- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
Úgy látszik a Sapphire X1950XT-kkel rengeteg gond van
Connect3D X1900XT (256)-vel van valakinek negatív tapasztalata?
-
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Vigneau #4095 üzenetére
VF900-Cu-val egy bajom van és ez főleg az X1900/X1950 sorozatnál jelent gondot. A VF700-zal ellentétben meglehetősen befűti a hőcső miatt a kártya végét, ahol a feszültség-szabályzó áramkör helyezkedik el (bordó hosszú borda alatti IC-k). Ne igazán fogdosd
Szerk: [link] erre gondolok
[Szerkesztve] -
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
bishopx2 #4058 üzenetére
1. nem kell nagy betűvel írni folyamatosan, mifelénk ez virtuális ordítozásnak minősül, értjük és látjuk kisbetűvel is
2. nagyon sokan vesznek használtan, akár drágábban is videokártyát, az emberek nem egyformák
3. Sapphire-t vedd, olcsóbb és ugyanúgy hűtőt kell rajta cserélni, hacsak nem vagy ellátva elegendő mennyiségű füldugóval
4. tanulj meg helyesen írni -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Firestormhun #1401 üzenetére
A Most Wanted-ot aláírom, ott minden ATi kártyával csúnyák az árnyékok (pontosabban kockásak). A többit még nem néztem meg.
-
Alvin_ti4200
félisten
Ma én is kipróbálhattam a saját hangtalan gépemben egy MSI X1900XTX-et. Hááát. Gyors, azt aláírom tényleg. De én még ilyen hangos és forró kártyát az életben nem láttam
Teszt végeztével kinyitottam a ház oldalát, szedtem volna ki a kártyát, de nem bírtam megfogni a nyákot annyira forró volt
Amúgy látom, hogy firestorm nagyon problémázik, nálam nincs semmi gond a 7900GT-vel és az X1900XTX-szel árnyékok területén (meg alapvetően semmivel).Tényleg valami egyéni probléma lehet.
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
Engem az érdekelne, hogy a középkategóriás változatok mikor lesznek kaphatóak és valami specifikációt lehet már tudni róluk? Konkrétan az X1700-akra gondolok (mert gondolom így fogják hívni őket).
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Firestormhun #79 üzenetére
Ezt te hol láttad?
-
Alvin_ti4200
félisten
Radeon X1900XTX to score over 11k in 3DMark05 -> [link]
Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Macska topik
- BMW topik
- Synology routerek
- Tőzsde és gazdaság
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi Redmi 12C 3/64GB fekete / 12 hónap jótállással!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest