- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
CimbiX
aktív tag
válasz
Vandit. #10120 üzenetére
OK teny, hogy szemelyes tapasztalatom nincs a gyari hütövel, de a tesztek többsege szerint jol hüt, csak hangos. Most akkor megiscsak rosszul hüt is? Annak ellenere, hogy 2 slotos?
Pempellini:
Egy 460-as tap meg ok kell legyen, ha nincs hatszazmillio vacak a gepedben meg egy halalra huzott 4 magos proci^^ -
CimbiX
aktív tag
válasz
Gino20 #10038 üzenetére
Azert azt felig zarojelben jegyeznem meg, hogy nem kell attol felni, hogy a 2900pro elterjedne... en is azt rendeltem, be is igertek, aztan kiderült, hogy hoppa, mar ök sem kapnak többet, es ez Nemetorszagban van... ergo nem hiszem, hogy MO-n jobb lenne a helyzet- keveset gyartottak (illetve keves r600 maradt raktaron), es többet soha nem fognak
-
CimbiX
aktív tag
Most egy picit elbizonytalanodtam... valahol mintha valami olyasmit lattam volna, hogy 8pin-es tapcsati kell egy 2900pro-hoz meg. Na most ha jol nezem, akkor a mostani 1950pro-ra csak egy 4-es extra cuccos csatlakozik. Ez most akkor szivas?
Uj tapot vehetek, vagy mi a fene?
Akkor miert 6pin-est raknak a dobozba? -
CimbiX
aktív tag
válasz
Armando_19 #9730 üzenetére
Ajanlom az acer 2216w-t, DVI csati, jo ar, szep a kepe es jok a szinek, es nem is csal (pl. egy Hyundai 22"-es volt meg nalam, amin erösebbnek tüntek a szinek, amig eszre nem vettem, hogy egyszerüen csal- gyakran melyebb, sötetebb szineket hasznal pl., ami jatek közben jobbnak tünik, de egy kepet nezve mar torzak a szinek). A menü nagyon kiraly, es a doboz bontasa utan sem fogsz csalodni, van itt minden, ami kellhet.
[link]UI: bocs az offert
-
CimbiX
aktív tag
Huha, külföldi oldalakat meg a lentieket is olvasgatva kicsit megijedtem :-(
Na marmost nekem egy 450W-os Chieftec tapom van, USB-n szinte semmi emlitesre melto- fogja ez birni vajon a 2900pro@XT-t?
-
CimbiX
aktív tag
Na hat vegül en is klubtag leszek, most rendeltem meg egy 2900pro-t (256 bit), ha meglesz, megprobalok összehozni egy-ket eredmenyt- kizarolag 3dmark nelkül^^
Termeszetesen: BUEK -
CimbiX
aktív tag
Egy kicsit meg kell törjem a 3dmark topicot...
140€ körül tudnek most venni egy 2900pro karit, 256 biteset. A masik alternativa egy 3870 lenne, 200€-ert... 450w-os Chieftec tapom van, a többi lenyeges adat lent. Azert ez az arkülönbseg mar elegge jelentös ahhoz, hogy komolyan elgondolkoztasson a döntesen. Valaki talalt mar közületek itt olyan 2900pro-t, ami nem ment az xt orajeleihez közel? Mennyivel lassabb egy ilyen kartya(huzva), mint egy 3870? Aztan meg hirlik, hogy a 38xx szerianal javitottak az AA kepessegeken, ez mennyire igaz?
Egy 22"-os wide monitorhoz kene, 1680*1050-es felbontasban, es lehetöleg kepjavitokat is szeretnek nyomatni a jatekokhoz.
Es vegül: mennyire hangos? Anno volt egy X800GTO2 karim, na azon szepen orditott a venti, ez ahhoz merhetö? A mostani 1950pro karinal mennyivel nagyobb hangzavarra szamithatok?
Elöre is köszi a valaszokat, BUEK!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest