Aktív témák
-
-
Igen, pont ezt akartam kérdezni, hogy melyik az a táp ami 600W körüli és van olyan halk full terhelésnél, mint mondjuk egy Zalman 400W-nak. Mert nekem inkább az számít, hogy halk legyen és vigye ezt a VGAt. Tagan az halkabb mint az FSP? Lehet, ezt nem is itt kellene megkérdeznem, de itt van ilyen VGAról szó...
Üdv,
Vikthor -
Felicia
csendes tag
-
-
Felicia
csendes tag
Speed! Köszi a dicséretet. Szerencsére én se ma kezdtem a szakmát. Korábban stabil Intel rajongó voltam. A hosszú szerelem után megérett bennem az AMD iránti vágyódás. Anyagilag is csak most engedhettem meg magamnak hogy eldurranjon az agyam a konfig kapcsán. Néha felmereng bennem, hogy ésszerű-e százezrekért gyorsan amortizálódó alkatrészeket vennem.De most az egyszer nem hagytam magam. És micsoda érzés!
Na majd este megnézem hogy milyen erők is rejtőznek a kicsikében, megírom a részleteket. Kérdés: láttam panaszokat az új ATI catalyst 6.4-gyel kapcsolatban. 6.3-asom van fent. Megéri a csere? vagy várjak vele? -
Felicia
csendes tag
deicide! Köszi a választ, este meg is fogom nézni mit tud a procim és a videókártya.
Igaz, nem mintha gondom lenne.Az FPS-ek dübörögnek rendesen, de azért jó ha az ember tudtában van a gyakorlati lehetőségeinek. Leginkább a proci izgat, mert vásárláskor nagyon szemeztem a 4200-essel. (mivel az már 4-essel kezdődikDe tuning alapján úgy érzem, jó választás volt a 3800-as. A különbözetből vettem inkább 2*1Gb ramot. (2*512 helyett). Igaz a Quake4 csúnyán beszaggatott 1280*1024-en Ultra High felbontásban. Viszont a FEAR csúcskirály maxon.
-
éN79
addikt
Az meg mi a szuttytól lehet, hogy tegnap újra elővettem kedvenc HL2-met.
1280x124 (LCD) felbontásban CCC-ben beállított 4AA (AAA TAA) és 16 HQ AF mellett beáll FRAPS szerint 60 FPS-re, de néha visszazuhan nagyon rövid időre 40-re.
Felraktam a procit alap 2 gigáról 2,2-re (tudom szerény tuning) de nem változott semmi, az FPS 60 és néha rövid időre lezuhan majd vissza.
-
éN79
addikt
A 7800 GTX is felfűtötte gyári hűtővel magát 88 fokra, ez ahhoz képest még jónak is mondható.
Ati tool-t már többször felraktam, de mindíg kiakadtam a fesz megadásnál, mert nem kezeli a 2D/3D különválasztást. Mi a gyári fesz az XT-nél a gyári órajelekre? Húzni én nem igazán akarom (egyenlőre), ill. Ati toollal lehet-e mégis valahogy 2D-ben csökkenteni a frekit, vagy mindíg konstans?
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- AliExpress tapasztalatok
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest