- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Kraptor
őstag
Valakinek van valami ötlete, hogy tudnék DOS alatt 2Dben 100Hzet beállítani frissítésnek, 1900XTn?
[Szerkesztve] -
-
Kraptor
őstag
Mivel tudom húzni jól az XT-t amit egyszerű is kezelni és nem kell állandóan álligatnom?
-
Kraptor
őstag
Enyém ilyen
[link]
-
Kraptor
őstag
Ezt szebben is lehetett volna mondani...
Szerintem nem az a problémád, mert akkor simán lefagyna és GPU REcoveryvel, ha be van kapcsolva visszajönne az egész. Elméletileg a tápodnak bírnia kéne. Próbáld meg bekapcsolni VPU recoveryt és magasabbra állítani a ventit, ha még és nézd meg, hog ymi történik. -
Kraptor
őstag
ATi kártya tudja csak SM3.0/HDr és 4x AA. Nvidia ezt nem támogatja, mondjuk eddig aszem csak Oblivion az ami ezt kihasnzálja, de ott is driverböl kell beállítani.
Megbuheráltam a vízemet és alapon most kemény 30-31Ct kapokMárcsak mosfetet kell hűteni és frankó leszek
Most aszem a GTX tán jobb választás, mert egy picivel gyorsabb és olcsóbb is -
Kraptor
őstag
Ha 06 pontokra vagy kíváncsi akkor a részeredményeket hasonlítsd össze és ne a véglegest. Az többet elárul a VGArol.
-
Kraptor
őstag
válasz
AirBooms #1428 üzenetére
Milyen GPU blokot használsz? Én egy Heatkillert szerváltam be, elég jónak nézett ki az elején(egy kicsit rusnya volt de nehéz volt mint állat
és tényleg jó is lett. Full réz, mindegyik memóhoz hozzá ér réz tappancsaival. Nekem a CPUm hőmérséklete lett jelentősen magasabb, eddig 36C volt és most 42C, mondjuk teljesen zajtalan az egész és ha több profilt tudok majd szerezni akkor lehet, hogy letudod majd azt is tornázni
-
Kraptor
őstag
Szerinem nem a táp gyenge neki, de lehet, mert akkor nem szállt volna el az egész 2Dben Win alatt, persze lehet, hogy tévedek.
-
Kraptor
őstag
válasz
Vikthor #1123 üzenetére
Hol vetted és milyen gyártmány? Foglalkozni fognak veled, de csak akkor fogadják el szerintem ha nálluk is majd ezt produkálja. Sajna én nem tudok most segíteni mert nem leszek BPn. Szerintem probálj TTsel beszélni általában ő nagyon segítőkész és mindig hever valami nálla amibe belehet dugni és kipróbálni.
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
válasz
Firestormhun #1103 üzenetére
chuck driver?
-
Kraptor
őstag
Érdekes dolgokat csinál az új Catalyst(6.4) nekem. Mikor win bebootol akkor érdekesen villodzik a képernyő minden fajta színben majd megjelenik a login ablak. Eddig ezt nem csinálta, terhelés alatt semmi ilyen dolgot nem csinál, csak mikor winfos bebootol. Valaki találkozott ilyen jelenséggel?
-
Kraptor
őstag
válasz
Dj Balloon #816 üzenetére
Azzal tényleg gáz van, mert nekem a 7800GTXem csinált ennyit. Hsnzáld 3D06-ot ot megtudod nézni, hog ymi huzza vissza a pontodat vidkari gebaszol vagy tényleg a proci, mondjuk azt kélétlem, hogy a proci.
-
Kraptor
őstag
Nekem fesz emelés nélkül 710nél volt a magnak a vége, memo az 810-en volt de az szerintem menne feljebb is, madj még játszadozok vele, csak oylan rohadt hangos a hűtés, hogy megfájdult a fejem. Az hozzátartozik, hogy ezeket az értékeket elég magas fordulaton érte el(90% körül lehetett). Alapon 680/800 on megy és oylan 53xx kapok 3D06-ban.
2414/2689/1131 a részeredmény, a procka kicsit lehúzza. -
Kraptor
őstag
válasz
Firestormhun #646 üzenetére
Nekem GTxem volt elötte és jobb azért az XT jóval, ha 512es GTXed lenne akkor nem mondanám, hogy megéri XTre cserélned de így, ha jó árban tudsz szerezni akkor igen. Nekem pl BF2ben GTXel akadásmentesen csak 1024ben volt jó és élvezhető a játék míg XTvel már 1280ban. EQ2nél GTXen ''csak'' Balanced beállítással tudtam játszani, míg XTn High Quality settingsel 1280ban.
-
Kraptor
őstag
válasz
Firestormhun #643 üzenetére
Hidd el jóval gyorsabb azért egy XT mint egy 7800GTx256, megéri váltani.
-
Kraptor
őstag
ÁRnyékolásban nvidia volt és még mindig is rosszabb mint Ati. Aszem Atinak árnyék problémái csak BF2nél van, ahol ugyanúgy nvidiának is van. Nvidiánál a következőkben voltak árnyékokkal problémáim, FarCry, UT2004, 3DM05, BFME2 és BF2, plusz összeségében Atinak jobb a képe én is kételkedtem benne és buuztam, de tényleg jobb a kép vagy lehet, hogy csak azoknál a játékoknál amikkel játszok de elég nagy a külömbség.
-
Kraptor
őstag
válasz
Firestormhun #629 üzenetére
VAn értelme szerintem. Minte elöttem is írták tényleg jobb az ati képminősége, mondjuk ez lehet, hogy csak azért van mert olyan játékokkal játszottam ahol atin csak szebben futottak a játékok, nem volt anyi elmosódás, stb.
-
Kraptor
őstag
Mekkora felbontásban akarod hajtani? Lehet, hogy a monitorod nem bírja? Én mikor próbáltam az én monitoromat 16x12ben hajtani 100Hzt állitottam be a CCCben de a moncsim csak 85-öt tudott akkora felbontásban és nem fekete képernyőt kaptam, hanem automatice visszavette a frissítést 85Hzre.
-
Kraptor
őstag
Szép...
Ez a topic nagyon halott... -
Kraptor
őstag
Van valami jó hütő az 1900re, mert a gyári wümm-wümm venti hang egy kicsit idegesitő tud lenni, főleg mikor melegszik a kártya és növekszik az rpm. PRobáltátok már maxon...5xxx fordulaton...nem rossz hangot ad ki
-
Kraptor
őstag
Elvileg ma kap HRP Xtket.
-
Kraptor
őstag
Ez érdekes...
''Have ATI stopped shipping R520 cores (for the x1800 XT) to it's partners now, to be replaced fully by the R580? If so are we going to see the x1800 XT supply dry up in retail channels over the next few months?''
Yes and Yes.
Kristopher
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
Engem az érdekelne, hogy egy GTx 256 SLit elver e egy 1900XT(x) vagy sem.
Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Túra és kirándulás topic
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- E-roller topik
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest