Hirdetés
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Yettel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Tegnap megkaptam a csere GSEJT-et, fóliás új csomag volt.
Ezek szerint legalább garis cserére van még elkülönítve annak aki behozta (vagy csak pont most jött új készlet
).
Tegnap be is üzemeltem, szerencsére most megy rajta az Ethernet csati.
Amúgy új projectbe kezdtem ezzel kapcsolatban, habár csak januárban fogja magát teljesen kiforni (új HDD-t is akkor gondolom olcsóbban lehet venni majd).
Az egészet már eleve egy régi Cooler Master eLite házba szereltem be (így jobban elfér az asztal alatt, mint a kis giga házban), hogy a jövőbeni HDD-k és a lap ne fűtsön olyan kis helyen.Jelenleg az a fő kérdés, hogy egy 12 cm-es ventit hova tegyek a hába: oldallap úgy hogy kintről befele fúj a venti, esetleg fordítva, vagy hátsó ventihely, úgy hogy kintről befele fúj a venti (vagy ez is fordítva). 2 ventit semmikép nem akarok, ezt is vagy ellenállásal tervezem berakni (van otthon egy 1200 RPM-es Scythe S-Flex, viszont a szélzaja zavaró).
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
).