- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothl
addikt
Szerintetek mennyert lehet eladni most egy sapphire dualslotos 3870-et ? Ev eleji vetel, egy csomo gar van meg ra...
-
tothl
addikt
válasz
- = Zk = - #29537 üzenetére
A másik 512 Megát nyugodtan elfelejtheted. Szinkronbna használja őket a rendszer, tehát a legkisebb karid memóriamérete az, ami a progik rendelkezésére áll. A CF értelme nem a RAMbővítés.
-
tothl
addikt
moddoltam, guglizz ra....
-
tothl
addikt
válasz
butcher eu #28104 üzenetére
nezd csak, ezzel szerintem menni fog :
http://www.prime-expert.com/flashboot/index.php -
tothl
addikt
Mi a velemenyetek a Giga gddr3 -as 3870 -erol ?
Egy kollegamnak ennyi a kerete egy picivel sem tobb......merjem megvenni neki ?Levi
-
tothl
addikt
válasz
Csiborbogár #18960 üzenetére
Ha stabil a rendszered akkor no prob, en mindig ugy csinalom.. .
-
tothl
addikt
Hat nem tudom, lehet hogy a tesztekben a 8800GT itt-ott gyorsabb, de jatek kozben nekem ugy tunik a 3870 egyenletesebb teljesitmenyt nyujt, egyszeruen stabilabban tolja a frameket.
Persze lehet, hogy ez csak az en erzeki csalodasom.
a COD4 -es teljesitmenyetol pedig el vagyok ajulva. -
tothl
addikt
En lehet, hogy lemaradtam jatekugyben az elmult evekben, de azon meglepodtem, hogy a 3870 plusz gagyi 820d kombomon milyen gyonyoruen fut a COD4. Nem vartam volna.
-
tothl
addikt
No foltettem a 077 -es BIOS -t, 860/1206on atomstabil, magasabban mar nem igazan.
Valoban huvosebb lett a kari, crysis benchmarkkal sem eri el a 60 fokot.
Ja... Winflashhel is siman megy a programozas, erre valo a command line -f -p 0Levi
-
tothl
addikt
apropo, ugy nezem a 3870em csak 850/1206 -ot megy. Az nagyon vacak ?
-
tothl
addikt
Nekem is tele van a hócsukám a kamu adatokkal feltöltött online shopokkal.
Akinek nincs pénze, ne nyisson boltot, mert az nem állapot, hogy a webshopban minden van, erre odamész, és kiderül, hogy egy büdös patkányjuk a bolt, ahol semmi nincs, csak pár készleten maradt 486os proci az ősidőkből. Ja és ott néz utána, hogy mit tud hozni a "raktárukból". Mikor ez kész, akkor pedig az derül ki, hogy ami nekem kéne, az természetesen nem is rendelhető. -
tothl
addikt
válasz
losi73 #15690 üzenetére
Szia !
Ne menjen priviben, mert en sem csinaltam meg ilyet, nekem sikerult a refkarimra raflashelni egy 0.71es fanfiexes biost es tok jo. Vigyazni kell ezekkel, SZVSZ ez az elonye a refkariknak, abbol van a legtobb es mindig van hozza jo bios.
Kell egy regi PCI-s videokari, vagy egy alaplapra integralt. Beuzemeled, es igy elvileg vissza tudod flashelni a jo biost a PCIE-s karidra. -
tothl
addikt
válasz
diablo1984 #14032 üzenetére
es mit szolnal a fanfixes bioshoz ? mar persze ha referencia 3870ed van...
-
tothl
addikt
mindenesetre annyit igen, hogy tegnapelott volt nalam egy kek nyakos single slotos sapphire is, azon 073as bios volt, de nem is mertem volna updatelni mert nem referencia nyakos a kari.
Szoval az hangosabb, alapon 43 fokos, viszont nem lehetett huzni szinte egyaltalan. Mar az ati overclock tesztje is failed -et irt kis. Ugy okoskodtam, hogy hatha a sapphire az atomicba taralekolja ezentul a jobb cuccokat ezert masnap vettem egy regi piros fajtat. -
tothl
addikt
mindenesetre annyit igen, hogy tegnapelott volt nalam egy kek nyakos single slotos sapphire is, azon 073as bios volt, de nem is mertem volna updatelni mert nem referencia nyakos a kari.
Szoval az hangosabb, alapon 43 fokos, viszont nem lehetett huzni szinte egyaltalan. Mar az ati overclock tesztje is failed -et irt kis. Ugy okoskodtam, hogy hatha a sapphire az atomicba taralekolja ezentul a jobb cuccokat ezert masnap vettem egy regi piros fajtat. -
tothl
addikt
skacok, tuningbol mi szamit jonak ?
A driverben talalhato ati overclockkal 850/1200 es 3dmark no problem az megfelelo, vagy meg probaljam ? nem probaltam foljebb eleddig -
tothl
addikt
válasz
katt777 #13497 üzenetére
Na es neked milyen biosverzioval sikerult venned alapbol, illetve milyen orajeleket bir, valamint hany fokos a gpu alapon...?
Csak mert tegnap probaltam egy kek nyakos 1 slotos megoldasu sapphiret, ott 48 volt az alap fok es tokeletesen huzhatatlan volt a karesz. Ma itt figyel egy reference piros, az 58 fok ALAPON, viszont huzhatonak tunik, a biosa ezereves, meg a 0.71 elotti joval.
Van valakinek valami tapasztalata, melyik lehet a jobb kari ? -
tothl
addikt
Szerintetek 3870 vagy 8800gt ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingatlanos topic!
- Nyaralás topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest