- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Fotók, videók mobillal
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- 8300 mAh, maradhat?
Aktív témák
-
rudeee
senior tag
válasz
Kraptor #2349 üzenetére
Igen, ígyvan ahogy írod.
Rosszul fogalmaztam meg a dolgot. Nálam volt már a régebbi 9700Pro-mal, hogy levedte a videogyorsítást a VPU Recover, mert rosszul detektált valamit. Tipikusan ez a jelenség a Far Cry alatt volt tapasztalható, túlmelegedésről nem volt szó egy zalman zm80d-hp hűtővel szerelt kártyán. -
TŁ
tag
válasz
Kraptor #1545 üzenetére
vpu recovery be van nyomva a ventri alapon 1800 at pörög 70 foknál kedveszottyan felugrik 2200 ra
100% terhelés alatt 5000 ret pörög most feltettem és alapon 2400 on van ha gama van felcsapom 3000 re és akkor viszonylag most cs:s ban ami eddig 60-70 fok volt most 60 alatt tartja Nfs MOST WANTED ban ment fel 80 ra és utána ott lőtt ki a gép de ott most 65 alatt van így is bár most annyit nem toltam ve de nem vga gond lesz sztem már..
ramok jök mert másik gépben használtam. proci ok stabil 35 fok felett nincs chipsett 40 fölé sose megy
szal van most egy alaplap + táp:S
táp-ra gyanakodnak hogy egyestleg valami nem kóser nem bírja vagy valami szar a tápban bár 500 w nak bírnia kéne + wincsi1 + 1 dvd van benne semmi más extra
most feltettem a ventrit gamába fixre majd kicsit megteheljük bár nem vga lesz tuti táp v alaplap bár ez volt régebben is és pénteken kaptam vissza a zsír új deszkámat:S -
mcmike
őstag
válasz
Kraptor #1494 üzenetére
Szerintem a 7900GTX nem olcsóbb egy X1900XT-nél, talán csak az XTX-nél. Egy plusz Feature az ATI-nál amit említettél: HDR + FSAA. Egyébként ''sima'' FSAA használatakor is az NVidia kártyák teljesítménye jobban esik szemben az ATI-kkal. Én pl. már egy játékot sem játszok FSAA nélkül. Legalább 2X-et de inkább 4X-et használok, és ha a játék nem támogatja (pl: BIA, BIAEIB) akkor beállítom driver alatt -> voilá...
Jelenleg tényleg nem sok játék van ami támogatja a HDR-t, de szerintem hamarosan mindegyikben benne lesz, ugyanis nem túl bonyolult már megoldani a programozóknak. A játék elég ha csak a HDR-t tudja, én az Oblivion-nál külön a driverben (CCC) állítottam be az FSAA-t és nagyon szépen megy. Sőt! Így még gyorsabb lettmint Bloom-mal (HDR-nél gyengébb megvilágítási mód az Oblivion-ban)
Sum: Mivel nekem fontos az FSAA, ezért ATI-m van... -
-
Zsoó
tag
Sztm nem nagy gond.Úgysincsenek még ilyen játékok a piacon amikben lenne ez a feature,és nem is lesz egyhamar.Mire + elterjed,addigra úgyis kártyát kell cserélni.Jövőre +már dx10 karik lesznek.(Most az Ati iránti elfogultság beszélt belőlem,de azért örülök h a 7800GTX-em támogatja.Hátha...)
[Szerkesztve] -
-
rocket
nagyúr
Egyatalan nem sok x1900xtx-ert 599$ foleg OEM verzioban megjelenes napjan
512mb-os gtx 749-759$ ugyanott, raadasul nem is kaphato.
[link]
[link]
Itt is vannak mar kartyak raktaron:
BBA x1900xtx [link] 695$
Connect3D x1900 crossfire [link] 600$
Connect3D x1900xtx [link] 650$
Sapphire x1900xtx [link] 650$
Sapphire x1900xt [link] 600$
HIS x1900xtx [link] 650$
HIS x1900xt [link] 600$
Ezek mind vannak raktaron amikor irtam a hozzaszolast, ezek egyebkent MSRP arral megegyzo arak, kiveve a BBA radeont
Aktív témák
Hirdetés
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest