- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
-
-
deicide
veterán
szegény X1900am még mindig szervizben, addig kicsit downgradeltem a procit, a 4800+ helyett egy 3800+ duruzsol, viszont sikerült találnom egy egész szép példányt, 2900on még stabil, mindkét mag.
-
deicide
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #1400 üzenetére
hát igen, ilyen szinten má nyomhatnának rá rendes hűtést..
-
deicide
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #1397 üzenetére
vizet rá és se hang se meleg...
[Szerkesztve] -
deicide
veterán
válasz
_Volkovy_ #1319 üzenetére
hát, a garanciának működnie kell, lévén én semmit nem csináltam a kártyával, csak hűtőt cseréltem rajta, de az új hűtővel is ment majd' 1 hónapot. Aztán a derült égből. Most visszaraktam rá a gyárit, oszt olyan mintha új lenne, csak nem működik.
lehet hogy hőmérséklet, de mindig 30-40 fok körül ment a gpu és a ramok, egyedül az atitoolban legfelül levő hőmérséklet értéke volt magas, az 80 körül volt mindig, lehet, hogy a légáramlás hiánya a házban megfőzött rajta valamit, mert van ez a lila kis híd, ami gondolom a feszültségstabilizátorokat hűti, az rendes esetben léghűtés mellett valamelyest hidegebb lenne, de vizzel túlmelegedhet...viszont ettől azért még legyen garos a dolog.
[Szerkesztve] -
deicide
veterán
no, összeraktam a vízhűtést, mindjárt javult a 3DMark2005 vagy 270 pontot...
Gomezz: a kártya, igaz vízzel, de megy 730/930at, így már annyira nem is akarnám elcserélni... -
-
deicide
veterán
válasz
Vikthor #1013 üzenetére
ha nem bírja a táp, és ezekszerint nem bírja, akkor már olyat érdemes venni, amin van külön pci-e (és azzal mennie kell), és manapság már úgysem nagyon lehet kapni olyat, amin nincs. Az egy csatis megoldás tényleg rossz, amit adnak hozzá, mert a régebbi tápok esélytelenek 1 molexen 16-18A-nál sokkal többet leadni tartósan és jót sem tesz nekik.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest