- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomboy
tag
Gondoltam, akkor megnézed majd Vistán Dx10-ben vagy akár Vistán Dx9-ben, nem?
Szerk.: ha nincs kedved Vistához, akkor ez van, de Dx10-ben érdemes nézegetni, szerintem, nem? Mellesleg azért nem jön be az xp-s hotfix,mert lemaradt a link vége,figyelhetnének jobban erre,ha egyszer problémamegoldásra kell a hotfix
[Szerkesztve] -
keszegduda
őstag
Ezzel nincs is semmi gondom, tiszta sor. Mindenki azt csinál, amit szeretne, ill. mindenki azt tesz, amit akar a pénzével, de azt tudni kell, hogy nehéz megkeresni a rávalót és akár 1 óra alatt vagy 1 perc alatt is el lehet herdálni. Ez a nem mindegy. Nekem is erősen fáj a fogam egy 2900XT-re, de egyelőre soknak tartom, az árát, mert ha megnézed lényegében egy NYÁK-ért fizetsz egy rahedli lét, ami iszoinyatosan tud amortizálódni. Inkább befejezem, mert elszabadul a pokol.
Csak azzal vana gond, hogy mire kiszamelem és megvárom hogy lemenjen az ára, azon veszem észre magam, hogy hopp, már nem ér semmit, a teljesítménye pedig közelít a 0-hoz.
ATI-AMD nem tervez csökkentést, mert NV ''állítólag'' tervez valamit?
Várjuk Keldor papa teszteredményeit.Kíváncsi vagyok...
-
Tuco Ramirez
őstag
Nem véletlen. A 8800-asok kiforrottabbnak tekinthető, mint az új ATI kártya. XP alá (amit még a userek nagy többsége használ) már jól működő driverek vannak hozzá. A GTS olcsóbb is (a 320-as ráadásul nem is kevéssel), teljesítményben pedig nincsenek lényegesen lemaradva a GTS-ek a HD2900XT mögött. Emellett a GTS-nek jóval kisebb a fogyasztása (nem kell a meglévő 300-350W-os tápot lecserélni), és csendesebb hűtője is. Ez így együtt már elég sok felhasználó számara hogy a 8800-asok mellett döntsenek. Ha mégsem, akkor a játékok kb. 80%-a elején látható NV logó is meggyőző tud lenni.
Nem vagyok sem NV sem ATI párti (az előző VGA-m ATI volt), de szurkolok az ATI-nak, hogy jó alternatívákat nyújtson az NV kártyák ellenében. No offense, de szerintem a HD 2900XT-vel ez nem igazán jött össze. -
Pocok9b
aktív tag
Ha már ilyen karink van akkor 1 normális hűtő rá már nem a világ vége!!
Én is alig várom h. már valami normális hűtőt tehessek rá engem abszolute nem zavar a hangja mert 1 gép, árad belőle az erő
De szeretném megőrizni 1 darabig a karit és jó lenne a hőfokokból kicsit lefaragni.... -
Pocok9b
aktív tag
Nyugi még én is itt vagyok!!!
Sztem jó lesz a kártya
Nekem is volt 8800gts-em és na....
Nekem ez a 2900xt jobban bejön és a driverokról annyit h. mikor nekem volt 8800gts-em akkor még a vista nem is ismerte fel a vga-t ''Standard Graphic Card''
Szóval megvárjuk azt az új drivert és fog ez szépen hasítani...
Ráadásul még szinte nincs is dx10-es játék ami teljesen kihajtaná ezeket a karikat szóval még várunk...
A DiRT is nagyon szépen megy úgyhogy sztem nagy gond itt már nem lehet!! -
Ribi
nagyúr
colin ugy ahogy van xarul lett megirva, mert 4magos procin es gtx sli-n sem nagyon megy 40 fps fole(masik forumon irtak) Latszik hogy konzolra irtak es hihagytak belole azt a reszt hogy a program nem konstans 30 fps-el fut. Raadasul a vsync is szar mert semmit sem er. Normalisan megirt jatekban ha nem birja a 60 fps-t azonnal 30-ra ugrik(vagy a monitor frissites felere hogy ne legyenek felig kirajzolt frémek) ami meg mindig elviselheto, de itt semmit sem csinal.
-
AirBooms
addikt
Nem értem Mozso26-ot.
Küldött nekem egy privit 14 óra 22-kor, hogy érdekli a kártyám, s hogy hova kéne érte jönni. Aztán 14.34-kor (tehát 12 perces várakozás után) már nem fért a bőrébe, s ''lenagyszájúzott'', mert csak 12 perc alatt sikerült neki válaszolnom.
Most meg közölte priviben, hogy Ginanninál 82k a kártya, GTX-szet meg már lehet venni 100k-ért, és túl drága az enyém (78k-ért raktam ki).
Ha most meg merem kérdezni ezek után, hogy ki a nagyszájú, az olaj lenne a tűzre? -
djtoomi
addikt
15,mért?Talán zavar hogy az igazat megmondja valaki?Én szeretem az ATI-t de az utobbi 14 kártyám nVidia volt,legközelebb X2600XT-t szeretnék de lehet hogy csak 320-as GTS-re futja,de ha bottal vernének akkor sem vennék 640-es GTS-t,inkább 320-as max 510%-al gyegébb de sokkal olcsóbb,vagy akkor már HD 2900XT....
-
AirBooms
addikt
Attól még 3000fokot csinál a szobába, és nem lehet megmaradni a hűtő hangja mellett...
Így van, ez a másik nagy gond. Ehhez sem tudok jó pofát vágni!
Olyan ez a karesz, mint egy Lamborghini a belvárosban! Zajos, sokat fogyaszt, s piszkosul kényelmetlen - csak teljesítményhajhász megszállottaknak! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Synology NAS
- Filmvilág
- Melyik tápegységet vegyem?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- DJI topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest