- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gaboman #4097 üzenetére
szerintem első körben minden húzást szüntess meg, és egyenként teszteld le a komponenseket (CPU, RAM, VGA minimum) minél egyszerűbb szintetikus tesztekkel - abból látszik, hogy valami alkatrész-gebasz van-e. ellenőrizd le a hőmérsékleteket, nincs-e valami gyanús magasságokban.
amúgy a vista eredmények nekem is újratelepítést sugallnak. -
Def26
félisten
válasz
Gaboman #4102 üzenetére
Figyu, amikor megvettem és hazahoztam a HD 2900 XT karimat, az első napokban mindenféle túlhajtó programok, diag programok, monitorok programok, beta szoftverek sokaságát telepítettem a gépemre, aztán csak csodálkoztam, hogy szarul mennek a játékok és többször is VGA recovery -t csinált a gép... Meguntam és újraraktam a Win -t (XP/Vista), azóta tökéletesen megy.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy a nagy HD 2900 XT lázban tényleg minden szart feltelepítettem, csakhogy kiteszteljem a vga -t, és ez elb@szta az addig stabil rendszeremet. Valószínü nálad is csak ennyi a probléma, próbálj ki egy Win re-installt... -
varga911
senior tag
válasz
Gaboman #3560 üzenetére
Az a kérdés hogy lehet e még ennél jobban is húzni mint pl: 2900XT 865/1026
Mert ha igen akkor alkotott most egy jó nagyot az ATI ennyi pénzért egy jól tuningolható kártyát ad ami a 2900XT-t húzott órajeleit és teljesítményét tudja!
Van egy tábla milkám arra hogy alulfeszelt a pro, hogy kevesebbet fogyasszon. Bár ez könnyen orvosolható.
szerk: Achi gyorsabb volt
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Gaboman #3560 üzenetére
sztem az lehet a max amit kihoztak belőle, hacsak nem olyan idióta módon tesztelt a pclab, hogy hasraütés szerüen csak annyit húztak rajta, feljebb már nem merték
szoval ad1. vagy leválogatott chipek kerültek rá a PRO-ra (ezt erősen kétlem)
ad2. kevesebb feszt kap a gpu mint az XT-n
de egy biztos, GTS-nek csengettek
[Szerkesztve] -
-
Achill3uS
nagyúr
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
amnex
csendes tag
válasz
Gaboman #3350 üzenetére
aham kösz az info-t
akkor intézek procit , 40ezer ft ig gondoltam ennyiért elvileg már lehet elég jót kapni..
ezt néztem hirtelen, ezek megfelelőek lennének?
AMD Athlon64 X2 6000 dobozos Dual-Core (sAM2) 40 989 Ft
Intel Core2 Duo 1066MHz E6420 - 2,13GHz, 4MB L2 dobozos 42 432 Ft -
ez_meg_emaz
őstag
válasz
Gaboman #3274 üzenetére
Elnézést kérek, tényleg nem igaz. Sőt eddig ugy tudtam a Sapphire-hoz se kapni. De kiderült hogy 2-t is adnak. Szombaton meglesz végre ez a szépség, Sapphire formában.
És remélhetöleg bebizonyitom hogy egy 450es csifi is elviszi a konfigommal. Kinek van 2900xt-je 450-es vagy annál kissebb táp társaságában? Lehet én leszek az elsö itt -
arpi6k
addikt
válasz
Gaboman #2949 üzenetére
Beteszed a kártyához kapott cd-t a meghajtóba. Az autómatikusan elinduló cuccot bezárod, eszközkezelőben megkeresed az ismeretlen hardvert, majd illesztőprogram frissítése, utána automatikus keresés, és meg fogja találni a cd-n a drivert hozzá Valami ATI hangvezérlő lesz az...
-
rocket
nagyúr
válasz
Gaboman #2948 üzenetére
Nem olyan egyertelmu azert a helyzet, megnezed ugyanezen az oldalon a Bioshock eredmenyeket akkor lathatod vegyes felvagott az egesz, itt meg egy kis raadas ehez [link] , nem minden uj jatek epul uj enginere, 4xaa es 16xaf mellett x1950xtx szintet hozza az XT ET:QW demoban hotfix driverrel.
[Szerkesztve] -
-
arpi6k
addikt
-
Def26
félisten
válasz
Gaboman #2798 üzenetére
Én GTX (használt)/HD 2900XT (Új) közt gondolokodtam, és a HD mellett döntöttem. Tesztekből nekem az jött le, hogy az újabb játékokban jobban fog teljesíteni a GTX -nél is.
Persze igazság szerint lesz@rtam az egészet, ATI -val szimpatizáltam mindig is,(1-2 kivétellel) ezért vettem most is azt.
Teljesítményben szvsz erősebb a 640-es GTS -től.
Driverben nem nagyon tudok mit mondani, nekem 7.8 van, és teljesen jó, semmi problémám nem volt vele. Az hogy 5-7 fps -el többet/kevesebbet megy a GTS 640 -nél az nekem nem számít, igazából észre sem veszed (1280x1024).
Dx10 -ben 1-2 játékban egyenlőre gyengélkedik a GTS -ekhez képest, de állítólag dolgoznak az ügyön...
Dx 9 -ben teljesen rendben van. (szerintem)
Tuningra én is kíváncsi vagyok, én nem mertem emelni az órajeleket.
Hőmérséklet az egy érdekes dolog. Én arra számítttam, hogy qrva hangos lesz, zavarni fog, stb. ennek ellenére bizalmat szavaztam neki és teljesen jól tettem, mert abszolute
megbízhatóan kezeli a dinamikus hűtő a gpu -t.
2d -ben alig hallani, 3d -ben meg beindul de akkor meg úgysem figyelsz rá
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest