Új hozzászólás Aktív témák
-
putti
aktív tag
Alaposan megvizsgáltam a videókarit, és csak egy picike ellenállás az ami elfüstölt. Ha esetleg nem fogadják el akkor megpróbálok beszerezni ilyet, úgyis elektronikai helyen dolgozom. Megnéztem újra a crysis megy vele jól, tehát maga a kártya nincs megsérölve csak a hozá tartozó venti forulatszabályzó kis ellenállása.
Amúgy a mai napon már felhívtam a csávót és közöltem vele hogy a doboz tartalmából hiányzott a crossfire kábel, tehát hiányos a termék.
Ezen hangfelvételt természetesen rögzítettem, amelyben ezt mondtam neki : az áru átvétele után a csomagot kibontva észrevettem hogy hiányzik a termékből a crossfire kábel. A csávó azt mondta hogy mam ár nem tartózkodik a boltban ( megértem este 6-7 körül lehetett ez), de holnap keressem fel telefonon.
Ha számít a terméket a futárszolgálat hozta ki, természetesen van róla elismervényem.
-
fLeSs
nagyúr
Addig van előnye magasabb felbontáson/szebb képminőséget beállítva egy adott procinak, amíg a VGA vmelyik komponense szűk keresztmetszetté nem válik.
Minél erősebb VGA-d van, annál később következik ez be, tehát minél erősebb VGA-d van, annál erősebb proci kell a kihajtásához. -
tothl
addikt
Nekem is tele van a hócsukám a kamu adatokkal feltöltött online shopokkal.
Akinek nincs pénze, ne nyisson boltot, mert az nem állapot, hogy a webshopban minden van, erre odamész, és kiderül, hogy egy büdös patkányjuk a bolt, ahol semmi nincs, csak pár készleten maradt 486os proci az ősidőkből. Ja és ott néz utána, hogy mit tud hozni a "raktárukból". Mikor ez kész, akkor pedig az derül ki, hogy ami nekem kéne, az természetesen nem is rendelhető. -
-
leviske
veterán
Én meg arra leszek kiváncsi, hogy milyen néven fogják a selejtes gpu-kat kiadni? A HD3690 név fölé nagyon nem mehetnek, mert még az is itt-ott elég közel van a HD3850-hez... HD3670 alá meg nem mehetnek, mert annál meg még szerintem egy selejt RV670 is erősebb.
Én a helyükbe inkább a HD3690-et HD3790-ként adtam volna ki, és akkor alá jöhetett vola a két butított gpu-s változat. Mondjuk egy HD3750 (240sp és 128bit) és egy HD3690 (160sp és 128bit)...vagy hasonló.
MOD: most találtam egy szép kis Club 50-est... szebb a hűtése, mint a ref...
-
-
leviske
veterán
-
katt777
félisten
Neked és más lustábbaknak
, aki sem vissza nem olvasnak (be volt linkelve többször is), sem meg nem keresik maguk
:
HD3870 bios v010.071102 -
katt777
félisten
70 fokig maradna a 60%-os sávban, de csak 64-ig ment el. Mondjuk, ha letöltöd, és megnézed a reg fájlban a beállításokat, 10%-onként állítgattam finomra a karit. 80%-nál lesz hirtelen hangos, olyan 70-ig lehet nyugodtan pörgetni. Gondolom ott lép fel valamilyen turbulencia, a nagyobb fordsz. miatt, máskülönben folyamatosan erősödne, mint az XP. De végül is tök mindegy, hogy csinálták, a lényeg, hogy halk és hűvös. (Aki meg akarja, cserélgesse rajta a hűtőket jó pénzért.
)
Most azt nem értem, XP alatt miért 0 a fan% grafikon, Vista alatt pedig miért nem ismeri fel a 30%-os beállítást.(Áttettem oda az XP-s beállításokat, csak más reg-kulcs alá kellett betenni.) Lám, vannak ennek is olyan hülye beütései, mint az ATT-nak. Mindenesetre XP alatt a 30%-os sávban 45 fok körül van nyugalmi állapotban a kari, Vista alatt a 40%-osban meg 35 fok körül.
Az egyébként szép volt, ahogy GPU max keresése közben a grafikon szépen mutatta, hogyan melegszik-hűt a VGA (nem lehetett hallani, mint az 1950XT-vel), szépen bent maradva az 56-64 fokos sávban 867 MHz-ig.....
Megnéztem újra, most meg van fan% grafikon. Király.
Csak a 30%-os beállítással 22-n megy a venti (nézem, 25-re fogadta el). Érdekes ez a RivaTuner. Azt már megfigyeltem, hogy az alsó/felső végértékeknél különösen viselkedik. De ha 22%, és csak 47-48 fok, nekem OK.
-
Egzee
őstag
Emléxem, hogy vigyáztam még az ezüstpasztával, hogy csak a magra kenjem, mikor még a Barton procim volt!
Most meg már mindenen ez a ragacs van gyárilag... Ún.: kész-picsa, meleg-málé effektus van a prociknál XD De tényleg... Érdemes lecserélni a hűtőpasztát ezüstpasztára, mert egy procinál sok különbség lehet! VGA-hoz nem érdemes nyúlni, mert megy vele a gari... De akinek ez nem baj, mert nem szívbajos, az csinálja csak...
-
pisti
őstag
Az nem is paszta, hanem ahogy írtad ilyen rágógumi szerű anyag, amin lófütty kis bordadarab csücsül általában. A low-end VGA-k, amikre nem kell nagy hűtő most is így készülnek szerintem. De ahol sokszáz grammos réztömb már a gyári megoldás is ott általában a pásztázással sincs probléma.
-
Tommmmka
senior tag
-
Motion_Blur
félisten
-
Pala
veterán
Azt a játékot nem ismerem... ha sokkal jobban néz ki, akkor talán mégis van valami böjtje a dx10-nek.
Csak hát ugye cserébe a sebesség.....
Én a közelmúlt fps termésével játszogatom, ezek viszont nem szebbek annyival dx10-ben, hogy érdemes legyen emiatt megfelezni a frameratet Vista alól történő futtatással.a tuningra: én egyelőre csak 700/1800-ig merészkedtem a gyári hűtővel (amit 60%-on járatok), de picit akkor még próbálkozom.
ui: neked mondjuk a procid valamivel gyorsabb, én fesz-emelés nélkül csak 2650MHz környékéig tudok eljutni (alapból X2 4200+ = 2.2GHz)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest