- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Tegnap megkaptam a csere GSEJT-et, fóliás új csomag volt.
Ezek szerint legalább garis cserére van még elkülönítve annak aki behozta (vagy csak pont most jött új készlet
).
Tegnap be is üzemeltem, szerencsére most megy rajta az Ethernet csati.
Amúgy új projectbe kezdtem ezzel kapcsolatban, habár csak januárban fogja magát teljesen kiforni (új HDD-t is akkor gondolom olcsóbban lehet venni majd).
Az egészet már eleve egy régi Cooler Master eLite házba szereltem be (így jobban elfér az asztal alatt, mint a kis giga házban), hogy a jövőbeni HDD-k és a lap ne fűtsön olyan kis helyen.Jelenleg az a fő kérdés, hogy egy 12 cm-es ventit hova tegyek a hába: oldallap úgy hogy kintről befele fúj a venti, esetleg fordítva, vagy hátsó ventihely, úgy hogy kintről befele fúj a venti (vagy ez is fordítva). 2 ventit semmikép nem akarok, ezt is vagy ellenállásal tervezem berakni (van otthon egy 1200 RPM-es Scythe S-Flex, viszont a szélzaja zavaró).
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett + váltó garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S + 130W, 180W töltővel
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).