- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
m4rc!
őstag
Először is Buék Mindenkinek!
Szerintem megérné megvenned a 256bites pro-t, ugyanis meg lehet húzni XT szintre, olyat még nem hallottam/tunk itt a topicban, meg máshol sem, hogy nem mene a pro az XT órajelein.
A tápod is elég lenne hozzá.
Hát a 3870-hez képest kb. ugyanaz helyenként picit rosszabb, sztem akkora felbontásban amit írtál teljesen jó alternatíva ez a kari, ha a pénz nem annnyira számít akkor 70.
Hangja sztem elég zúzós tud lenni: 2D-ben még nem vészes, főleg,ha az ember leveszi a 2D-s feszültségét a karinak, akkor a hangja majdnem nulla és olyan 40°C-os. 3D-ben már keményen tud pörögni, de az meg sztem azért nem számít, mert a gamék hangja úgyis elnyomja (nálam is itt tübörö az 5.1).
Szóval a 70-es leginkább melegedés, fogyazstás szempontjából jó választás, ha az ár nem számít, a 256 bites pro meg ár/teljesítmény bajnok.mod.: WildDaemon: nem jó a link
mod2.: rolko: itt a legújabb, használd ezt!
mod3.: na látom már megrendelted...
mind1, azért leírtam
, ez a másnaposság számlájára írható...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest