- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
#00809728 #6087 üzenetére
Nem egy mai darab az tény.
De az enyémse coolermaster stacker stc-t01 -
LeslieG Jr.
őstag
válasz
#00809728 #6077 üzenetére
Szia.
A teszt során hogyan tesztelted a gépet? Az alaplap benne volt a házban vagy kiszerelted és úgy nézted meg? Mert ha nem volt kiszerelve akkor azt tedd meg légyszives. Vedd ki a procit és minden perifériát a lapból és egy asztalon szivacsra téve szereld össze. Csak a következők legyenek benne:
Proci, 1 db memória modul, a tápcsatlakozók az alaplapra. Semmi más ne legyen rádugva. A monitort az alaplapi DVI csatira kösd. És mielött bekapcsolnád vedd ki az elemet az alaplapból kb 2 percig aztán tedd vissza. Utánna állíts be mindent a BIOS-ban ahogy kell és dugd rá az SSD-t. Az elindítást pedig egy jumperrel eltudod indítani kapcsoló hiányában.
Ha így is újraindulgat akkor valammi tényleg megadta magát. Feltehetően a lap ha a memória, táp és a proci rendben van.
-
-
-
-
-
-
válasz
#00809728 #6049 üzenetére
Kimondhatattlanul örülök, hogy ilyet kell olvasnom, ugyanis nekem most halt meg az MSI Z77A-G43-am, és helyette vettem Asrock Z77 Extreme 4-est.
A 4F jelentése a kézikönyv szerint "DXL IPL started", ez még sikeresen lefutott, a következő az 50, ami "Memory initialization error. Invalid memory type or incompatible memory speed". Szóval valahol a ramok körül lesz szerintem a probléma.
Javaslatok:
-Clear CMOS (ha defaulton elindul, akkor csak beállítási probléma)(Ok, akkor ez kihúzva)
-Kivenni a ramokat, aztán átpakolni őket más slotokba (ha 4 modulod van, akkor kipróbálni csak kettővel)
-Kivenni a ramokat, és az érintkezőket szépen megtisztogatni (én kontakt spray-t szoktam ilyesmire használni) -
-
juve600
nagyúr
válasz
#00809728 #5234 üzenetére
win ujra lett rakva ???
azt kellene még megpróbálnod hogy az EASUS Partici magic [link] programot leszeded,csinálsz belőle egy bootlemezt vagy pendrivot és azzal inditod a gépet, amikor betölti a programot ,nyomsz egy DELETE ALL PARTICIO-ot,ez mindent töröl a vinyóról még azt is amit a win7 telepitője nem tud,előtte persze mentsd le az adatokat róla,ha ez megvan akkor jöhet egy új win7 telepités
az lehet a gond hogy a win7 hagyott valami rejtete fájl-t a gépeden amit maga a win7 telepitője nem tud letörölni
-
juve600
nagyúr
-
-
L4CI2
aktív tag
-
andrasko
senior tag
válasz
#00809728 #3102 üzenetére
Meglepődnék, ha a Geil honlap "rosszat" írna a saját termékről.
Szerintem zsír lesz /már az is/ vele.
Nekem is Geil ramok vannak az ASRock Z77 PRO4-M & i5-3570 pároshoz, és szuper vele...
- Geil Black Dragon DDR3-1600/16GB
Előtte teszteltem még jókat:
- Geil Black Dragon DDR3-1600/8GB
- Geil Evo Corsa DDR3-1866/8GB
- Kingston HyperX Predator DDR3-1866/8GB- Corsair Vegeance DDR3-1866/8GB (ezzel voltak gondok... de lehet, hogy csak egyedi)
-
szeva000
addikt
-
Dönc
tag
válasz
#00809728 #3136 üzenetére
ebben a topikban találsz rengeteg ilyen jellegű hozzászólást: Intel Core i3 / i5 / i7 3xxx "Ivy Bridge" (LGA1155)
-
LeslieG Jr.
őstag
válasz
#00809728 #3112 üzenetére
Amúgy mindig ajánlott az éppen újabb BIOS beégetni a frissen vásárolt lapba. Én is így tettem egy ASRock Extreme 4-el mert nem akartam szívni(alapból 1.40-es BIOS volt rajta) esetleges kompatibilitási okoból. Kb 1 perc az egész és kész. Jobb ha frissíted mintha szívnál vele szvsz.
Én amúgy meg vagyok elégedve a lappal. Rosszul nem fogsz vele járni.
-
szeva000
addikt
válasz
#00809728 #3107 üzenetére
Igazából én annak köszönhetem,hogy sokkal gyorsabb lett a gépem,mióta a kupaktalanítás miatt csak single módban megy 2ram
Ez a dual mizéria egy álom
Tesztprogi szerint nem tudnak így annyit a ramok,de a gyakorlat teljesen más.
A magyarázat és okoskaodások teljesen feleslegesek.,mert kb 30%-ot gyorsult érezhetően minden....eddig a boot is kb 15mp volt,most 10 alatt van sztem.
A DxO optics pro-eddig 2-2,5mp alatt nyílt,most 1-1,5mp betöltve mindennel.
Tényleg már csak azt bánom,hogy most 8GB ramom van a 16GB helyett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest