- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kris87
aktív tag
Hali!
Bios reset volt? Legfrissebb biost feltetted? pci-e freki 100-on megy? A pci-e x16 foglalaton kívül használsz másikat valamire? DDR2-vel és DDR3-mal is ez a helyzet? A te gépedben próbáltál másik vga-t? Intel INF alaplapi driverek fenntvannak? Vista/7 alatt/felett is ennyire gyenge?
üdv.
-
spdrfx
tag
huubazz.. teszt kozben ra kellene ereszteni valami figyeloprogramot, ami nezi a gpu aktivitast, orajelet. gondolom hasznalsz ati control centert(vagy mianeve) t, ott keress antialiast, ne kerdezd hogy hol, en nem hasznalom. Amugy atitraytools progit ajanlom ha esetleg nem hasznalnad, ezzel figyelheted a kartyat, meg sok masra is jo
bar a ccc vel azt irtak hogy neha osszeakad.
http://majorgeeks.com/ATI_Tray_Tools_d4569.html
meg itt ph n an valahol tutorial a beallitasokhoz, sietek nincsidom megkeresni..
udv. -
spdrfx
tag
hi!
hasznalsz valami monitorozo progit? teszt kozben kene figyelni a gpu/mem cpu orajelet/aktivitast. esetleg regebbi drivert probalni. nekem olyen is volt hogy a hd3850 rosszul volt bedugva vagy ilyesmi es csak4x es pci-e volt. megmozgattam, megjavult. bar ez nem okozott ekkora elterest a sebessegben. Force antialias kikapcs, esetleg uj vindoz.. keso van csak irtam ami a fejembe van bocs kicsit osszefuggestelen.. free tippek, sok sikert..
egyebkent a videokari mennyi pontokat kap?
-
scope2007
addikt
tudnék
de már kölcsönadtam valakinek úgy fél éve
aztán elfelejti visszaadniigazából nem is attól kellene várni a javulást.. [mármint a ramoktól.. főleg ddr3tól nem
]
xp teljesen jó.. vista egy kalap xxx.. harboron nekem 2000fps fölé is megy bent rendőrségen a lépcső fordulóban. sőt 7900gtxel is 333fix megvolt annonem tudom mi lehet a hiba, de akkor nagy.. hőmérsékleteket azért csekkold le
-
scope2007
addikt
nem tudom mi lehet a gond... de nálam az X2es karival szinte minden játék ment [grid azt hiszem szórakozott, de simán játszható volt az is] 1920x1080as felbontáson... konfig ami volt: e8400+ep45lap+4gbram+asus3870x2+asussilentsquarepro+560w+xpsp3
egy próba erejéig kérj kölcsön valakitől 2gb ramot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Energiaital topic
- iPad topik
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch 2
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest