- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Felkészült a Redmi 15C
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
geronimus
csendes tag
Hát ja én is gondoltam rá hogy visszaviszem, én eddig 80-at nem adtam ki vga-ra mindenki áradozott róla így meg úgy, és megvettem és tessék. Semmilyen vgat nem szabad így kiadni hogy alapon túlhevül, az a kérdésem hogy másnak is van egy ilyen sípolás és utánna akadozás miután túlhevült? Meg akinek van x1900 xt -je más gyártótol annak is ilyen?
-
djxp01
senior tag
-
éN79
addikt
Akkor ezek szerint ne is nézzem, ne fájjon a szívem ugye? A GTX-em Silencerrel baró hűvös volt, ez Zalmival adta a 80 x fokot, szóval van egy kis különbség, de ha bírja, akkor nincs gond.
Azt azért tudja valaki, hogy mi a ''maglassulási értéke'' a VPU-nak, mert nem találtam semmi utalást a catalist centerben a max normális hőmérsékletre. -
Firestormhun
senior tag
-
woof
tag
Lehet, hogy rosz topicba írom ezt, de csak régen volt a radeonoknak jobb minődége, anno valóban az ATI a minőséget képviselte, utóbbi időben mind 2d-ben mind 3d-ben javult az nvidia, pl a pure video sokkal jobbra sikerült:
nézzétek meg ezt itt egy quality teszt, alapból ati avivo, egeret föléhúzva nvidia purevideo:
[link]
(összes képen a kéz és a gyűrű, 4-esen a betűk, 6-oson a deinterlace)
megáért beszél:
[link]
de itt az összesítés:
[link]
Aztán 3d-ben ott vannak árnyékolási, a kompatibilitási problémák, mire kijön a javítás az új driverben, már rég végignyomtam a gamet, aztán ott a controll center, nemtom melyikőtöknek tetszik, de én nagyon rühellem a .net környezetével együtt, nem is frissítettem, mióta a control panel fejlesztését abbahagyták
nvidia pl oblivion megjelenésével egyidőben ad ki direkt az oblivionra kihegyezett drivert...szóval, nemtom, eddig atim volt most úgy érzem itt az ideje a váltásnak, 7900-at kinéztem magamnak, de világosítsatok fel ha tévedek, nem flamet akarok indítani ati vs. nvidia ügyben, de miért is érdemes egy 7800gtx-et leváltani, az ASUS top pl, halk is nagyon gyors is, nem látom értelmét, de írjátok le, hol látjátok a minősáégbeli javulást. Nagyon érdekel, ugyanis nem akarok befürödni az nvidiaval...bár az ati 1900xt-jét sem a tápom sem a pénztárcám, sem a villanyórám nem birná
Közben olvastam játékok alatti elmosódásról, meg ilyesmiről, ez atin is pont ugyanúgy megvan, csak megfelelően kell húzkodni a speed-----O------quality csuszkát, nálam a 9700pro-n pl. már ha normális sebességen akarok játszani szinte csak elmosodásokat látok, pedig ugye lehetne szép is az, csak akkor 3frame/sec
meg azokat a fránya szűrőket is kell kapcsolgatni rendesen
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Futás, futópályák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- További aktív témák...
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest