- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
m4rc!
őstag
Először is Buék Mindenkinek!
Szerintem megérné megvenned a 256bites pro-t, ugyanis meg lehet húzni XT szintre, olyat még nem hallottam/tunk itt a topicban, meg máshol sem, hogy nem mene a pro az XT órajelein.
A tápod is elég lenne hozzá.
Hát a 3870-hez képest kb. ugyanaz helyenként picit rosszabb, sztem akkora felbontásban amit írtál teljesen jó alternatíva ez a kari, ha a pénz nem annnyira számít akkor 70.
Hangja sztem elég zúzós tud lenni: 2D-ben még nem vészes, főleg,ha az ember leveszi a 2D-s feszültségét a karinak, akkor a hangja majdnem nulla és olyan 40°C-os. 3D-ben már keményen tud pörögni, de az meg sztem azért nem számít, mert a gamék hangja úgyis elnyomja (nálam is itt tübörö az 5.1).
Szóval a 70-es leginkább melegedés, fogyazstás szempontjából jó választás, ha az ár nem számít, a 256 bites pro meg ár/teljesítmény bajnok.mod.: WildDaemon: nem jó a link
mod2.: rolko: itt a legújabb, használd ezt!
mod3.: na látom már megrendelted...
mind1, azért leírtam
, ez a másnaposság számlájára írható...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG-STRIX-RX5700XT-O8G-GAMING RX 5700 XT 8GB GDDR6 OC PCIE
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti SUPER AERO OC 16G - Alza garancia 2027.11
- ~ÚJ MSI GeForce RTX 5070 SHADOW 3X OC 12GB GDDR7 - Konzolvilag garancia 2028.09.13
- Eladó hibátlan MSI RTX 3080 GAMING Z TRIO!
- ASUS TUF RTX 5070Ti OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest