- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Rendes tőletek hogy próbáltok segíteni, de kezdem feladni
2. GPU is gyönyörűen megy, "crossfire enabled". Innentől kezdve egy rohadt nagy X-akta számomra ez az egész, reméljük lapcsere megoldja, ha nem vége rövid, de annál katasztrofálisabb PC-s pályafutásomnak és megyek vissza notebook-ra és konzolra.
Kap még délután egy esélyt vistával, utána új lappal, utána új tulajjal -
hito
nagyúr
Egy picit más tészta egy CF, mint egy sima 3850 sztem. Aztán lehet, hogy nincs igazam. Itt egy 3870x2 nem akar normálisan duruzsolni. Azt meg nem igazán tartom elképzelhetőnek hogy a hardveres hibát íly' módon reagálná le. Valószínű akkor meg se nyikkanna a VGA. Viszont itt "csak" gigantikus lassulás van.
-
hito
nagyúr
válasz
zolyee #43461 üzenetére
Így igaz...ha hazamegyek lehet, hogy ráeresztek egy pistát. Oda meg a 2GB DDR2-m lesz kevés
Egyébként valószínűleg lapcsere lesz belőle. Én csak arra tudok gondolni, hogy Gigabyte EP35-el van valami ütközés. Ezt már meg is erősítette egy megbízható kollega. ATI kártyákkal kereskedik és Ő mondta, hogy rengeteg VGA-t vittek neki vissza azzal a felkiáltással hogy rossz, mint utóbb kiderült mindegyiknél szinte Gigabyte P35-ös lapban volt. Nála teszt alatt hibátlanok voltak a kártyák
Azért egy Vistát még feltolok, utána lapcsere, méghozzá P45-ös ASUS! -
hito
nagyúr
Figyelem.....FELHÍVÁS!!!!
Ma már teljesen elgurult a gyógyszerem, odáig jutottam, hogyha valaki meg tudja mondani nekem, hogy a 3870x2 kártyám a GIGABYTE EP35C-DS3R lapomban miért teljesít harmadannyit mint kéne neki, és a tipp jóvoltából helyre is áll a dolog, annak 5eFt-tal tudom megtámaogatni a családi kasszáját. A juti akkor jár ha:
1. működni is fog a kártya a lapomban max. teljesítményen, ahogy kéne neki
2. nem kell lecserélnem a lapot, se egy ugyanilyen jóra, se más fajtára
3. nem a 3dmar06 beállításánál nem figyeltem valamire és azért mér rosszulAmit tudni kell: ma kipróbáltam a kártyát egy másik gépbe, tökéletesen muzsikál. Tápprobléma is kizárva (450-es Chieftec), mert ma egy 400-as Chieftec is meghajtotta. Mondjuk abba a lapba egy 3000-es cerka volt.
Remélem sikerül rájönnünk, mert már habzik a szám
Várom a tippeket, a szavamat állom!!!
-
hito
nagyúr
Tudja esetleg valaki, hogy a 3870x2 hátoldalán mi az a két pici kapcsoló egy kb. 6mm*5mm-es műanyagon? Fölül az van ráírva, hogy "on" mellette "ke". Ezek alatt pedig "1" és "2".
-
hito
nagyúr
Oks...de miért kéne win7, vagy pösta? Abba lubickolna ez a konfig? Q6600-as tudom hogy jobban szereti a 64bit-et, de az az Ő baja
64bit-hez hülye vok. Ahoz már konyítani kell szerintem. Átlag júzernek azért van külön 32bit
-
hito
nagyúr
válasz
scope2007 #43418 üzenetére
Oks...tudsz kölcsönadni?
Egyébként egy okos egyszer azt mondta, hogy semmi köze 2GB fölött a ramnak hozzá. Mondjuk vmi fasza kis 4GB-os DDR3-as kit sztem tutti dobna rajta valamicskét.
Adorjant: XP friss
Vagy arra gondolsz, hogy más OS-re? Esetleg pista?
Zolyee: illesztőprogram verziója: 8.632.0.0. Ez régi
Na mindjárt utánatúrok én is.
-
hito
nagyúr
Sziasztok...1 hete hajtom az alábbi konfigot: Gigabyte EP35CDS3R, Q6600 (3.0-án) + Asus Silent Square Pro hűtés, 2GB DDR2, Sapphire HD3870x2, OS:XPSP3. A problémám nagyon egyszerű: többet vártam.
Valaki mondja már meg énnékem, hogy amikor lépten nyomon azt olvasom (apróhírdetésekben) hogy E-s procikkal meg 9600,9800-as nVidiákkal fullon megy minden játék brutális felbontásokban (állításuk szerint gépgyilkos játékok), akkor én miért nem tudom akadásmentesen, 1360*768-os felbontáson fullra feltolni a beállításokat az újabb játékoknálGyanítom ezekben a szövegelésekben azért van némi PR
Igazából az a legfőbb problémám, hogy kb. ez az első "komolyabb" asztali konfigom és nem tudom mihez viszonyítani.
Ezekkel a paraméterekkel tényleg többre hivatott a gép? Nálam nem stimmel valami? Csak egy példa: Crysis 1360*768-on magas felbontás mellett megy akadásmentesen, 2x élsimítással. Ettől följebb nem is engedi, a nagyon magas beállítási lehetőség inaktív. Elvileg CF műxik minden szerint. GOW-ról és Resident 5-ről már ne is beszéljünk. Mit csekkoljak? Esetleg nézzem meg benchmark-okkal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest