- Magisk
- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightmare13
őstag
-
nightmare13
őstag
válasz
19balazs86 #42741 üzenetére
Elég egy 3,6-on hajtott 6650 (vagy mi az isten a neve... amd tulajként nem követem annyira)...
Az kihozza belőle a 16,x pontot... Annál többet nem nagyon láttam tőle...
De a 8400 alap órajelen kihozza a 15 k-t pl.
Alapórajelen az én phenom 2-m se hoz ki belőle többet. -
nightmare13
őstag
válasz
Kicsizso #42700 üzenetére
Szia! Ez nem éppen jó pontszám, 3 ghz mellett nekem 15k, 3,6 mellett 16k jött ki.
Valószínűleg a táp a hibás, minél előbb szerezz be egy nagyobbat, mert ebből még rossz is kisülhet (illetve valami megsülhet a gépedben). Tényleg nem azért mondom, mert hogy esetleg nagy tápmániás lennék, de a rendszer terhelés alatt 340 wattot is megehet ilyen kártyával, és szerintem a te tápod nem 80%-os hatásfok mellett megy. Meg nem jó dolog folyamatosan max terhelés alatt tartani a tápot. Egy ocz 500 wattos, vagy egy 500-as körüli corsair, vagy bármi minőségi táp, ami elég teljesítményt ad le a 12 voltos ágon. Az meg főleg jó, ha a tápon alapban megvan a két pci tápcsati, mert így az átalakítás sem jár energiaveszteséggel (mármint ha pci tápátalakítót iktatsz közre).
Ha ezután se jó, akkor valszeg behalt az egyik mag, vagy a lapod nem kínál elég sávszélességet, hogy jobb pontot tudj elérni(azaz talán nem x16, hanem csak x8-as esetleg, ezt nem tudom).
Azt tudod ellenőrizni gpu-z -vel, hgoy megy-e mindkét mag.
És igen, lehet a proci is szűk keresztmetszet, ezt a kártyát nem épp ilyen konfigba tervezték anno.
Remélem tudtam segíteni!Üdv: Bálint
-
nightmare13
őstag
válasz
Májsztró #42693 üzenetére
Bocs, de mi azért választjuk a vörös oldalt a zöld helyett, mert talán a fejlődés mellé álltunk, és nem az elavult, driverrel lecsalt effektek mellé
Ár/érték arány is fontos, mert azért sok nvidia kari árából egy ati cf-et összelehet hozni, ami le is veri azt a bizonyos nvidia kártyát -
nightmare13
őstag
a 4850-ek ára most kúszott be 100 dollár alá, már itthon is lehet venni újan kb 25k-ért dualslotos sapphiret pl.
-
nightmare13
őstag
Hali! Van egy 3870x2-m, de catalystban az istennek sincs olyan opció, hogy crossfire... Mi az istentől lehet ez... a catalyst szerint a két maghoz külön külön bios van, de ez ennyire bezavarna (a kártya zsír új, semmilyen formában nem lett buherálva).
Az okos észrevételeket lehetőleg privátban várom, ott tuti megtalálom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napirajz könyv
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest