- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- HMD Skyline - jó szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zso73
veterán
válasz
Kislányka #16353 üzenetére
De mindent lehet, mert ez a kíber tér. Itt nincs személy, csak betűk.
Na de most tényleg, mi az igazság?
Ha igaz. Te nem félsz ilyenkor, hogy valami barommal futsz össze? Épp otthagyta a kedvese........meglopták.....Csatt agyonvág a szervíz felé a folyosón? Nem is kell nagydarabnak lenni.
Nézd meg a Ponyvaregény c filmet, ha nem láttad volna. Abban vagy egy jó példa erre.Meleg késelőt még nem láttam. De szerintem nincs is. Vagy esetleg szerelem féltésből ölő.
-
katt777
félisten
válasz
Kislányka #16343 üzenetére
Mondom: nem azon van a hangsúly, hogy megtedd (nekem még sosem kellett), hanem hogy a csupaszmajmot meggyőzd. Egyébiránt nem olyan családra, meg hivatkozásra gondoltam, hanem arra, hogy a kötekedőnek tudnia kell: semmi nem védheti meg a családját (asszonyt, gyereket) sem a tettei következményeitől. Főleg, mert a családtagjai az ő bűnei okán élhetnek jól, tehát semmi nem menti őket a felelősség alól (ahogy a Biblia is mondja
). És ez a lényeg: tudatosodjék benne, hogy ő teszi, téged csak az ő tettei irányítanak, tehát bármi történjék is, ő a felelős érte.
-
katt777
félisten
válasz
Kislányka #16324 üzenetére
Elfeledtem a varázsigét: Mindig nyomatékosan fel kell hívni az adott rabszolga figyelmét arra, hogy mennyi a különbség aközött, amennyi idő alatt te eléred őt, illetve azon idő között, amíg bárki a segítségére siethetne (egy videofelvétel sem mentette meg még senki életét
). Ha még ebből sem értene, lehet közölni vele, hogy vajon mennyire kárpótolná a rokkantságáért egy bírósági ítélet, amelyet te kaphatsz később, és amely az általa gerjesztett, hirtelen felindulásból elkövetett súlyos testi sértésért (pár év felfüggesztett). Ha tanúkat hívna, közölheted azokkal is, hogy ha vele ezt teszed, vajon mit teszel azokkal, akik segítenek neki a megkárosításodban, és akiknek a pontos elérhetőségét megtudhatod az esetleges periratokból. Aki nem totál idióta, az tudja, hogy csak az elkövetés után ítélhetnek el, és az rajtuk édeskeveset segít.
Mindezt persze a legválasztékosabb udvariassággal (én így szoktam, ha kell, burkolt formában), vagy a legalpáribb tahó módon (ahogy némelyik ismerősöm, aki nem szeret egy órát az önmagát túldimenzionáló ellenfél módszeres, kiművelt megalázásával, és eltiprásával tölteni) is elő lehet adni, ahogy a helyzet megköveteli.
Legalapvetőbb pszichológiai tény, hogy minden élőlénynek az önfenntartás az elsődleges ösztöne, a kapzsiság csak ezt követi. Az is alapvető tény, hogy - elenyésző arányú kivételtől eltekintve - csak az végzi el akár a legelemibb kötelességét, akinek oka van tartani a megtorlástól.
Egy szóval sem mondtam, hogy ilyesmit KELL tenni, elég, ha pusztán úgy lépsz fel, hogy a fentieket pusztán a megjelenésedből és a fellépésedből kikövetkeztessék még az egyszerű agyukkal is. Magyarán: tudja a marhája, hogy ő van a puska barátságtalanabb végén. Nézd meg te is a gar-os cikket és a hsz-okat, van ott pár ékes példa.
Senki ne tegyen semmi rosszat!
ELŐSZÖR MINDIG A BARÁTSÁGOS, TÖRVÉNYES UTAT KELL VÁLASZTANI, mert kis eséllyel előfordulhat, hogy egy becsületes céggel van dolgod, amelynek hosszabb távon fontos a visszatérő vásárló, nem csak gyorsan eladják a szemetet, aztán bezárnak. Persze sohasem hagyhatja az ember, hogy az erkölcsi érzéke meggátolja a helyes cselekvésben.
Amúgy mindig csodáltam azon csupaszmajmok - nyilván ostobaságukból fakadó - bátorságát, akik pl. egy családdal a hátuk mögött kötnek bele bárkibe.
Én azért bevált, gyors ügyintézési megoldásokat nem felejtek el. -
Dubmaster
aktív tag
válasz
Kislányka #16300 üzenetére
Ismerős a dolog, bár más cuccal kapcsolatban. TV gyárilag szar hangszórok, 10% hangerő felett rezeg az egész. szervizbe beviszem a vásárlás után kb 1 héttel.
Szervizes faszi: " Csak nem gondolod ba..meg, hogy ezt kicseréljük? Lehet menni a Fogy. véd-hez ha nem tetszik!" beletömtek valamit, amitől kb 2-3 hétig jó volt és máris "megjavították" a 100K-s Tv-met.
Vettem hozzá hanfalakat, paff
-
katt777
félisten
válasz
Kislányka #16259 üzenetére
Némi túlzással: játékok alatt a 3D gyorsítónak van szerepe, proci csak annyit számít, hogy kihajtja-e a VGA-t. Ha egy C2D igen, egy X2 viszont nem, akkor értelemszerűen gyorsabbnak tűnik a C2D-s konfig, bár valójában csak nem adja le maximális teljesítményét a VGA a másikban. Amelyik játék bizonyos számításoknál jobban támaszkodik a CPU-ra, az természetesen e módon is gyorsulni fog.
Lásd még a gyors procik tulajait, amikor rácsodálkoznak a 3DMark-ban gyors konfigjuk teljesítményére játékokban, mint ezt tapasztaltam is nemrég. -
katt777
félisten
válasz
Kislányka #16259 üzenetére
Némi túlzással: játékok alatt a 3D gyorsítónak van szerepe, proci csak annyit számít, hogy kihajtja-e a VGA-t. Ha egy C2D igen, egy X2 viszont nem, akkor értelemszerűen gyorsabbnak tűnik a C2D-s konfig, bár valójában csak nem adja le maximális teljesítményét a VGA a másikban. Amelyik játék bizonyos számításoknál jobban támaszkodik a CPU-ra, az természetesen e módon is gyorsulni fog.
Lásd még a gyors procik tulajait, amikor rácsodálkoznak a 3DMark-ban gyors konfigjuk teljesítményére játékokban, mint ezt tapasztaltam is nemrég. -
aya
addikt
válasz
Kislányka #16240 üzenetére
Sapphire blackbox + regisztrálható 3dmark 2006 fullt ad, nekem ez többet ér mint az asus-os company of heroes
A 3dmarkot még aznap beregisztráltam, ki is irta hogy pro user
Sapphire sima dobozt ad, kicsi könnyen hazavihetö, az asus 3850 karim meg akkora dobozban volt, hogy egy nagy reklámszatyorba csak úgy fért bele hogy eltéptem oldalt a szatyrot -
gergo19
aktív tag
válasz
Kislányka #16104 üzenetére
9800 de mi? A 9800 Gx2 130K körül lesz ez nem befojásol semmit. A 9600GT kb 8800GS szinten lesz szintén nem érdekes. Hol van itt a GTS ellenfele? Szerintem egyelőre sehol.
Tudásban a 8800GT a régi GTS-t simán veri sőt a GTX-től sem mardadt el sokkal. Azért estek olyan sokat mert magas volt az áruk 130K körül volt a GTX a GT meg 70K. de most a GTS csak 70K, akkor esne sokat ha a 9600GT 8800GT szinten lenne, 30-40K-ért, de ez szinte kizárt.
-
gergo19
aktív tag
válasz
Kislányka #16092 üzenetére
Ne haragudj de ez butaság. Mi köze van a GTS-nek az X2-höz? Semmi az X2 100K a GTS meg 70K. nem fogja befolyásolni az árát mert nem egy kategória. Ha majd lesz 9800GTS akkor fog zuhanni a 8800GTS vagy akkor ha a 9600GT olyan erős lenne mint a GTS csak olcsóbb. Tehát nem várható drasztikus árzuhanás a GTS-nél max lemegy 60K ra az kb 6k csökkenés
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Kislányka #16092 üzenetére
512-es GTS már mmost is van 66-ért boltban, jó tudom még nem hatvan, de azért nincs is olyan sokkal feljebb. Az X2-n elgondolkodom, amikor 80-85 lesz, s nyugaton már van ahol 360 euró az ára, szóval nincs az már annyira messze. Bár kiváncsi vagyok még a tegnapelőtti driverre, hogy mit változtatott, mert ha nem sokat, akkor lehet az említett Gts-sel nem járnék rosszabbul. Csak minél tovább várok, annál olcsóbb lesz a 320-as gts-em. :S
-
katt777
félisten
válasz
Kislányka #16089 üzenetére
Itt egy kép AA nélkül:
Itt meg mindössze sima 6XAA-val, még 1950XT-vel.
Ez pedig már 3870-nel, és a fentebb említett beállításokkal. Sajna a fenti helyről nem csináltam még képet, de ott úgyis látszik a különbség (pl. "szőrös" csónak és lámpaoszlop fent), csak magát a képet érdemes megnézni, különös tekintettel az élekre:
Most mondd, hogy felesleges az AA.
Nekem futnak így a game-ek, és ez boldoggá tesz.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Kislányka #16089 üzenetére
Igen ezt én is tudom!
Ez olyan dolog hogy van egy mocim és havernak mentem az gépével ami jóval gyengébb.
Tetszett meg minden de valahogy nem volt az igazi mert hozzávoltam szokva a teljesítményéhez az enyémnek.
Ez itt is így van minnél jobb minőségben tudsz játszani valamivel annál jobban tetszik,és arról visszább venni rosszabbra már nem olyan jó mámorító. -
Gaboman
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest