- iPhone topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
-
GanXstaZ
tag
5400 -at. Na most tesztek szerint amiket olvastam max 90% gyorsulást lehet elérni SLI-Crossfire-el. Ha ezt a 90%ot veszem kártyánként
de mondjuk 80%ot az 9500 körül van.
Mas forumon irtak hogy 2db 7800gtx 8300 pont, 1db. 5000. Ezek szerint ez ennyit tudhat.
Na majd még annyit megteszek hogy lecserelem a 256-ost 512-esre de nem most, mert mar kezdem unni a gép szerelgetését -
-
Anonymus23
veterán
-
omega fel istallnal a frast writot ON/OFF ra kell tenni ?
Én ON ra raktam.
Viszont feltettem omega drivert most talált egy ismeretlen eszközt a gép, ami fogalmam sincs hogy micsoda..
Meg most időnként elmegy a kép aztan viszsajön ez mitől lehte ?
Ez is omega feltétele után jelentkezett -
rudeee
senior tag
Elhiszem.
Mennek ezek a kártyák 30A alatt is, de szerintem a tuningban elért értékekbe nagymértékkel belejátszik, hogy a táp mennyit képes adni az adott kártyának. Biztosan számít az is, hogy grafikai rendereléskor milyen dolgokat számol.
Gondolom a gyártó nem fölöslegesen adja ezeket az értékeket, mert tudhatja, hogy alkalmazástól föggően olykor bele-bele libben a 30A-ba.
Összehasonlítás képpen 2 tápom van:
Chieftech 420W aminek +12V-os ága 17A
Chieftech 360W ATX 2.0 +12V-os ága 17A+15A (két kivezetés)
A wattszám az első tápomnál nagyobb, de a leadható áramerőssége kisebb, tehát a 360W-os a jobb!
Van egy kölcsöntápom ami egy Enermax 350W-os, +12V-os ága 26A-t tud biztosítani!
Remélem értitek mit próbálok kifejezni. -
GanXstaZ
tag
Mint irtam rendkivul jó áron jön az 1950XT CF, olcsóbban mint egy 1900XT512, itthon kiskerben egy 1900XT CF 130-140k. Ennyit én sem adnék érte, de 100k alatt viszont azthiszem jó vétel. ráadásul október van mostantól nem hoggy olcsóbb lenne minden szépen tartani fogják az árat és karácsony miatt meg majd el is kezdik emelni.
Ezzel a konfiggal kb 2 évig biztos nem lesz gondom semmivel sem. Az hogy közben esik az ára nem kicsit hát ez vanautót se szabad venni
+ ha tenyleg felesleges akkor gyorsan eladom az 1900XT-t es +20kból 1950-esem van azert az nem rossz
-
PPSH
őstag
ertem en
de eddig a +tranyo eggyik kartyamnal se adott ennyi +hot,az FX 5900XT-m volt VF700 ALCU-val volt 50 fok korul megtuningolva rendesen,a 6800GT-m is VF700 ALCU-val 445/1200-on 55 fok es +~100M tranyo volt benne az FX 5900XT-hez kepest,mig a 7900GT-m amin mar VF900 CU van ez pedig 45 fok tuning nelkul es + 50M tranzisztor a 6800GT-hez kepest
-
PPSH
őstag
igen irogattak itt paran hogy a GDDR 3-as memoriaknak nem nagyon kell huto
es nagyon lehet erezni hogy a GPU olyan magas homersekleten megy?
kezratetellel eleg forro?csak azert mert a kartyaim sose haladtak meg a 60 fokot meg tuningal se
de az ATI-nak ezt elnezem mert ez lesz az elso Radeon-om
-
GanXstaZ
tag
mit sikerült belőlle kihozni? nallam 550/750 most de semmit nem allitottam.
Hangosnak meg hangos ha keni neki a venti jopofa az ati toolban a fix 100%os fordulat
az meg plane erdekes hogy akkor kapcsol 100%ra ha 100fokos a gpu azert rantottat nem sütnék rajta
[Szerkesztve] -
rudeee
senior tag
Az elsődleges cél az XTX órajel elérése lenne, ami úgytűnik hogy lehetséges.
Mi a helyzet a fogyasztással?
A tesztek alapján elég nagy étvágya van a kártyának.
A gépbe egy 420-as Chieftech táp van aminek a +12V-os ága 17A. Képes lenne megbírkózni vele?
Olvastam hogy 22A-t ajánlanak hozzá, mennyire igaz ez a dolog?
Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest