- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Aktív témák
-
Soak
veterán
-
Firestormhun
senior tag
-
Firestormhun
senior tag
[link]
[link]
[link]
Igen, lehet azzal is jönni hogy csúnya szemét NV. De.. akkor az ATI minek csinál GAMER kártyát? Látja, hogy mit csinál a konkurencia, ő miért nem csinálja azt? Kifizettem az ATi-nak 120k és ezért cserébe kapok ilyen termék támogatást? Ezentúl el kell viselnem, hogy minden második játékban ilyen lesz az IQ?
Ami a legjobban ütött: Meg lett kérdezve driver teamtől miért ilyenek az árnyékok. Válasz: ''Nv specifikus kódot használ, nem tudunk mit csinálni vele. Ez van.''
Kérem szépen mi az hogy ''Ez van''?
Lehet itt fűt-fát szidni, de a tényen nem váltotat semmit. NV keni le a fejlesztőket és ez ellen az ATi nem mozdítja se fülét se farkát. Hiába csinál az ATi nagyszerű hardvereket, a szoftverek degradálják értékét. -
rogers
aktív tag
jó ötlet, nekem is eszembe jutott. Bár nem örültem neki de kinyitottam a masinát, hogy körülnézzek benne. Persze a CPU hűtőblokk ventillátorokat el kellett távolitani, hogy egyáltalán meglássam a matricákat a videokártya nyákján. Nincs rajta. Csak egy S/N meg egy P/N szám, semmi kártyatipus... ja meg hogy ''Made in China'' dehát ezt úgyis tudtam
úgy néz ki valami OEM cucc...
Az az igazság, hogy ahhoz már nem érzem magam kvalifikáltnak, hogy garancia alatt kioperáljam a kártyát, eltávolítsam a hűtést és ránézzek az GPU ICre... Pedig talán ez lenne az egyetlen megoldás...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
attiLANte
tag
Hehe... Gyorsan leszedték az oldalukról, csak a tárolt változatot találtam a guglin...
Kicsit elsiették a bejelentést. Lehet, ez is csak reklámfogás. Pedig nem lenne rossz egy full extrás x1900-as alacsonyabb órajelen, kisebb fogyasztással - és persze olcsóbban. Vagy tudhatnak vmit az új nV kártyákról, és ezért lépnek, mielőtt azok elterjednének...
-
faster
nagyúr
Igy van, ez kivolt valamelyik reviewban kockazva anno, jo nagy nagyitassnal lehetett latni kulonbseget
Tévedsz, azért említettem a Far Cry-t, mert ott nagyon szembetűnő. Az egész táj tele van növényekkel, meg a fák a leveleikkel, amik transzparens textúrák, és nagyon látszik, főleg a távoli fák levelein. Ha nem hiszed, nézd meg magad, én megnéztem. -
fLeSs
nagyúr
ezzel az érveléssel az a gond, hogy ez a teszteredmény semmire sem jó, mert a 8x-os nv aa SS alapú ami lassú mint állat, így semmi mást nem mutat meg, minthogy az nv milyen lassú 8x aa-val, senki nem fogja ezt bekapcsolni miután kipróbálta 1-2 játékon. ha lenne 8x-os ssaa-ja az atinak is, akkor lenne értelme összevetni ezeket.
az azonos feltétel csak 4x aa esetén érvényesül, mert ott mind2 msaa és mint tudjuk a vga-kat nem úgy tesztelik, hogy az egyiket 1024-ben a másikat meg 1600-ban és ezt a két eredményt vetik össze, hanem mind2-t azonos felbontásban és beállítással.
szóval végülis igen, olyan helyzetben amit sehol sem használnak (kivéve a digitlife cikkét) 100 %-kal gyorsabb az x1900 xtx az 512-es gtx-nél. -
Exakt
aktív tag
gyorsan bezarattad a topicodat, az utcso mar nem is fert be oda
a sved adok valoban eletveszelyesek, elég nagy pofon volt osszehasonlitani az arakat, de nme is tom mire szamitottam
amugy az a ~ 620 zoldhasu nem is olyan rossz ár ha az 512mb gtx jelenlegi árához hasonlitom.
en ugy tudom hogy a hivatalos forrasok meg mindig nem jeloltek meg a jan.24, illetve az ev elso negyedevet jeloltek meg, bár mondjuk a dolgok jelenlegi állasa szerint megjelenik honap vegen...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- One mobilszolgáltatások
- Kuponkunyeráló
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bluetooth hangszórók
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest