- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
Yooha
aktív tag
CoH alatt sincs kép! jó kis ártya ez!!
De most komolyan, mit állíthattam el ennyire? Valaki hozzáértő tudna segíteni? -
Yooha
aktív tag
Update: NFSC alatt nincs kép EGYÁLTALÁN!
Szép napot! -
Yooha
aktív tag
Rendeltem egy Sapphire 2600XT-t, remélem most péntekre megjön!
Akkor én is csatlakozom a klubhoz. Hja, a FULL mitől több, mint a LITE?
[Szerkesztve] -
Yooha
aktív tag
Bár én nem régóta követem a videókártyák piacát, azért nekem is megvan a véleményem:
Mégis mit vártok?
Hiper-szuper teljesítményt potom pénzért? Na, az nincs! Az a baj, hogy a kártyagyártók megmutatták, hogy mire képesek (8800 Ultra és hasonlók), és ehhez mérnek itt sokan mindent. Pedig egy olyan szörnyet biztos nem olcsó megtervezni/legyártani, ezért is kerül egy átlagmagyar 2 havi nettó bérébe! Azért hogy játsszanak vele!! Mert jajj, recés a kép különben! Na és akkor mi van? Én 2000-ben játszottam végig a Fallout 1-2-t és még ma is előveszem, mert fantasztikus hangulata van, pedig ott olyan pixelhegyek vannak!
A tesztek is folyton bemutatják, hogy 1280x1024, 4xAA-val mit tudnak ezek az alapkártyák (itt a 2400/2600 szériára gondolok). És mi jön ki? Tizen-huszon FPS-ek, aztán jön a fanyalgás, hogy milyen gyenge lett. Pedig csak magasra tették a lécet, erről van szó. Ezeket a kártyákat lehetne 800x600-al tesztelni, biztos jobb értékek jönnek ki. Hogy itt senki nem játszik így? Hát az átlagfelhasználók között (pl. én is) sokan így játszanak, én a NFS Carbont nyomom 640x480-ban, egy 7300GT-vel, és nekem így is tetszik. Nem szaggat, igaz hogy recés, de ez egy játék, nem a Star Wars 7, és ehhez mérem. Ha egy 2600Pro-val 1024x768-on már szaggatásmentesen fut (AA nélkül), én vevő vagyok a dologra, és szerintem mások is. Ne a max. kártyákon rendesen futó beállításokkal akarjuk már használni ezekt a kártyákat.
Az más dolog, hogy a 8600GT és 8600GTS között óriási rés tátong tudásban, az Ati-nál meg még ennél is nagyobb – reméljük év végére betömik – de nézzük már ezekt a kártyákat a tudásuk szerint… -
Yooha
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #1753 üzenetére
Melyik nyomtatott sajtót? Bocs, ha már volt...
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest