- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
Bundás22
őstag
szerintem is hátékjonyabb csak annyit szerettem volna mondani hogy nem fog 4X annyit számolni semmilyen driverral, 1,5Xös lesz a különbség sztem egyes játékokban a 8600Gthez amik atit preferálják, bár ma azt mondom h inkább X1950prót vennék(az tényleg jó, a németek szerint annak a legjobb az ár/teljesítménye, és veszek egy DX10es karit egy évvel később. akár egy ilyet addigra filléres lesz +lesz hozá rendes driver és kiderül mit is tud valójában
TOMBOY: és Atitool-lal?
Atitool-lal a 8600GT-t fölbítrák húzni 600 ról 1 Ghz-re egyból a megjelenés napján
nehogymár ennek 1,2 ghz legyen a végeinkább 850
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
GezaR
tag
Én DX9-ben nyomom neten full grafon.
Igaz 1024X768-as felbontásban, de nem azért mert úgy fut jól, hanem mert csak gépet váltottam, monitort nem és így szoktam meg.
Ha majd a proci és VGA vásárlás után emgint lesz pénzem veszek egy 19 colos monitort, na majd ott 1280-as felbontásban fogom nyomni. -
rocket
nagyúr
Az AMD-nek mar regen vege van sajnos, csak a fuldoklas hosszu folyamat ebben az iparagban.
Mielott megfulladnak azert kiderulhetne az ATi mire alapozta, hogy ez lesz a helyzet 2006-2007-ben amire epitettek az r600 architekturat, biztos nem a hasukra csaptak, lehet valaki(k) megvezette(k) oket a rossz iranyba, vagy sikerult egy olyan majdani (valve?) enginere epiteni az r600-at amibol licenszell majd 3 ceg es lesz osszesen 4 jatek belole, es teljesen az ellentetes iranyba mutat mint a tobbi
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
Jaja, ez is drága lesz, mint az X1650XT Gemini ... a négy megjelenítő meg nem sok embert fog érdkelni, ilyen áron pláne.
Az ''egyik GPU meg fizikát számol'' dolog meg érdekesen hangzik, de ígérgetésen kívűl ezügyben se NVidia, se ATI oldalán nem láttunk semmit techdemókon kívűl.
Rocket, kellett neked viccelődni, a GigaByte standon tényleg van HD2400XT GDDR3 memóriával, természetesen 64 bites ...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Google Pixel topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Linux kezdőknek
- Óvodások homokozója
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest