- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3kk
őstag
=)) Az egy duma.
Nehol meg a gtx sli folott is van, jatektol fugg..
Johogy nem hoz jobban egy olyan jatekban, ami nvidiara van optimizalva alapbol.
Egyebkent van/lesz XTX is..
Ar/teljesitmeny szempontbol ez a kari jobb szerintem mint egy GTX, es ez meglepo az en szambol, mert koztudott, hogy az atit nem kedvelem az X1xxx szeria ota..
( melegedes, hangossag, bonyolult tuning ( kivetel az x2900 ), nagy fogyasztas ). -
Ole
csendes tag
Windowst 3-4 napja raktam újra,amióta megvan a kari.
asszem a szemetelést tegnap óta figyelem úgy igazán.
hát elég sokat csinálja,és úgy emléxem azóta,mióta lakótársamnál újraindult a gép a VPU recover jóvoltából.
ezt mondta nekem és azóta figyelem netezés közbe a cuccot.
egyéb érdekesség,hogy fifa alatt a videók szaggatnak!érted?szaggatnak
minden más game jó,olyat még csinál,hogy néhányszor a játék inditása után 1-2x beakad fél mp-re a játék,pedig 16mb cache-es a vinyó és 2 giga ram is van. -
mikisanzi
csendes tag
lost planet dx10es futattása megijesztett. de jött a graw2 demó este, ami istenien fut, valamint a COJ benchmark, ami után kijelenthetem, megint 2 évig nem kell kártyára költeni. az előző egy inno7800gt volt, amin a f.e.a.r. mikor megjelent reccenés nélkül ment. az is jó volt. idáig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kés topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gitáros topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Facebook és Messenger
- VR topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest