- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
losi73
senior tag
-
tothl
addikt
mindenesetre annyit igen, hogy tegnapelott volt nalam egy kek nyakos single slotos sapphire is, azon 073as bios volt, de nem is mertem volna updatelni mert nem referencia nyakos a kari.
Szoval az hangosabb, alapon 43 fokos, viszont nem lehetett huzni szinte egyaltalan. Mar az ati overclock tesztje is failed -et irt kis. Ugy okoskodtam, hogy hatha a sapphire az atomicba taralekolja ezentul a jobb cuccokat ezert masnap vettem egy regi piros fajtat. -
tothl
addikt
mindenesetre annyit igen, hogy tegnapelott volt nalam egy kek nyakos single slotos sapphire is, azon 073as bios volt, de nem is mertem volna updatelni mert nem referencia nyakos a kari.
Szoval az hangosabb, alapon 43 fokos, viszont nem lehetett huzni szinte egyaltalan. Mar az ati overclock tesztje is failed -et irt kis. Ugy okoskodtam, hogy hatha a sapphire az atomicba taralekolja ezentul a jobb cuccokat ezert masnap vettem egy regi piros fajtat. -
leviske
veterán
Ha később akarsz mellé venni mégegyet (erre is kell gondolni jelenleg) akkor a 70-es, viszont egy kártya ként teljesítményben a 88GT veri a 70-est.
Bár én a jelenlegi helyzetet tekintve inkább tudnék javasolni egy 500-as tápot (ha az van, vagy nagyobb akkor elnézést kérek) és két darab 29PRO-t 33k-ért. Ugyan ott vagy árban, mint a 88GT, de teljesítményben fölötte.Ezzel a megoldással csak az a gond, hogy hangos és sokat zabál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ALIENWARE Area-51 R5
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest