- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Felicia
csendes tag
válasz
Vikthor #1173 üzenetére
Én a TAGAN-ról csak áradozni tudok, ultra-mega halk!!! Igaz az enyém csak 480W-os, de szuperül viszi a DuálKóros X2 + 1900XT-s húzot konfigot kiegészítve még vagy 5 fogyasztóval (3 winyó+2 dvd).
A SEASONIC-ot is említette valaki, arról is csak nagyon-nagyon jókat hallottam. Állítólag a legcsendesebb aktív táp. (lásd tomshardware review:
[link]
Sajnos ebből nem nagyon lehet kishazánkban kapni. (legalábbis nekem nem sikerült). De a TAGAN is tökéletesen bevállt! [link]
Egyébként igazán nem értem hogy mit csináltok a gépetekkel, hogy ennyire az egekben járnak a WATT elvárások. Nekem minden haverom vidáman nyomja a <500W alatti tápokkal hasonló konfigokkal. Lassan ezzel is úgy leszünk mint a Proci megaherzekkel, kilépünk a 1000W-os tartományba.... és megy a verseny ki hány MegaWattos táppal nyomul. -
Felicia
csendes tag
Vamp, melyik példa idegelt fel? 10 Fps-ért én se cserélnék kártyát, de pl egy 7800Gt és egy 1900XT között nem 10 FPS van... Jó példa rá a haverom a napokban akarta a FEAR-t elindítani egy 9600XT-n. Már elindítani is alig tudta! - Ő is az a spórolós fajta. (csak a cigarettára csesz el havi 15 e Ft-ot, ill a hétvégi ivópartikon átlag 20ezret) - de PC-re nem költ, csak 4 évente... ilyenkor meg megy a sopánkodás, hogy ez is szaggat.Amióta az eszemet tudom mindig is örök harc volt a videokártyák ár <-> teljesítény kérdése... Abban már sokkal inkább igazat adok, hogy soxor húznak le a gyártók bőrt a fogyasztókról, miközben egy kalap szar az új kártya. (pl X1800XT, GeForce 5-ös széria stb...)
-
Felicia
csendes tag
-
Felicia
csendes tag
válasz
Vikthor #1050 üzenetére
Nekem a 480w Easycon-om van. Valóban extra halk, és stabil. Lassan már 1 hónapja ki se kapcsoltam. 1900XT +3800 X2-essel a hátán. Erősen ajánlom.
Használtról nem tudok, kiskerben a RED TOWER Computer-ben (H-1134 Budapest,
Tüzér utca 1; tel: 788-6225) láttam a legolcsóbban ~ brutto 27e Ft-ért. Én 29ért vettem, és nem bántam meg. -
Felicia
csendes tag
Taganról még egy jó kis review:
[link] -
Felicia
csendes tag
válasz
Vikthor #1038 üzenetére
Én amondó vagyok, hogy nem a Tápegységnél kell számolni a forintokat. Egyszerűen el kell fogadni, hogy egy tápegységet nem 1 évre veszel. Míg az 1900XT egy év múlva felét éri, és tudja a piaci maximumnak - ezért bizseregni fogsz hogy lecseréld, míg nem késő, addig egy jó táp elkisér hosszú éveken át. Tehát nem mindegy hogy 20 vagy 30 e Ft? Ez kb olyan mint ha alaplapból is mindig a minimálisan elegendőre törekednénk. Fontos a minőség - nekem a ZAJ is. A ZALMAN nem a legjobb (nekem is volt korábban 400w-osom). Szerintem min. 480W+ teljesítmény. Hosszas utánajárás után én a TAGAN tápokra esküszöm, igényes, ultrahalak. A moduláris változata szuper, megkímél a fölösleges kábeldzsungeltől. Minden csatlakozója van, így PCIe-is. (2 db dközvetlen).
Igaz az ára sem az alsó kategória, inkább 30e mint 20e. lásd link: http://www.tagan.com/ -
Felicia
csendes tag
Speed! Köszi a dicséretet. Szerencsére én se ma kezdtem a szakmát. Korábban stabil Intel rajongó voltam. A hosszú szerelem után megérett bennem az AMD iránti vágyódás. Anyagilag is csak most engedhettem meg magamnak hogy eldurranjon az agyam a konfig kapcsán. Néha felmereng bennem, hogy ésszerű-e százezrekért gyorsan amortizálódó alkatrészeket vennem.De most az egyszer nem hagytam magam. És micsoda érzés!
Na majd este megnézem hogy milyen erők is rejtőznek a kicsikében, megírom a részleteket. Kérdés: láttam panaszokat az új ATI catalyst 6.4-gyel kapcsolatban. 6.3-asom van fent. Megéri a csere? vagy várjak vele? -
Felicia
csendes tag
deicide! Köszi a választ, este meg is fogom nézni mit tud a procim és a videókártya.
Igaz, nem mintha gondom lenne.Az FPS-ek dübörögnek rendesen, de azért jó ha az ember tudtában van a gyakorlati lehetőségeinek. Leginkább a proci izgat, mert vásárláskor nagyon szemeztem a 4200-essel. (mivel az már 4-essel kezdődikDe tuning alapján úgy érzem, jó választás volt a 3800-as. A különbözetből vettem inkább 2*1Gb ramot. (2*512 helyett). Igaz a Quake4 csúnyán beszaggatott 1280*1024-en Ultra High felbontásban. Viszont a FEAR csúcskirály maxon.
-
Felicia
csendes tag
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OLED monitor topik
- Nintendo Switch 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest