- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
GReddy
tag
Azt hittem itt választ kaphatok egy-két ATI 3870-es kérdésre. Úgy látom, tévedtem, csak a flammelés meg az anyázás megy. Bocs...
(léptem, hátha a hwsw-n több sikerrel járok. )Magánember magánvéleménye: Szerintem lehetne normálisan is beszélni egymással, lehetne eszméket és tapasztalatokat cserélni, mindenki hasznára és okulására, nem csak egymásra okádni a mocskot. UNDORÍTÓAN MAGYAROK VAGYTOK.
Gratulálok...
-
GReddy
tag
válasz
Bundás22 #15558 üzenetére
Ittvagyok, ittvagyok! 8800GTS (gigabyte) -> Sapphire Ati Radeon 3870 512. Világéletemben ati-ztam. Az uccsó NVIDIA-m még a Gef2MX volt. Aztán úgy hozta az élet, hogy kellett tavaly VGA-t cserélnem, és az ATI-k nem nyűgöztek le. Mondom, akkor legyen egy G80. Occóé. Vettem egyet. Tulajdonképpen k..wa jó kártya, sokkal jobb, mint a kortárs atik, azaz nem bántam meg a cserét. CF-ben KÉT X1950XT-t megveri. Csúnyán. Nagyon csúnyán. A képminősége szerintem kiegyensúlyozottabban ocsmány. Nem olyan nagyon szép 2D-ben, szerintem az ATI jobb, viszont cserébe ugyanolyan mosott, fakó, nem-perwollal-mosva hatású 3D-ben is.
Az Ati valahogy harsányabb, élesebb, színesebb 2D-ben.
3D-ben előjön a SZAR MOCSOK driver minden kínja. A villódzó textúrák (Blacksite Area 51 NAGYON csúnyán a dinamic shadows.. és az UT3 engine) a homályos, elmosódott, szétesett, tré, ocsmány objektumok. Sajnos azt kell hogy mondjam, hogy ugyan sokat szidtam az NVIDIA drivereit, de sajnos a kanadaiak messze-messze alulmúlták driver-szinten. Nem hittem hogy ez lehetséges.Nem bántam meg a cserét egyébként, (nem nagyon) kb ugyanazt hozza a 3870 mint a 320-as GTS (Vista x64, i6850, 4Gb RAM) kicsit erőteljesebb, viszont felfigyeltem egy fura jelenségre: Nagyon nagyon ugrálnak az fps értékek bizonyos 3d alkalmazásokban. (szándékoltan nem játékot írok) Ebből a fura jelenségből nekem az jött le, hogy DIREKT SZÁNT SZÁNDÉKKAL be vannak a vasak korlátozva driverből. Azért, hogy szeptemberben is piacképes legyen az ATI, komplett rendszercsere nélkül. Ugyanis a piac leglóvésabb szegmense NEM a csúcskártyák, hanem a középkategória teteje, alja... abban pedig most ATI fölény van, és most már, hála a 3870X2-nek a csúcskat-ban is...
MÁR CSAK EGY JÓ DRIVER HIÁNYZIK...
-
GReddy
tag
válasz
Csaby25 #12316 üzenetére
Ha Mode Com van benne, az egy igen jóféle lengyel táp. Nekem volt néhány (próbából) és elég szépen gyilkolásztam őket, zokszó nélkül.. Mondjuk ma egy Chifi Prof 500-as olyant produkált, amin besz@rsz: Gyári hibás volt a ventije.. SOHASE FORGOTT! Fél éve CF atit hajt, core2duo 6600-val, négy giga rammal. Ennyit jelent a márkás táp. De a Mode Com ezerszer jobb, mint a Codegány. Valami más lehet. Driver esetleg? 7.12-vel megy rendesen. Esetleg nincs véletlenül húzva a kari???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest