- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Dj Balloon
csendes tag
Nem volt NVidiám és nem is lesz!
Ha az eredmény kevesebb is ,annak oka van.
Tuningolni nem akarom a Tomb Rider meg kimaradhat az életemből,vagy ha mégsem akkor játszok vele élsimitás nélkül,nem halok bele.
A 7900GTX sem hinném,hogy jobban birná a Tomb Rider pusztitását,de egynlőre még kapni sem lehet! -
Dj Balloon
csendes tag
Szia!
A 3800 X2 es proci nem hinném,hogy annyira szar lenne.
Miért a Tomb Rider azzal az opcióval megzakkantja a legújabb kártyákat is?
Az alap órajel a Catalist ban feltételezésem szerint ha játszom vagy használatba veszem a VGA-t autómatikusan megemelkedik!
Remélem jól tudom! -
Kraptor
őstag
ÁRnyékolásban nvidia volt és még mindig is rosszabb mint Ati. Aszem Atinak árnyék problémái csak BF2nél van, ahol ugyanúgy nvidiának is van. Nvidiánál a következőkben voltak árnyékokkal problémáim, FarCry, UT2004, 3DM05, BFME2 és BF2, plusz összeségében Atinak jobb a képe én is kételkedtem benne és buuztam, de tényleg jobb a kép vagy lehet, hogy csak azoknál a játékoknál amikkel játszok de elég nagy a külömbség.
-
rocket
nagyúr
Ez video kepminosegrol szol, nem jatekbelirol, raadasul tavaly oktoberi, biztos van amiben jobb az nv kartyaja, mint az ati kartyai
''Aztán 3d-ben ott vannak árnyékolási, a kompatibilitási problémák, mire kijön a javítás az új driverben, már rég végignyomtam a gamet''
Ez nem torvenyszeruseg, ati kartyakon is lehet 1-1 jatekban bug mint nv kartyakon is akar.
''aztán ott a controll center, nemtom melyikőtöknek tetszik, de én nagyon rühellem a .net környezetével együtt, nem is frissítettem, mióta a control panel fejlesztését abbahagyták''
1589x lelett mar irva, nem kotelezo control centert hasznalni, vannak alternativ lehetosegek, ebbe az kot csak bele aki keptelen felfogni a tenyeket, a control center mar reg nem memoria zabalo szornyeteg es nem kotelezo a hasznalata.
''nvidia pl oblivion megjelenésével egyidőben ad ki direkt az oblivionra kihegyezett drivert...''
Azert adtak ki drivert mert annak ellener TWIMTBP jatek Oblivon, ati kartyakon jobban domborit, mas felol pedig mivel az ati a jatekot akkor kapja meg amikor a felhasznalok (boltba kerulsekor), nehezen tudna optimalizalni ra elore
''bár az ati 1900xt-jét sem a tápom sem a pénztárcám, sem a villanyórám nem birná''
Highend VGA mellett a fogyasztas miatt ''sirankozni''.., eleg ellentmondasos ez a ket dolog
''Közben olvastam játékok alatti elmosódásról, meg ilyesmiről, ez atin is pont ugyanúgy megvan, csak megfelelően kell húzkodni a speed-----O------quality csuszkát, nálam a 9700pro-n pl. már ha normális sebességen akarok játszani szinte csak elmosodásokat látok, pedig ugye lehetne szép is az, csak akkor 3frame/sec''
A kulonbseg, hogy driverben az ati kartyakon default mode high quality, mig nv driverben default mode quality.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Facebook és Messenger
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest