- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsizso
tag
Hy!
Gyors segítség kellene nekem!Jelenleg His 3870 X2 karim van és a vencsi nem akar felpörögni a hőmérséklettel arányosan és game után fekete színes hátteret ad ami resit eredményez
.
Ami nekem kéne h olyan vencsi szabályzó amiben tudnám állítani a hőfokkal arányos hűtés manuálisan.
Jöhet akármilyen megoldás is mert már a hajam tépemű
ATT-már próbáltam de ott nem ír ki semmit és nem is tudom szabályozni.Segítségeteket előre is köszönöm!
bb
-
Kicsizso
tag
válasz
scope2007 #42927 üzenetére
Okés holnap feltöltöm a képet mert nincs kártyaolvasóm itthon melóba viszont van és onnét feltöltöm.Hát az egészet én terveztem lézerrel vágattam ki a mintákat elég sok munkám volt vele
de megérte nekem nagyin tetszik meg a mérete is eltér a szabványostól de majd meglátod.Holnap töltök fel egy renderelt képet is amilyennek szeretném majd csak még csinosítom fokozatosan.
Hát nekem kéne valami szabályozás mert megint újraindult a fene vinné már el
fekete kép színekkel azt ennyi
arra gondolok hogy pl.: 50C°=40%
55-65C°=55%
70-80C°=65%
valami ilyesmire ezt régen még csináltam de már sajnos nem tudom hogy kell valami aránypárokat kéne csinálnom mint egy diagram vagy egy stabil állapot görbét de ez nem megy -
Kicsizso
tag
Sziasztok!
Segítség kellene van egy HIS 3870X2 karim és game közben olyan 1 óra után kilép a játékból és újraindul,valamint jelez a VPU Recover.
Megfogom a karim és nagyon forró bár igaz nagyon halk is én a ventilátor szabályozásra gondolok de ehhez kellene nekem egy kis segítség hogy arányosan hogyan növeljem.
ATT-vel megtudom ezt csinálni nem?
Megköszönném aki tudna segíteni esetleg egy képpel alátámasztani.Köszönöm!
Kicsi
-
Kicsizso
tag
válasz
scope2007 #42732 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszodat,és megcsináltam amit leírtatok!
Közben tegnap újratettem az xp-t és így felment a pontom 9500-ra de szerintem ennyi is lessz a vége. Adok egy linket és szerintem ez a magyarázat rá. Gyenge a procim és kevés benne a cash (1mb) tehát fogok cserélni procit mihamarabb.
http://service.futuremark.com/search/3dmark06.action?product=3dmark06.action&doSearch=true&page=&receiver=%2Fajax%2Fsearchresult3dmark06.action&cpuId=190&cpuSpeedFrom=&cpuSpeedTo=&logicalProcessors=-100&physicalProcessors=-100&hyperthreading=-100&gpuId=433&gpucorespeedFrom=&gpucorespeedTo=&gpumemoryspeedFrom=&gpumemoryspeedTo=&gpuMemory=-100&shadermodel=-100&cooperativeGpus=-100&graphicsdriver=3&operatingsystem=116
Érdemes megfigyelni akinek még esetleg hasonló cfg-je van!
Szerintem ez jónak látszik,de esetleg valaki még tud ötletet adni azt megköszönném!
Üdv: Zsolti
-
Kicsizso
tag
válasz
nightmare13 #42702 üzenetére
Szia köszönöm a segítségeteket!
Csináltam képeket kérlek nézzétek meg mert megmondom őszintén nem nagyon értek hozzá.Az első kép amikor alul kiválasztom az egyiket,majd a másikat de az értékek nem egyformák,azoknak annak kéne lenni?vagy nem?
Ezzel kapcsolatban annyit kéne leírnotok hogy megy rendessen mind a két mag vagy nem!
Köszönöm szépen előre is. -
Kicsizso
tag
Sziasztok!
Egy ki segítséget kérnék.Vettem egy HIS 3870X2 1Gb-s karit,beindítottam tegnap és futtattam egy 3DMARK06 alap tesztet és 9300 pötyit kapta.A kérdésem az lenne hogy a jelenlegi konfigommal ez mennyire jó eredmény vagy esteleg valami nagy gond lehet nálam.
CFG-m: Amd 4000(2700-as órajelen ketyeg)+X2 procim van , MS(KY-400ATX táp(tudom hogy ez kevés) , Kingston 1+2x512 Mb -ram,Gigabyte GA-M56S-S3 alaplapom,Samsung SATAII 320Gb+Ata 80 Gb vinyóm van,9.3-as driverrel futattam
Kérlek benneteket hogy ne csak annyit írjatok hogy ez kevés,henem az okát is hogy mi lehetséges.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest