- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
mcmike
őstag
Hoppá-Hoppá!
Nekem 420W-as Ultra Power van, és vígan megy vele a Gianni-tól vásárolt Sapphire X1900XT-m. Terhelés alatt is természetesen (3 óra Oblivionozás szerintem annak számít), plusz húzott 3200+ Venice. Azt nem mondom hogy hideg levegő jön a tápból, de: semmi fagyás, semmi újraindulás, minden előírás szerint megy, 3DMark-ok lemennek, stb...
no comment, kérem kapcsolja ki... -
-
-
rogers
aktív tag
Ez az érdekes az egészben, hogy amikor a konfigot megépited a webes megrendelőn akkor simán X1900XTX van listázva mint ''upgrade'' opció - nincs megjegyzés semmi korlátozásra. Az upgrade ára 400USD - az eredeti konfigban egy 6800GT van, szóval minden teljesen reálisnak tűnt.
Amódositásról a Dell-nek hivatalos véleménye az, hogy nem létezik. Félhivatalosan egy fórumon elismerték most nekem, hogy ez a Dell OEM politika eredménye. A Dellnél az OEM azt jelenti, hogy a gyártónál módositják a kártya paramétereit költséghatékonyság érdekében. hehe. a vásárlót meg persze erről nem mindig informálják...
Amúgy szerintem ATI referencia nyákon van, elég pontosan úgy néz ki mint amik itt a prohardver tesztekben fényképeken megjelentek... -
finest
addikt
Donnakláramizéria! 550W vagy up! Én ugyan még nem vettem meg, de a következő ''duálkóros'' konfigomhoz, amiben vagy 7900, vagy 1900 lesz 500W-os Liberty és 530W -os Tagan között vacilálok. De már az 500W is egyfajta lélektani határ nekem, lassan hegeszteni, meg tojást főzni is lehet ezekkel a cucokkal... Esetleg a mirelittárut ezen olvasztpom majd ki, mert a mikrónál is többet fogyaszt.
[Szerkesztve] -
-
Cuminger van öcsééém cuminger!
1. Áramtalanítok
2. Erős táp be, Chieftec 460W
3. VGA berak alaplapba
4. PCIe tápcsati rádug.
5. Beüzemelem.
6. 6.3 Catalyst rárak, reboot
7. Obliviont vettem volna elő.... és
8. TFT -> No Signal
9. Káromkodás
10. Áramtalanítok
11. Megnézem mégegyszer
12. A VGA tápcsatinál lévő 2 LED egyike ''T Fault'' pirosan világít
13. Innentől fogva, abszolút döglött példány boldog tulajdonosa lehetek.
Üdv,
Vikthor -
Na ilyeneket ne is írjál, mert szívroham kerget mindjárt....
Tápcsere lesz és kész. Szerintetek jó választás a Zalman 460W? Mert hogy Zalman buzi vagyok, mert nagyon halk és minőségi cucc. Vagy volna olcsóbb megoldás is, ami ugyanúgy halk és minőségi? 22 bruttó egy ilyen táp, most néztem.
Üdv,
Vikthor -
Felicia
csendes tag
-
éN79
addikt
Nekem a karihoz adott Catalyst is 690/800-ra lőtte autotuningon a kártyát. Ennyi volt eredetileg a max a csúszkán, tuti csak ezért nem ment feljebb.
Futtattam így két markot, aztán uzsgyi vissza defaultra.
Nekem az Accelero X2 teljesen bevált, hűteni úgy hűt mint egy Fatal1ty (valamivel lassabban hül vissza, de nem melegebb), hangja egyáltalán nincs szvsz, az tény, hogy a meleg levegő itt is a házban marad, sőt sajna az alaplap chipjénél csapódik le, de jól irányzott venticsapással ellenfújva neki szépen kisomfordálhat a házam hátulján. -
deicide
veterán
köszönöm, de az a 930as ram az nem semmi, ha el akarod adni, először nekem szólj..
...egyébként ez sima XT de 1.1-es ramokkal...
ma reggel is teszteletem kicsit, kíváncsiságból a 6.3as driverrel:
2001:
[link]
2005:
[link]
2006:
[link]
a monitor szerintem tökéletes, egyebet nemtok, viszont a 16ms az igaz, de nem venni észre... -
Pipó
őstag
10765 pont, úgy hogy vga driver újra van telepítve, proci 2533-n. Ez kicsit elmarad a 11-től, de a via chipset miatt 1-2 %-al lassabb, ill ez xt nem xtx, a proci is gyengébb.
Jó volna, ha lenne egy atitool program, ami támogatja az xt húzását, mert az előző tulaj szerint 200MHz-et rátolhatnék a ramomra, de 75-100-at a GPU-ra is.
Így is melegnek tűnik a mag, 3DMark után 76 fok volt az override szerint. -
Pipó
őstag
Ha hazamegyek kipróbálom, de már este volt. Akkor 2,2-n ment, sőt a ramok is 2T-n futottak még. Utána 2530-ra húztam szinkronban a procit, áttettem 1T-re, de újabb tesztre már nem volt időm. Bár ma sem lesz sok.
Egy érdekesség: Nforce 3 lapot (agp) cseréltem egy VIA KT890-es pci-e lapra. Mondom úgy is egyből reinstall win lesz, nem szedtem le az nforce drájvert. Lapcsere után gép indul, win feláll és amennyire tesztek nélkül néztem stabil Nforce drájverrel. Persze utána drájver le-fel, de ez akkor sem semmi. -
RpPRO
őstag
NFS-sel nem jatszom, borzalmasan szar szamomra, a DOOM nem tul jo pelda, repul nvidia kartyakon, nyilvan te a legujabb Quake4-re gondoltal, ami mar egy kicsit izzasztobb. Kedvedert elinditottam es megneztem, mi a helyzet. 1152-es felbontas mellett High Quality-n, 2xQ AA-val es 8xAF-fel 55-60 fps-t nyom single playerben.
Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Honda topik
- PlayStation 3
- Nintendo Switch 2
- DOOM - The Dark Ages
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest