- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
breiner
aktív tag
Csáó.
Most így reggel hogy végig olvastam azt szűröm le hogy.
1.A táp
2.A ramok mert a kék halál az csak ramok miatt lehet.
3.Szerintem a kártyának meg semmi baja nincs. vagy esetleg? füstölt vagy valami?
4.esetleg újra telepítés vagy a biost resetelni (alapra mindent a biosban) vagy ramcsere meg oldja szerintem a dolgot. -
breiner
aktív tag
-
breiner
aktív tag
válasz
FRENK1988 #43161 üzenetére
Hello kíváncsi leszek neked mit írnak én kérdeztem embereket h mi a tapasztalatuk és annyi hogy 3870x2 sok áramot eszik viszont szép fps-eket kapunk érte viszont ha van pénzed akkor 4870 és az nem eszik annyi áramot és dx10-ben jobbnak minősül. (én úgy döntöttem hogy gyűjtök még és jövőre úgyis jönnek az új ATI kártyák meg a Geforce 300 széria vagy még esetleg idén egy 4890 az még egy nagyon ütős kari)
-
breiner
aktív tag
értem de te el olvastad? mert minden gyári beállításon meg szerintem az is számít h neked a procid amd az meg intel és a program csak nem ugyan úgy kezeli a két procit mert össze vethetetlenek és nagyon nem szeretem az amd-t meg nem is értek hozzá deh szerintem a pont különbség a proci miatt van meg neki 4gb ram van meg win7 neked meg 2gb ram xp nem tudom mitől deh mondom nem lehet össze vetni a két procit pl: neki ott van h 3440mhz-re állította a procit és többet mutatott neki 3871 és gondolom nem is ment neki 1,424v on főleg h csak 3440 állította.
-
breiner
aktív tag
válasz
kriszbon #43128 üzenetére
értem csak annyi topicba írok h nem tudok figyelni mindig deh így már értem am elérni eléri és lehet ugyanazt kapom viszont az is lehet h nem mert pl: ott a 2,66ghz annak sokkal többet kell szenvednie úgy mond szenvednie h több fesz kell neki mint a 3,33ghz magonként kevesebb feszen vagyis mgé mehet az-az fps feljebb is.
-
breiner
aktív tag
Hello a 3dmark cpu tesztél nem a videó karit teszteli félre értés ne essék hanem a procit és mindenkink lassú az az a teszt mert a procit 100% hajtja nem pedig a vga-t és azét látsz ott 1-2 fps-t és ha te egy Q9550 procit megvennél az se mutatna nagyobb fps-t mert ott nem használja a vga-t annyira mert cpu teszt
-
breiner
aktív tag
válasz
kriszbon #43083 üzenetére
Nah ez lenne az MSI 3870 X2 OC 1GB DDR3 (R3870X2-T2D1G-OC)
Tulajdonságok:Grafikus processzor: Ati R3870x2
Grafikus processzor órajele:: 850 MHz
Memória interface: 256 x 2 bit
Memória mórete: 1 GB
Memória tipus: GDDR3
Memória frekvencia: 3600 MHz
Csatlakozó felület: PCI Express 2.0
Csatlakozók:
2 x Dual-Link DVI-I
1 x S-Video
Támogatott szabvány:
Microsoft DirectX 10.1
OpenGL 2.0
CrossFire támogatás
HDCP: van
és én úgy tudom h a cf-et primán viszi a hűtéséről nem tok semmit h nagyon melegszik e viszont én úgy gondolom h haveromnak van egy xfx 9800gx2-je és neki alapon 70-80fok terhelve meg több és onnan gondolom h nem melegszik majd a 3870x2 mert az nem két kártyás hanem két proci és a 9800gx2-be a két kártya egymást fűti mert túl közel vannak ennyi ttok róla és ez egy oc verzio meg 1gbés ráadásul zsír új.
-
breiner
aktív tag
Köszönöm a semmit.
-
breiner
aktív tag
Valaki?????????
-
breiner
aktív tag
Hy!
Azt szeretném kérdezni h érdemese meg venni egy ATI Radeon 3870x2-t egy Intel E8200-es mellé meg venni? meg mennyin kellene hajtanom h az max-on menjen? a (vga)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo IV
- Tőzsde és gazdaság
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Háztartási gépek
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Sapphire R7 250 1GB
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest