- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
woof
tag
válasz
Dj Balloon #816 üzenetére
Sikerült valamit kezdened ezekkel az alacsony eredményekkel? Kiderült mi az oka? Igazán nem akarlak elkeseríteni, de nekem a normál A64 3200+ (2000Mhz) + 7900gt (540/1600) 3dmark05 8132, 3dmark06 4121
...szal elég közel van a te eredményedhez
így mégsem lehet csak a proci miatt... az xtx-ből ennél jóval többet kéne kihozni
-
woof
tag
válasz
Dj Balloon #818 üzenetére
Tomb Raider nextgen opciója eléggé dúrva, csúcskártyákon 1024*768-ban minden egyéb bekapcsolva 80-90fps, ha bekapcsolod azt is, akkor 5-25fps, de a megjelenített képen is meglátszik a minőségbeli javulás rendesen. X2 proci valóban jó, de sokat számít az óra jel is, ami esetedben eléggé alacsony. GPU órajel változás kérdésében nemtok nyilatkozni.
7800gt/gtx/7900gt/gtx nem volt véletlenül a gépedben? kivácsi lennék a 3dmark eredményekre
[Szerkesztve] -
woof
tag
válasz
Dj Balloon #816 üzenetére
Ha minden alapon van, akkor ne várjál ennél sokkal többet 2000Mhz-es proci esetén....
2500-nál már túllépheted 05-ben a 10e-t, 2700-körül meg a 12-t.
Játékok gyorsan futnak? Próbáltad már a Tomb Raider: Legendet bekapcsolt nextgen feature-el?
[Szerkesztve] -
woof
tag
Lehet, hogy rosz topicba írom ezt, de csak régen volt a radeonoknak jobb minődége, anno valóban az ATI a minőséget képviselte, utóbbi időben mind 2d-ben mind 3d-ben javult az nvidia, pl a pure video sokkal jobbra sikerült:
nézzétek meg ezt itt egy quality teszt, alapból ati avivo, egeret föléhúzva nvidia purevideo:
[link]
(összes képen a kéz és a gyűrű, 4-esen a betűk, 6-oson a deinterlace)
megáért beszél:
[link]
de itt az összesítés:
[link]
Aztán 3d-ben ott vannak árnyékolási, a kompatibilitási problémák, mire kijön a javítás az új driverben, már rég végignyomtam a gamet, aztán ott a controll center, nemtom melyikőtöknek tetszik, de én nagyon rühellem a .net környezetével együtt, nem is frissítettem, mióta a control panel fejlesztését abbahagyták
nvidia pl oblivion megjelenésével egyidőben ad ki direkt az oblivionra kihegyezett drivert...szóval, nemtom, eddig atim volt most úgy érzem itt az ideje a váltásnak, 7900-at kinéztem magamnak, de világosítsatok fel ha tévedek, nem flamet akarok indítani ati vs. nvidia ügyben, de miért is érdemes egy 7800gtx-et leváltani, az ASUS top pl, halk is nagyon gyors is, nem látom értelmét, de írjátok le, hol látjátok a minősáégbeli javulást. Nagyon érdekel, ugyanis nem akarok befürödni az nvidiaval...bár az ati 1900xt-jét sem a tápom sem a pénztárcám, sem a villanyórám nem birná
Közben olvastam játékok alatti elmosódásról, meg ilyesmiről, ez atin is pont ugyanúgy megvan, csak megfelelően kell húzkodni a speed-----O------quality csuszkát, nálam a 9700pro-n pl. már ha normális sebességen akarok játszani szinte csak elmosodásokat látok, pedig ugye lehetne szép is az, csak akkor 3frame/sec
meg azokat a fránya szűrőket is kell kapcsolgatni rendesen
[Szerkesztve] -
woof
tag
a 60Hz probléma driver, vagy szutyok kontroll center probléma, sz@r ez a kontroll center a .net környezettel, lehet ezért fogok szakítani atival, a panel 1000* jobb volt
Próbáld 90-re tenni, majd úgy 100-ra, játszadozzál kicsit a monitor frekvenciákkal, sztem menni fog egy idő után.
A gép kikapcsolása meg szintén lehet driver ill. itt már szóba jöhet a hw probléma is, nagyon valószínű, hogy az xtx fogyasztása jóval magasabb mint az előző kártyádé, ezért gyanakodhatsz a tápra is, ill. ugye a 3d módba váltás a gpu és mem órajelének növelekedésével jár, tehát meg kell próbálnod lejjeb venni azokat... -
woof
tag
válasz
Squirrel #573 üzenetére
Véletlenségből nem Samsung tv-d van? De lehet bármilyen, sztem a tv elektronikája miatt világosodik, sötétedik...meg is figyelheted, ha mondjuk feliratos filmet nézel, a felirat megjelenésekor elsötétül, eltünésekor világosabb lesz. Ez nem a videokártya műve....szerintem
Nekem is ez van 9700pro-val, ezért vettem világos sárgára a feliratot fehér helyett...workaround
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest