Hirdetés
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- MWC 2026: Kipottyant egy kamera a RugOne hátlapjából
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
Laca 012
üzenetére
Kösz! Igazából nem is számítottam ilyen gyors ügyintézésre... A vicc az egészben, hogy ráért volna január elejéig is, ugyanis az ünnepek alatt nem igazán lesz időm foglalkozni a dologgal.
Én is erre jutottam elméleti síkon, miszerint ha pont felette (a ház oldallapján) van a venti és fújja rá azzal jutok a legjobb eredményre.Közben arra jutottam, hogy úgy járok a legjobban, ha az OS CF-ről fog menni, ugyanis úgy ha nem muszáj nem kell pörögni a HDD-nek. Be is rendeltem pár átalakítót a dealextreme-ről, ha bejön ez a CF móka, akkor lehet hogy a laptopomba is inkább azt rakok HDD helyett (elég lassú disk van benne, 1.8"-as 4200 rpm-es ZIF csatis hdd, ssd horror árban lenne). Ugye CF-re nem csak live linuxot lehet tenni, hanem rendesen hard drive-nak fogja látni? Tudom hogy láma kérdés, de még sose csináltam ilyet.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest