Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
válasz
sagesz93 #42196 üzenetére
Az MSI jó karikat csinál nV oldalon, Ati téren nem rajongok értük. megmaradok a Sapphire és az Asus gyártmányoknál.
varsam: sajnos nem tudom miért ad ilyen hangot.
Tudom, olvastam, hogy Giga karid van, de nekem nem adott ilyen ciripelő hangot a Giga 9800 GT, de nem hiszem, hogy ez normális lehet. -
LLKobe
veterán
válasz
sagesz93 #42164 üzenetére
Pfűű na ez jó kérdés
Nekem nincs ATI CCC-m, uh fejből nem vágom.
De írd le hogy neked illetve a havernak milyen oprendszere, milyen vga-ja van, illetve hogy milyen milyen drivert, progit használtok hozzá (ATI CCC, ATI Tray tools....).Mint mondtam ha esetleg lesz is nem nagy gond, de lehet hogy neked nem is lesz ilyen.
-
LLKobe
veterán
válasz
sagesz93 #42161 üzenetére
Lesz nyugi
Az a szaki marha nagy hülyeséget beszélt. Az én tv-m egy emelettel feljebb van mint a gép, asszem olyan 12m kábellel van összekötve. Neki azért volt fekete-fehér a kép, mert nem választotta ki rendesen a tv-régiót. A beállításokban ottvan hogy milyen legyen, tudod ebből is van millió szabvány: NTSC, PAL, és ezek ezer variációja. Ha rosszat választasz akkor fekete-fehér a kép.
Tehát nem kell árnyékolni alapesetben semmit. Nekem annyi van mondjuk, hogy összegerjed a kábeltévével, és búg a hang egy kicsit, meg kicsit rosszabb a kép. Uh amikor a gépről nézek tv-n valamit, csak kihúzom a falból a koaxot amint a upc jön és egyből tökéletes minden. Erre lehet kapni valami hurok leválasztó vagy milyen cuccot ami ezt is megszünteti, de pont nem érdekel, egy mozdulat az egész.
És közel sem biztos hogy ez nálad is jelentkezni fog.
-
LLKobe
veterán
válasz
sagesz93 #42159 üzenetére
Hát azt ahogy szeretnéd
Mindegy a kábelen melyikre dugod a hangot meg a képet, csak a tv-be kell jó helyre dugni őket
Ezt már próbálgatással is kitalálod, sok kombináció nincs.
Elméletileg a tv rca bemenetén is sárgának kéne lenni a video bemenetnek, de a képen amit feltettél nem látszanak nagyon színek.Jah még annyi hogy a tv-n így nem lesz stereo a hang csak mono, dehát ez annyira nem nagy fájdalom
Nekem is úgy van.
-
LLKobe
veterán
válasz
sagesz93 #42156 üzenetére
Jobb ha rca-val csinálod, az svideo-val az a baj hogy van belőle 10 féle szabvány, jobb nem tökölni vele
Akkor itt a kész bevásárlólista: veszel egy ilyen apa-apa végű rca hosszabbítót. Az egyik felét a tv-be dugod, a másik felén az egyikre rádugod a vga átalakító végén lévő rcat, a másikra pedig rádugod ezt, annak a végit meg a hangkártyába, és készA végösszeg: 348 Huf. Én a helyedben gyorsan megvenném, nehogy az infláció miatt felmenjen az ára
-
LLKobe
veterán
válasz
sagesz93 #42152 üzenetére
Jaja, a fölsőre gondoltam. Habár azt nemtom miért 2 rca-ban végződik, az enyém végén csak 1 rca van, de sztem mindegy. Azt mindenképp nézd meg hogy az svideo csatlakozót egyáltalán bele tudod-e dugni a vga-ba, én láttam már olyat hogy amit adtak hozzá nem is volt jó bele. Ha esetleg azért nem tudnád bedugni a vga-ba, mert azt svideo csatlakozó közepén van egy ki műanyag pöcök, azt nyugodtan kitörheted belőle, semmi baja nem lesz.
Persze nem biztos hogy kell, csak ha emiatt nem menne bele.Nézem neked az árlistát, de marha szarul lehet eligazodni benne
Ha a vga-hoz kapott kábel jó, akkor lényegében csak egy rca hosszabbítóra van szükséged hogy elérjen a kivánt távolságra. -
LLKobe
veterán
válasz
sagesz93 #42149 üzenetére
Nna ha van rajta 3 rca anya akkor nem is kell bonyolítani a dolgot a scart-al.
A vga hátuljába bedugod az svideo-t amit kaptál, annak a vége is rca, csak össze kell toldani a tv-vel és kész. A hanghoz kell mindenképp egy 3,5'-ös jack->rca átalakító, azt is csak hozzá kell toldani a tv maradék lyukához és kész is. -
LLKobe
veterán
válasz
sagesz93 #42147 üzenetére
Hát figy, én végignéztem az árlistát, de itt pont olyan nincs amilyen neked kéne.
Viszont nézd már meg hogy a tv-d s*ggén milyen bemenetek vannak, úgy sokkal könnyebb lenne pontosan megmondani. Csinálj róla egy képet ha tudsz.A hűtő jó vételnek tűnik, én egy Zalman 7000AL/CU-t szeretem ezeröté' úgy két hónapja, ez is frankó cucc
pisztoly: csak ezt a képet találtam a neten, de igen, valóban IN-es kell mindenképp
-
LLKobe
veterán
válasz
sagesz93 #42142 üzenetére
Mostmár tudod mi kell, csak meg kell venni
Ha győrben van saturn én ott néznék szét először, a media markt-ban durva áron mérik ezeket a kis sz*rokat.. Mikor én néztem egy sima jack-rca átalakító többe került mint egy ezres, hát hülye azért nem vagyok
A saturn-ban viszont elég jó árak vanak.
Milyen procihűtőt szereztél?pisztoly : persze az is tökéletesen megfelel, ezer lehetőség van, én csak az egyiket ollóztam össze gyorsan
-
LLKobe
veterán
válasz
sagesz93 #42140 üzenetére
Ez is tökéletesen megfelel. De most eszembe jutott, nekem van egy ilyen felesleges, ha kell csak szólj odadom bagóér
Plusz van hozzá egy méteres rca hosszabbítóm is, szintén fölös. Ha pesti vagy és érdekel csak szólj
Ha nem, nem postáznám mer a posta többe kerül mint a cucc
Hát jah, nekem viszont bent van a gép az asztalban ahogy kell... Tudtam hogy gagyi ez a gyári hűtő, meg hangos is, de nem akarok erre túl sokat költeni. Sztem megvárom ezt az űj accelero-t, és ha baráti árban lesz veszek egyet, vagy ha addig találok mást ami jó és olcsó akkor azt
-
Hurkaleves
őstag
válasz
sagesz93 #42129 üzenetére
jaja! szerintem az jó kábel lesz a képhez!
nálam pl. a másik kábelről fut a tv. a másik az az RGB kábel és annak is a KÉK csatijára van kötve!
amit II-kobe mondott a scart-os megoldás eszembe sem jutott pedig az a legtutibb megoldás...
nekem is van ilyen scart átalakító...van rajta hangnak is és képnek is hely és egy kapcsolóval lehet szabályozni, hogy be vagy kimenet legyen a scart..
jelen esetben nekünk a bemenet kell.. -
LLKobe
veterán
válasz
sagesz93 #42121 üzenetére
Elmondom nekem hogy van.
A VGA-ba bedugod az Svideo kábelt amit kaptál, annak a másik vége rca. A TV-den valszeg van scart, uh vegyél egy kábelt, aminek egyik vége scart, a másik vége 2db RCA. Persze olyan hosszút kell hogy elérjen a tv-ig. ha nem kapsz, vegyél sima rca hosszabbítót, és toldd be közéjük. Ezt összedugod azzal ami a vga-dból kijön, és kép már van is.
A hangot meg a hangkártyából kell kivezetni. Ide én vettem egy jack elosztót, mer szeretném ha a pc hangszóróin, és a tv-n is lenne hang. Tehát ennek az egyik kimenetére rádugod a fülhallgatót/hangfalat, és marad egy üres jack kimeneted a tv-hez. ide veszel egy újabb átalakítót, egyik vége jack, a másik rca. Ennek az rca végét rádugod a másik lyukra ami a tv-ből jön, és lényegében kész. Remélem érthető volt, ha nem szólj és lerajzolom -
sagesz93
addikt
válasz
sagesz93 #42119 üzenetére
Erre lejár a limit.:
Na van egy képem a vga-hoz kapott cuccokról: [link]
Jó lenne ha leírnád, hogy pontosan (név szerint) miket vegyek! Rohadtul nem vágom a dolgot
TV: 55centis samsung sma normál tv.
Kép: sorry a minőségért, lg kp500(ilyenkor hiányzik a kf750-em)
-
-
jookomak
őstag
válasz
sagesz93 #41886 üzenetére
S-video csak képet visz át , hangot nem, ahoz kell a külön hangfal. hacsak nem létezik valami olyan átalakító cucc, amibe be tudod dugni a s-video jelet, és a hangkártyából kijövő hangot (jack-rca kábellel) majd ezt átalakítja scart-ra.
Zabu: mi is pontosan a probléma? nem tudtál 1366x768-ast beállítani a kártyán, hogy natívan menjen a tv? vagy plazma és 1024x768-as?
sztem a legegyszerűbb a kártyához adott dvi-hdmi átalakítóval meg egy hdmi kábellel kilőni a képet. -
-
lsc
nagyúr
válasz
sagesz93 #41879 üzenetére
A procinak finoman adhatsz feszt /ha nem gyári a hűtés akkor egy kicsit többet is /, a fesz nélküliséget a videokártyára írtam .
Mod : Nem lehet előre megmondani, gyárilag a his iceq turbi x volt a leggyorsabb, az 735/1960-on ment , de az enyém annak idején ment 800-on is . A gpu a lényeg, a memóriák húzása nem ad nagy pluszt .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN 3080Ti
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest