- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
válasz
nixx-21 #29006 üzenetére
Tyűű jól lemaradtam a témáról
olvasgatásban meg főleg.
Nah egy kis tapasztalati érték:
Emberi beszéd 1-1.5 m távolságról 40-65 dB(A) hangnyomásszint, de a tücsök ciripelése is kb. ennyitávolság függvényében.
BTW: 19 dB(A)-s hangteljesítményszintet 2m-ről már nem nagyon hallasz meg.
kb a légzésed zaja 15. -
katt777
félisten
válasz
nixx-21 #29080 üzenetére
Mé' nem olvastad el?
ASUS splendid szín-élethűség javító eljárás, ezt most betették egy ATI mobil VGA-ba, ez az a kártya. Magyarán szép, élethű képet kapsz (HDTV), játékra meg nem jó. Nem véletlenül a grafikus teljesítmény/1Watt tudását emelik ki. Magyarán HTPC-be való.
-
XoZ
aktív tag
válasz
nixx-21 #26788 üzenetére
Szerintem az 512-bit csak elírás, ha jól tudom, a GPU-nak is támogatnia kell az 512-bites memória elérést, de ami biztos, hogy bonyolultabb nyák kell. A kártya oldalán 256-bitet ír: [link], és a teszt következő oldalán is [link] (a memória sávszélesség is a 256-bitnek megfelelő). Persze a 2900pro-s tapasztalatok alapján (amiből van mindkét változat) nem is tud sokat kezdeni a kártya a dupla sávszélességgel (és a dupla memóriával) normál felbontások mellett.
Hogy egy kicsit kevésbé off legyek: úgy tűnik, a 8.5-ös Catalyst megoldotta nálam a Crysis videó és főmenü szaggatás problémát -
-
TTomax
félisten
válasz
nixx-21 #26788 üzenetére
Hat nagyon úgy latom a tesztekből ,hogy semmit sem gyorsult a több memóriától meg a nagyobb savszelességtől.Teljesen felesleges az 512 bit meg az 1G RAM ...High-end graphics card-nak meg meg csak véletlenül se titulálnám...istenem hogy lenyomkodja itt-ott a 9600GT a tesztekben...
-
Diniboy
aktív tag
válasz
nixx-21 #26750 üzenetére
meg 2db 1100 w táp?
ez nekem uj, anno a 1950 pro simán ment ebben a gépben... ennyire azé nem kéne elszálnia a vga-k fogyasztával
más... melesleg van oan játék ahol az 512 mb ram hamarabb lesz kevés ennek a karinak mint amit a gpu bir?
ez nekem oan parasztvakitásnak tünik kissé mint az 512es gf 5200
persze lehet magas felbontáson sokat profitál a +512 megábol... de hova tart ez a világ?? lassan a grafikus kártyáknak külön doboza lesz a pc melett , külön hűtéssel, paksal a 230 másik végén
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Nyaralás topik
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Formula-1
- iPhone topik
- OpenWRT topic
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest