Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
quby
őstag
válasz
llacee.
üzenetére
Már egyszer sikerült leállitsak raid-ben lévő vinyókat. Ha a hdparm-hoz a -s kapcsolót hsználod (ami a spindown time set) akkor meg kell nézni hogy mi a beállitott APM level (asszem advanced power management). Ezt a -B kapcsolóval lehet talán állitani ugyanugy 255-ig értékkel, ugy hogy 0-128-ig és 129-256 ig ugyanaz minden, csak asszem ha 129-256 van beállitva akkor semmiképp nem áll le. Teljesen függetlenül attól hogy mit állitottál be a -s vagy -S kapcsolókkal... man hdparm-ban benn van de nekem nagyon sokáig elkerülte a figyelmem.
(#5025) GerykO
Én egyszer próbáltam mythbuntuval felvenni HD-s műsort. Már nem emléxem pontosan a tuner tipusára. USB-s volt az tuti (talán avermedia). A lap at3iont-i volt. nem tudom mi volt kevés, de szar lett
Szétesett a kép, elcsúszott a hang (már amikor volt). Az usb keresztmetszet elvileg nem kevés mert a műsor max 5-8Mbit/s volt. Nem töltöttem ezzel sem napokat (nem szokásom) De sem elsöre, sem másodikra nem jött össze.
Szerintem a proci volt kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szétesett a kép, elcsúszott a hang (már amikor volt). Az usb keresztmetszet elvileg nem kevés mert a műsor max 5-8Mbit/s volt. Nem töltöttem ezzel sem napokat (nem szokásom) De sem elsöre, sem másodikra nem jött össze.
Szerintem a proci volt kevés.