- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
breiner #43138 üzenetére
Annyi köze van annak hogy az intel jobban megy *geforce karikkal, avagy fordítva... Mint attól hogy a ferrari piros színe miatt megy 300 fölött
Ne legyünk már ilyenek...
Persze mindenki feltudja mérni a gépének teljesítményét hogy mizu vele, és milyen cpu + vga párosítás az ideális. De legyünk már normálisak.... -
TasiA
senior tag
válasz
breiner #43138 üzenetére
Már megbocsáss, de kezd nevetségessé válni ez a hiszti amit csinálsz! Ki mondta, hogy nem?? Viszont ne csak olvass, értsd is ami le van írva!
Én kérdeztem valamit úgy mindenkitől, amire te szinte sértődöttséggel kitalálod, hogy "leszóltam"! Szólta a rák!!! Aztán azt állítod nem tudok olvasni! Te nem tudod kifejezni magad, írsz 1 se eleje, se vége hsz-t. Mondatokban azért érthetőbb lenne! Ez most megint mi amit írtál? Igen számít a ram, ha nagyon kevés van, mivel ezekhez a tesztekhez nem kell sok. De tudod mit, legyen ahogy akarod! Neki 2x annyi van mint nekem, szal megint nem értem mit akarsz ezzel?
Továbbra is azt gondolom, hogy szerintem több pontot kéne kapnia, de akinek hasonló rendszere van, az majd megmondja, hogy nála hogy teker egy OC 3870 DDR4 egy 2 magos 3400mhz körüli INTEL-el.
Tehát még 1x szájbarágósan:
Én szerintem, van 1 kb ugyan olyan erős procija mint nekem, egy erősebb kártyája és kevesebb pontot kap mint én, ezért gondoltam azt, hogy szerintem többnek kéne lennie! Erre meg jössz, hogy jó az pedig szerinted is INTEL+NVIDIA a jobb és a progi is arra húz. Itt már végkép teljes nálam a képzavar, hogy akkor most végül is mi a bajod??Vitát lezártam!!
Ha valakinek van ilyesmi konfigaj, kérem írjon már valamit, mert érdekel! Köszönöm!
-
TasiA
senior tag
válasz
breiner #43135 üzenetére
Érdekes amiket mondasz!
-"értem de te el olvastad" nem tudok olvasni SZERINTED??
-"mert minden gyári beállításon " "3440mhz-re állította a procit " akkor most mi is van?
-"szerintem az is számít h neked a procid amd az meg intel " Igen, ez a szutyvadék progi INTEL és NVIDIA párti, szal azokkal jobban teker (picit csalnak)
-"nagyon nem szeretem az amd-t meg nem is értek hozzá " ha valamihez nem étesz, hogy lehet nem szeretni?? Én nem vagyok 1-ik párti sem, általában ár/érték arányban vásárolok
-"4gb ram van meg win7 neked meg 2gb ram xp " a ramnak túl sok köze nincs 512 felett a pontokhoz, esetleg minimális. WIN7 szerintem sokkal jobb, mint XP és nálam még gyorsabbnak is tűnt, mint XP, de ez nem hivatalos, csak érzetre.-"nem is ment neki 1,424v " ezt végképp nem értem, mihez van köze?
-
mh197
őstag
válasz
breiner #43102 üzenetére
Azt gondoltam, hogy a CPU-t teszteli, csak azt nem vágtam, hogy egy 2006-os teszt hogy tudja így hazavágni a procit, ami későbbi kiadás, és ráadásul még meg is van húzva. Ha másnál is ilyen lassú, akkor nem aggódom, azt gondoltam vmi ficsőr nincs bekapcsolva, vagy vmi más gáz van. Thx a választ!
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
breiner #43090 üzenetére
HD 3870 X2 nem vennék már.
1Magos 48xx Sorozatos Kártyával sokkal jobban jársz és időtállóbb is. Más felől lehet fogyasztásban is kellemesebb és hőtermelésben. Nem is beszélve a Teljesítményről ami nem utolsó dolog.
Tudom. Tapasztalatból mondom hogy a 3870 X2 karimat egy 4870 re cseréltem, és nem hittem a szememnek hogy dx10 ben mennyi különbség van a két kártya között! 4870 mindenhol vitte a pálmát. -
kriszbon
őstag
válasz
breiner #43090 üzenetére
Hát én leírtam a véleményem, és olvastam itt 1-2 dolgot erről a kártyáról azért írtam azt, de a véleményem azért fenntartom az 1 erős Gpu-s kártyával kapcsolatban! Főleg ha 1 gigás, mert amit te akarsz venni az csak 2x512=1GB nem 1x1GB és nem mindegy, mert nem adódik össze a 2x512MB. Nem leszólni akarom azt a kártyát, mert nagyon is jó!
-
kriszbon
őstag
válasz
breiner #43082 üzenetére
A véleményem szerint jobban járnál ha annyiért(29-30k) vennél egy 1 Gpu-s kártyát pl. 4850/512-26k, 4850/1GB-30-31k(talán), 4870/512-36-37k(talán), 4870/1GB-38,5k(ez lenne a legjobb) A 3870x2-nél csak 512 ramod lenne, és hiába erős, ha kifogy a ramból. Sok a gond ahogy olvasgattam a CF támogatással(hacsak meg nem oldódott azóta) sokat zabál, nagyon melegszik. Persze ez csak az én véleményem és te döntesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Óra topik
- Medence topik
- Autós topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EAFC 25
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest