- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Pipó
őstag
válasz
AirBooms #1477 üzenetére
Atitool-al semmi gond. Feszt. és hozzá órajeleket is lehet állítani. A lényeg az, hogy profilt kell létrehozni a fesz-nek a settings, voltage opciónál, (pl.3D) beállítod a kívánt értéket és elmented.
Utána a főoldalon ugyanezen a néven beállítasz egy nagyobb gpu/mem órajelet. Ezután a fesz. oldalon load profil, utána főoldalon load profil és má' megy is. Így újraindításkor marad a default, de ha tesztelsz vagy játszol már csak a fesz és gpu profilt kell betölteni ebben a sorrendben. -
éN79
addikt
-
éN79
addikt
válasz
AirBooms #1463 üzenetére
Lehet rám gondoltál. Az AC gyakorlatilag hangtalan és úgy hűt mint egy Zalman Fatal1ty (tapasztalat), csak miután nálam úgy ráragadtak a membordákra a tappancsok, hogy nem tudtam leszedni az AC-t, így nem tudok arról nyilatkozni, hogy a VF-900-nál jobb-e v. sem.
[Szerkesztve] -
mcmike
őstag
válasz
AirBooms #1460 üzenetére
Mindíg ez a víz dolog...
Jó akkor ezek szerint teljességgel rendben van így a dolog, sokkal többet nem várhatok el a gyári léghűtéstől. Próbáltam úgy belőni ATITool-ban a FAN Speed értékeket, hogy ne is hasonlítson a hangja egy 500W-os Bosch ütvefúróéhoz, de még a hőfok is elfogadható értéken maradjon.
-
Kraptor
őstag
válasz
AirBooms #1428 üzenetére
Milyen GPU blokot használsz? Én egy Heatkillert szerváltam be, elég jónak nézett ki az elején(egy kicsit rusnya volt de nehéz volt mint állat
és tényleg jó is lett. Full réz, mindegyik memóhoz hozzá ér réz tappancsaival. Nekem a CPUm hőmérséklete lett jelentősen magasabb, eddig 36C volt és most 42C, mondjuk teljesen zajtalan az egész és ha több profilt tudok majd szerezni akkor lehet, hogy letudod majd azt is tornázni
-
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest