- Mobil flották
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
GezaR
tag
Windows XP sp1 eredetibe: nővérem tanár és redelhetett 2000-ér XP-t még annak idején amikor kijött az sp2. Tavaly tavasz végén, nyár elején, így vhogy meg leszedtem a Microsoft oldaláról az sp2 frisst.
-
GezaR
tag
Most nézem h vmi béta verzió volt és mindössze a készítők részét lehet megnézni.
Egyébként meg igen, azt kár volt odaírni, de hozzáfűzöm h Carbon, CoD2, S.T.A.L.K.E.R. CS: Source ott vírit teljes EREDETI pompájában a polcon, tehát ien jelleggel érdekelt a dolog. -
GezaR
tag
Ááááááááááá koria volt az örömöm vmi béta verzió DX10-el, amiről még egyellőre lemondhatok. DX9 demó van?
-
GezaR
tag
Nem tom h tudjátok-e, de azért leírom h kész a Lost Planet, itt izzik a UTorrent-emben.
[Szerkesztve] -
GezaR
tag
válasz
keszegduda #1100 üzenetére
Bizony én is elgondolkodtam h 30-ért veszek X időre X1950XTX-et vagy ez. Ha ez, akkor 2 évig BIZTOS h nem cserélem le.
-
GezaR
tag
Ájjj, komolyan mondom, lassan már csak nekem nem lesz 2900XT-m. Nem baj, elmék most dolgozni 3 hetet és majd én is bevirítok egy szép MSI Radeon HD 2900XT-vel.
-
GezaR
tag
Sztem nem lesz sok jelentősége a GDDR4-nek. Értelme pedig az 1 GB-nek nincs, mivel mire 1 gb-t kérnének a játékok, addigra meg lassú lesz a kártya...
Szerk.: Lehet vmi különbség lesz majd, de nem hinném h lényegesen nagyobb eltérések lennének a 2 változat között.
[Szerkesztve] -
GezaR
tag
Én a vízhűtésnél a Sapphire TOXIC-jára gondoltam.
Bár mindössze jelenleg csak érdekel, h elérhető-e.
[Szerkesztve] -
GezaR
tag
-
GezaR
tag
Jééé a gigabyte is beszállt a Radeonok gyártásába?
Ezt eddig nem is tudtam.
Eddig akárhol néztem csak Sapphire-t és MSI-t találtam 1 év garival, majd utánanézek. A hűtője hangban gondolom nem sokban tér el a többitől...
-
GezaR
tag
Szerencsém volt kipróbálni az X1650XT-t kipróbálni CF-be és gond nélkül ment. Ezek után már kötelező elvárás h menjen a 2900XT.
[Szerkesztve] -
GezaR
tag
Kösz, elég jó kis tápom van és nem szeretném lecserélni.
A 450 W meg még elég lesz az X2-höz és a 2900XT-hez. (ezt onnan tom h haveromnak van 4 vinyója, egy C2D-je és egy 8800 GTX-e egy 420 W-os táp ellátásában.
)
-
GezaR
tag
És lenne még egy kérdésem: ugyebár az 2900XT-nek +kábelre van szükség h elég áramot kapjon. Nekem a tápomon még csak a 4 kábel és az 1 alaplapi van. És h adnak-e hozzá átalakítót.
Szerk.: Huhh kiscit hülyén fogalmaztam...
[Szerkesztve] -
GezaR
tag
Én is arra gondolok, az elsőre, mivel sztem mire az 1 GB-t kérnék a játékok addigra már lassú lesz a kártya. Meg úgyse 1600-as felbontásban fogm nyomni a game-eket, hanem 1024X768 és 1280X960-as felbontásban
(1280X1024 a monitorom legnagyobb felbontása
, csak 960-al szimmetrikusabb). Úgy meg biztos nem lesz baj h szaggatna akármi is.
Ráadásul most oan áron tom beszerezni az 5600+ X2-est h 100-ból kijövök belőle.
Szerk.: 2900XT-ből van amire több mint 1 év garit adnak?
[Szerkesztve] -
GezaR
tag
Ti mit ajánlanátok: Inkább vegyek egy A64 X2 XXXX+ és egy 512-es GDDR3-as 2900XT-t vagy maradjon meg a A64 3800+ és várjam meg a GDDR4-es 1 gigás 2900XT-t.
Videokari vásárlást úgy szeretnék, ami kicsit több ideig fogja bíni.
[Szerkesztve] -
GezaR
tag
Nem tudom h mi baja van 1-2 embernek a Sapphire-ral. Naon jó karikat gyárt, nekem is az van és semmi bajom se volt még vele, pedig kihasználom.
Én emlékeim szerint 35000-ért vettem még annak idején 3 év garival, máshol annyiért 1-2 évet kaptál.
Sőt Sapphire kártyát ott nem is kaptál 3 év nélkül, mert gondolkodtam 1950XT-n csak aztán a DX10 miatt maradtam ennél, h ezzel is megleszek amíg megjön a 2900XT. 12 féle Sapphire karit árultak ebből 4 volt 2 év garival 1300Pro/XT, 1600Pro/XT. Ezel fölött minde 3 év garival volt.
U.i.: Ha kicsit hülyén fogalmaztam, akkor télleg megláccik h ma egész nap rohantam össze-vissza. -
GezaR
tag
1 gigás GDDR4-es 2900XT is lesz ugye vízhűtéssel?
-
GezaR
tag
Én a S.T.A.L.K.E.R.-t az X1650XT-men full grafon nyomom bár 1024X768-as felbontásban. Majd kipróbálom 1280X1024-ben.
[Szerkesztve] -
GezaR
tag
Hallottam h vannak oan DX10-es demók amik csak NV-re vannak írva. Majd ennek utánanézek, haverommal beszéltem még kb. 1 hete a suliba.
[Szerkesztve] -
GezaR
tag
-
GezaR
tag
De saját tapasztalatom szerint Windows/IE a hibás. Haverom felrakta az sp2-őt ment neki az oldalam. Már nincs meg, mert nem volt időm fejleszteni...
-
GezaR
tag
Ezt nem tom h honnan vetted h a kari miatt lenne.
Én is csináltam már html oldalt, mindeninek bejött, de az egyik haveromnak IE alatt össze-vissza volt minden. Mozzilla alatt mikor hogy. Ez inkább böngésző. Nekem is szemetel az IE ha mér elég régóta van fent egy Windows<<< Windows-t mikor raktál újat.
Ha nem is raktad újra a gépet a kari berakása után, Driver-cleaner-t használtál? Mert nekem az előző gépemnél a Windows hiába ismerte fel és arra raktam rá a driver-jét újraindult meg minden baja volt.. (IE-nek semmi). Tehát ha egyiket se csinűáltad meg a kkor Driver-cleaner és felrakni a legfrissebb driver-t.
-
GezaR
tag
Emberek van egy jó hírem! Lesz XTX! és nem 320 hanem több steam-mel (javítsatok ki ha rosszat írok. Mármint ha nem steam hanem xxxxxxxxxxxxxxxxx...
)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
GezaR
tag
Na ahogy keresgéltem a 2900XT után (GDDR4, 1 giga) kb. 120000 Ft lesz vagy vmennyivel fölötte.
-
GezaR
tag
Halljátok, szerintetek naon jó az 2900XT-re a léghűtés vagy legyen vízhűtéses. Bár nekem nagyon jó a lég is, meg sztem az olcsóbb is lesz mint a TOXIC. Sok jót hallottam h jobban hűt, meg el is férne a házamban azzal nem lenne gond
. A léghűtés is naon jó, csak többen ajánlották ha már beruházok egy új kártyára az legyen vizes.
[Szerkesztve] -
GezaR
tag
Azért még lehetnek nagyobb fps-ek mert: A mostani DX10-es driverek még nem túl kiforrottak, még csak 1-et csináltak belőle (mindkét gyártó felől), nekem az 1. drivert amit felraktam azzal a S.T.A.L.K.E.R. full grafon beszaggatott ha többen voltak ellenem esőbe. Felraktam egy újabb drivert azóta semmi se szagatott be.
Tehát sztem elképzelhető h 40-es fps is lesz újabb driverrel.
[Szerkesztve] -
GezaR
tag
Hát igen, sajna én is olvastam kósza híreket h nem lesz XTX, de azért a GDDR4-es kicsit gyorsabb lesz mint a 3-as.
De az már 1 gigás lesz és azt sztem jobban megéri, mivel nem akarok utána egy jó darabig venni új videokarit.
Ja és a legfriesseb infóban azt olvastam h a Q4 maitt nem lesz XTX.
[Szerkesztve] -
GezaR
tag
Én is spórolok, csak én egy 1 gigás GDDR4-es XTX-re.
-
GezaR
tag
Feel the power with Radeon 2900XT
-
GezaR
tag
Hát igaz, igaz, de azért az X1950XT is sokáig volt 70000 és nem volt nála jobb. Esetleg kicsiti később az 8800-asok.
Bár mivel még naon újak a DX10-es lapok, lehet h mire oda jutnék h vegyek egyet már a 3000-es szériából kell (érdemes) választani.
[Szerkesztve] -
GezaR
tag
Helló! Én már döntöttem videokari ügyben.Sztem most még semmi értelme sincs DX10-es videokarit venni, semmi se használja még egyellőre, de akik most vesznek új gépet azoknak már sztem egyértelmű h DX 10-es videokarit vegyenek. GF 8600 GT és HD2600XT 30000 körül már van. A Radeon csak június végtől lesz elérhető tudtommal.
Én még egyellőre megvok az X1650XT-mel, inkább procit veszek most nyáron és ha jövőre akarock venni videokarit az a mostani álláspontom szerint egy Radeon X2900XTX lesz GDDR4-es 1 giga memóriával 65 nm-es csíkszélességgel. Tudtommal lesz ilyen.
Megvárom az XTX-et, de azt is csak akkor fogom megvenni ha 80000 alá megy az ára. Még a 80 is húzós. :Dehát csúcskategória. És azért várom meg, mert a GDDR4 pléne 65 nm-en keveseb fogyasztással megy. É sztem ha ez a videokari meglesz, egy ideig nem lesz baj akármien program futtatásával.
Félfanatikus.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest