Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
Foxmulder89
üzenetére
[OFF]Nem nem huztam. Amugy szerintem félreértettél mert nekem nem alulfeszelt xt-m van hanem rendes 2900xt-m.(bár aláirom jobban jártam volna proval) Szal nem pro.

Igaz ami igaz szép lett. dx9-ben is elég szép. De ennek akkor is jobban kellene mennie....
Soak: ez tény de ezzel sokat nem mondtál. A lényeg hogy remélem szerinted se ez a normális.
mergal: Szerintem 110% hogy adnak ki vmien ati drivert a teljes crysis megjelenése után ami javit a dx10-en ha máson nem is. Márcsak nv miatt is. Ha nv netán kiadna vmit amitöl nv-n jobban menne. Miattunk már nem aggodnak hisz már fizetttünk
[/OFF]HD3800
Remélem ezek már tényleg helyt állnak a megj. után fél évig min. Szal nem kell minden nagyobb név megjelnése után karit cserélni vagy uj atira várni min 5-6honapig.
Új hozzászólás Aktív témák
- RX 6500 XT 8GB Eladó - Garancia
- GAINWARD GeForce RTX 2060 SUPER GHOST
- ELADÓ: Sapphire PULSE Radeon RX 7800XT Gaming 16G - Garanciával - 1 napos AKCIÓ
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

[/OFF]