- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #4738 üzenetére
nem számítottam másra
-
Mákos7észta
aktív tag
ha a kariba két 6pineset dugok, az nem elég?
Kell hozzá a 6pin-8pin átalakító, hogy tökéletesen működjön?
Sajnálatos.
-
Mákos7észta
aktív tag
ennyi lett volna a 2900pro körüli hype? Megint döglődik a topik...
-
Mákos7észta
aktív tag
Ha a Gladiator ilyen szép adatokkal van felruházva, és tényleg novemberben itt lesz, és tényleg ennyire jó lesz, az hogy lehet, hogy 300USD- t írnak? Mostani 2900Pro ára alatt van (57K - 2900Pro ~53K Gladiator)? Jó is volna
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #4072 üzenetére
fogyasztás zajszint ügyben annyit tudok tenni, hogy 2D- ben visszaveszem az órajeleket jó alacsonyra, 3D- ben meg mehet fullon. Ugye ezekben a karikban is van ez a 2D/3D órajelállítás-opció?
Drizzt: Akkor szerinted az nV- nek fog jobban menni? Már nem érdekel, megrendeltem
Nem hozom fel többet a témát, de azért jó tudni a tényeket. Vagyis elképzeléseket
-
Mákos7észta
aktív tag
hihetetlen. Itt az AMD egy bazijó kártyával, jó konstrukció, látszik, hogy jobbank kéne lennie a G80- nál, de nem. És valószínüleg csak a driver miatt. Pedig a 29XT már itt volt májusban... Azóta semmi érdembeli javulás. Vagy tényleg csak ennyit bírnának? Hogy lehet, h egy 88GTX ennyivel lenyomja a 29XT- t?
Nemsoká megveszem a 29Pro karim, és lehet, rosszul döntök? Hiába időt állóbb konstrukció, ha a driver miatt nem tudja kihasználni a képességeit
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
ez_meg_emaz #4036 üzenetére
cs-znék én, ha meglenne a karim. de még mindig csak várok
7.10 RC-t próbáltad már?
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
Overlocker #3824 üzenetére
nem tudni
Gomezz még nem cáfolta, és nem is igazolta a pletykát... Várni kell, csendben, feszült csendben
Csak Pegazusnál kapható 57K- ért he7edik itt is érdeklődött háhá
mazda626: csak szeretnéd, hogy az utolsó legyen
AMD K10 + HD2950Pro.. A térdeid súrolni fogják a talajt
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
Overlocker #3816 üzenetére
most láttam Gomezz bazárjában ati után érdeklődni
leleplezve
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
elit_hun #3787 üzenetére
nem..
512bit
és ráadásul viszi az XT órajeleit itt nézd meg
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
elit_hun #3783 üzenetére
nem tudom. A Pro version egy ugyanolyan XT csak kisebb órajelekkel... Így passz. Már nem tűnik olyan fasza kártyának, mint azelőtt
HD2950Pro meg nekem távolinak tűnik, én most akaróóóm
Így passz. Már május óta építgetem a gépet, és elfogyott a türelmem. Mindent megvettem, csak a leginkább változó alkatrészeket nem. VGA és CPU
És csak várok, a csodára. A kevesebb pénz is gátat szab a sok pénz szórásának, így vagy gyűjtögetek, vagy kisebb kompromisszum... Én a HD2950Pro előrelátható teljesítményére vagyok kiváncsi, mert ha 2900XT alá lesz belőve, akkor inkább 2900Pro @ XT lesz... DX10.1 nem érdekel, kacsa. PCI-Expressel nem kompatibilis a deszkám, így ezek nem érdekelnek.. Kizárólag a teljesítmény
-
Mákos7észta
aktív tag
Hümm... Megfogott a HD2900Pro
Szerintetek ez éri meg jobban (persze XT közel, vagy XT órajeleken), vagy az eljövendő HD2950Pro? Megvárjam azt?
Szerintetek?
Előre is kösz!
Üdv.
Mákos7észta -
Mákos7észta
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy HD2900XT nyalánkságot. Ez nem valami meglepő, nem véletlen írok ideNem vagyok (voltam) semmilyen párti VGA ügyben, ami jobb árral kecsegtetett, azt vettem. Igaz, 80%- ban ATI kártyám volt, szóval mondhatom, ATI párti vagyok. Ez senkit nem érdekel, ezért a lényegre térnék.
1. 400W- os minőségi táp elbír egy ekkora szörnyet? Mármint ki milyen táppal hajtja a VGA-t?
2. A hűtése mennyire hatékony? Mármint persze visszafojtva. Bár nem tudom hány %- ig viselhető a hangja. 2D- ben szinte teljesen visszavenném, de 3D- ben is érdekelne, hogy ne nyomja el a játék zaját a hangja, szóval érdekelne ez is.
3. Egy Core2Duo E4400 kihajtaná mondjuk az elkövetkező 1 évben? Persze feltuningolnám 3Ghz- reSzóval?
Kb ennyi. Előre is köszi
Üdv.
Mákos7észta -
Mákos7észta
aktív tag
Hali!
Volt eddig bárki, aki lecserélte a gyári hűtőjét vmi másra? Mert azzal tisztában vagyok, hogy a hangja borzasztó, így gondolkoztam a hűtőcserével, de félek, kompatibilitási problémába ütközökMinden szónak száz a vége, Accelero X2-n is gondolkoztam, de mivel ez egy szörnyeteg, nem tudom mi lenne képes lehűteni úgy, hogy ne kelljen fabrikálni a hűtőn
Valaki próbálta már, hogy lekapja a műanyag borítást? Vélemények, tapasztalatok?
-
Mákos7észta
aktív tag
na, már 3 R600 topic van
egy R600 en bloc, egy 2900XL/XT és egy cikkre reagáló totyik
a 2900XT nem olyan rossz, mert ez még egy elhadart kártya, írta is a PH! a végén, hogy az új ATI szériát nem így akarták, csak a sok halasztás miatt kellett összedobni valami értelmes kártyát. Türelem rózsát terem alapon szerintem a következő kártyák rendre jobbak és jobbak lesznek, szerintem. -
Mákos7észta
aktív tag
válasz
Komplikato #7 üzenetére
akkor az erősen jó ár.. Első hetekben még húzós, de szerintem ha megáll 55-60 környékén, az nagyon jó ár
bár lehet, h nem fog olyan erősen zuhanni az ára, de gondolom az ATI hatására az nvidia is letolja az árait, ezért majd az ATI is, és ez csak jó nekünk
azt hiszem, inkább várok még, és nem adok ki 35K- t az x1950pro- ra..
-
Mákos7észta
aktív tag
eddig semmi érdemleges magáról a kártyáról
köszi a linkeket, jó kis tesztek, tetszik a kártya.. csak az ára.. jó volna tudni
azt hiszem, ha az ATI/AMD- nek sikerül jól bepozicionálni az árakat, bestbuy is lehet a kategóriájában, de félek, először hihetetlen drága lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest