- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Garmin topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
noby
aktív tag
Igen a foglalatban a tűket sikerűlt neki +irta hogy baromira tulhuzta a hűtő lefogatòt is.csak az a legnagyobb gond ezzel ugrott a garancia is.de valòban szép teljesítmèny egy este szétcseszni 80ks cumòt.de sajnàlom is pedig gondolkodtam rola ugy adjam àt a lapot hogy nem veszem ki a procit de kivettem sajnos.mert azt mondta ez a kisujàban van több amd gépet rakott màr őssze.de nagyon sok tù elgőrbűlt és kérte segitsek itt phn ki foglalkozik javíttàsal.ha valaki tud ilyet irjon köszönöm.
-
LamaCube
addikt
Nem level-re kell, hanem Custom-ra és ott 1-255-ig tudod beállítani a venti alsó fordulatát. Ezt kimondottan a processzorra értem. Akkor kapcsol max-ra, ha azt a hőfokot eléri, amit beállítottál és ha tudja, akkor ott is tartja.
Mondjuk a többi venti csatin is lehet állítani level-el, de ott gondolom nem hőmérséklet függő a szabályozás. Lehet, ha mégis akkor azért nem indul el, mert 50-ra állítottad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Garmin topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest