- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
válasz
Mákos7észta #4740 üzenetére
Várható volt.
-
szacsee
nagyúr
válasz
Mákos7észta #4445 üzenetére
A 8 pin csak tuningnál kell (overclock) és csak XT-nél, de 2x6 pinnel is lehet húzni a kártyát.
-
keIdor
titán
válasz
Mákos7észta #4353 üzenetére
Tesztekkel hogy állsz?
-
Gorneck
legenda
válasz
Mákos7észta #4193 üzenetére
Karik nélkül mit vársz?
-
Gorneck
legenda
válasz
Mákos7észta #4158 üzenetére
Ja csak arra még pakolj rá áfát...kiskerbe 60 alatt nem mondanak rá árat...
-
laci666
senior tag
válasz
Mákos7észta #4161 üzenetére
Szerintem várd meg a Gladiátort jobban jársz vele.55nm-es azaz sokkal kevesebbet eszik/fűt mint a pro vagy az XT.
-
varga911
senior tag
válasz
Alaptétel hogy aminek 300$ az msrp-je, az európában 300€. És erre az árra jöhet még néhány ezer Ft.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Az hogy kint mennyi az ára nem jelenti azt, hogy itthon is annyi lenne (mármint egy az egyben).
Mennyi a két kari a nagy vizen túl? Kb annyi lesz itthon is a különbség. Szerintem. -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Mákos7észta #4074 üzenetére
2D-ben már így is nagyon visszaveszi az órajelet, inkább az ATiTool-lal érdemes a fordulatszám/hőmérséklet határokat feljebb tolni, hogy csöndesebb legyen, igaz ilyenkor meg izzani fog, de engem a melegedés kevésbé zavar, mint a zaj.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Mákos7észta #4074 üzenetére
Egálközeli a helyzet szerintem. Nem fogsz rosszul járni vele, nyugi.
Ha most kéne kártyát vennem, valószínűleg én is a pro-t venném egyébként, bár most pont az érdekelne, hogy mikor jön már végre valami új csúcskártya, áthidaló megoldásnak vettem a gts-t, mert amikor vettem, már akkor se volt hajj de új architektúra. Csak az a gond, hogy már nincsen pénzem, ha tényleg jönne valami ütős. :-D
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Mákos7észta #4067 üzenetére
A különbség oka egy szóban: texturing power. Ahol ez nem lényeges, ott jól megy az Atinak, ahol meg igen, ott az nv-nek. Abu85 szerint az lesz a túlnyomó többség a jövőben, ahol kevés textúra erő kell, szerintem meg nem. Ez a 2900Pro szerintem már kifejezetten jó vétel lehet, mert alaposan megmérsékelt árú Xt végülis, a teljesítménye kevesebbel kisebb, mint az ára, ha jól sejtem.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
én a helyedben nem aggódnék, hiszen a 2900Pro ~60k, a GTX bőven 100 felett, a 8800GTS-nél pedig árban és teljesítményben is jobb egy picit. Más kérdés, hogy zajszintben és fogyasztásban is kikap.
-
keszegduda
őstag
válasz
Amíg nincs igazi DX10 SZVSZ addig ne várj csodát...előszőr is meg kell írnia Bill Gates bácsiéknak azt a szerencsétlen DX10-es maghajtót, ami már megmozgatná végre a az ATI karikat és a Geomtery shaderkeket...de NV pénz=hatalom...röviden ennyi.
De a választásod függhet attól is hogy milyen játékokkal játszol... -
Gyuri27
félisten
válasz
Drivert írnak folyamatosan.
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
Mákos7észta #4037 üzenetére
Nem de asszem muszály lesz mert már csak az maradt ki. Majd vmikor hétvégén keresek...azt kiprobálom. Idegesitö. Nem kicsit.
-
he7edik.
addikt
válasz
Mákos7észta #3827 üzenetére
"he7edik itt is érdeklődött háhá
"
Mivel most is X1900GT-m van...
Én szerintem most így 80nm-es VGA-k közül max egy GT-be fogok bele fecőni.
Csak látnék már GT tesztet valahol -
Overlocker
veterán
válasz
Mákos7észta #3818 üzenetére
Gomezznél mennyi?
-
varga911
senior tag
válasz
Mákos7észta #3812 üzenetére
Kell? Akár ingyér' is adom
Erre volt válasz elvileg. A milka az valami, tehát több mint semmi.
De szerintem priviben folytassuk az egyezkedést, így nem szemeteljük tele a topikot. -
varga911
senior tag
válasz
Mákos7észta #3807 üzenetére
Ingyen nem fogadhatom el, viszont fel tudok ajánlani egy tábla milka csokit. Na ?
-
varga911
senior tag
válasz
Mákos7észta #3792 üzenetére
Nála kerül 1200 Ft-ba. Annyit meg nem szándékozom adni egy sz*ros kis kábeldarabért.
-
elit_hun
őstag
válasz
Mákos7észta #3793 üzenetére
akkor meg menj és vedd meg, húzd fel XT szintre és örülj a 8800GTS 640MB verő karinak, ami 60K volt
P00By: most mindenki örökké ezzel a 256/512bites dologgal fog szivatni
-
elit_hun
őstag
válasz
Mákos7észta #3785 üzenetére
nem tudom, lehet én vagyok az elmaradott, de mintha csak 256bites lett volna a hd2900pro
-
elit_hun
őstag
válasz
Mákos7észta #3778 üzenetére
Látom nem tudsz dönteni: HD2900XT 512MB is coming... or Pro version... or HD2950Pro
Ha van időd akkor várd meg milyen lesz az 2950pro, de szerintem megéri a +pénzt a HD2900XT
-
Gorneck
legenda
válasz
Mákos7észta #3083 üzenetére
2900Pro-ra pályázok szal nem félek...
Vmit lehet félre értelmeztem a teszten...Mert nekem úgy tűnik az ATI-AMD karijai elég jól szerepeltek a tesztben...
-
Def26
félisten
válasz
Mákos7észta #2774 üzenetére
Nekem egy Chieftec CFT620 -as van amit Giannitól vettem 22.900FT ért. Szerintem ez a tökéletes táp HD 2900 XT -hez.
-
arpi6k
addikt
válasz
1. Szerintem cseréld le egy 500as körülire, azzal tuti nem lehet baj, de egy minőségi 450es megteszi...
2. A Hűtés hatékony, de hangos. 2d-ben teljesen hangtalanra le lehet szabályozni, viszont 3d-ben igencsak hangos.
3. Elég neki. -
ez_meg_emaz
őstag
válasz
Hát tesztekbe leirják mennyit vesz fel. Viszont nemigen van olyan táp ami 100%ban képes leadni azt ami rá van irva. A minőségi tápok is ha joltom 80-90%át adják le. De amiket itt nekem is irtak az alapján 400-as nem lesz elég. Nekem is aztmondták jobb ha cserélem a 450-est(csifi). Még elválik elbirja-e.
SzlobiG: Hát ezt mondom énis.Viszont a hszedből tök ugy jött le minhta arra gyanakodnál. Csak azért irtam.
[Szerkesztve] -
creed13
tag
válasz
Mákos7észta #1282 üzenetére
Én vízhűtést használok, és az X1800-X1900-as szériára való blokkomat alkítottam át, hogy rátudjam rakni erre a bestiára.Meg még 1-2 dolgot, eléggé hibrid lett, de legalább jól hűt és csöndes.És persze nem kellett megválnom a blokktól, és venni egy még nem is létezőt.
Ezt jól meg aszontam...
-
arpi6k
addikt
válasz
Mákos7észta #1282 üzenetére
Eddig még nem nagyon jött ki R600al kompatibilis hűtő. Mostanság fog szállingózni a Thermalright HR3-as hűtőjének ati-s verziója. Amúgy a sima HR3 is felszerelhető: [link]
-
feka007
veterán
válasz
Mákos7észta #34 üzenetére
a sok halasztás miatt kellett összedobni valami értelmes kártyát
Jó, de akkor azalatt a sok halasztás alatt mit csinált az AMD-Ati, hogy aztán csak ilyen összedobott kártyára futotta?
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
válasz
Mákos7észta #8 üzenetére
Örüljünk ha a 640-es GTS ára körülre becsúszik, 55-60K körül te max. XL-t fogsz kapni ... vagy karácsony körül Pro-t.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Mákos7észta #8 üzenetére
55-60-ra jó ideig nem fog lemenni, megnyugodhatsz, nem középkategória ez...
-
Komplikato
veterán
válasz
Mákos7észta #6 üzenetére
Árakat már egy hete tudni. Hivatalos XHD2900XT 512MB ár 399USD, eddig talál legkisebb ár dollárban 410.90USD (OEM Sapphire), euroban a dobozos Asus 366€ (Stalker Edition), és a dobozos Sapphire 365€, az OEM Sapphire meg 357€ volt. És innentől ez már csak lefelé fog menni.
PH bazáros ár 85.800HUF volt, legolcsóbb beharangozott kisker ár meg 88.000 körüli volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Spórolós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest