- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZozzHUN
addikt
válasz
gyuribácsi88 #3009 üzenetére
Beáll alapra. Utána rakd fel legújabb bios-t.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Looserke #2948 üzenetére
Mi az hogy nem lehet ugyanakkors feszre huzni? 4 mag terhelesnel 4ghz-ig mehetsz el.
Es miben latod meg az erteket a z77 extreme 4-nek?
Kesobbi vga-k tdp-je se fogja tullepni a 300W-t, szoval egy 500-as igyis ugyis eleg egy kartyas rendszernel. Tobb kartyasnal 600 meg pont keves
Ha csak evek mulva veszel erosebb vga-t, akkor erdemes akkor tapot valtani, es ujra lesz sok gari a tapodra.
Mindegy, te dolgod mire szorod a penzt, de gyorsabb nem lesz a geped jatekok alatt.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Looserke #2943 üzenetére
Lapból elég a Z75 Pro3, azzal nekem is 4.5-ig lehet húzni, utána a kupak hibájából nem tudom tovább, mivel dög meleg lesz. -13.000
4Ghz-ig akarod örökké? Mert akkor a sima 3570 is elég. -4.000
Táp túl erős ehhez, FSP Aurum 400W is bőven elég. -10.000
A fennmaradó pénzből vehetsz inkább HD7870est.
-
ZozzHUN
addikt
Fordult már elő másnak is, hogy Z75 Pro3-val nincs SpeedStep? i5-3470-nél sem volt, és most i5 3570K-nál sincs. Bios 1.80-as (jelenleg legújabb).
-
-
ZozzHUN
addikt
Vettem SSD-t, felraktam rá egy szűz windowst, és láss csodát, IGP-vel mégsem megy, állandóan rebootol...
Na szépen nézek ki most
-
ZozzHUN
addikt
Feldobtam egy USB HDD-re egy Portable Win 7 x64et, azzal elindult VGA nélkül is, IGP-vel.
Azért nem annyira kényelmes megoldás az sem, hogy ha újra rakom a windowst IGP-vel, aztán ha megint lesz VGA-m akkor megy azzal is, de ha megint kiveszem akkor megint nem fog menni.
-
-
ZozzHUN
addikt
Azt hittem szétbsz az ideg, gép tökéletesen megy, rebootoltam egyet, erre nem ad képet a gép bootolástnál, de látom, hogy NUMLOCK ki/be kapcsolgat. Átkötöttem VGA kábellel a monitort az alaplapi VGA kimenetre, ott ad képet, betölt a bios, amikor jönne windows boot, akkor rebootol, semmi BSOD. Olvastam valahol, hogy VGA kártya ki/be és akkor megjavul. Megjavult... WTF?! Akitől olvastam annak minden rebootnál ezt kell csinálnia, én nyomtam most megint egy rebootot, tökéletesen megy. Semmi nem történt a reboot előtt, semmi driver pakolás, semmi hardveres buhera.
-
ZozzHUN
addikt
Végül nem gányolás, csak felesleges telepítések elkerülése. IDE módban elindult simán, utána feldobtam az INF packot, utána még a windows hibájából nem indult el AHCI-ban, de FIX-et fölrakva simán elindult, telepítette AHCI drivereket, megy minden rendben, sehol semmi gond, pedig már más nézőpontból is teszteltem.
Tuningot 4 magos terhelésnél 3800ig engedte, BCLK 100-on hagytam, hagyom is ott.
-
ZozzHUN
addikt
Visszakapcsolva AHCI módot még mindig BSOD volt, hiába voltak fent a driverek hozzá, ezért fel kellett dobni még ezt a windows fix-et, most elindult, fel telepítette a drivereket, újabb reboot, megy mint a karikacsapás, teszteltem 3dmark11-ben, dekára ugyan annyi graphic score-t kapott a gép, szóval minden rendben van, megúsztam a win reinstall-t úgy néz ki
-
ZozzHUN
addikt
Mindjárt visszaolvasok, de ki mit tud erről a Non-K OC feature-ről?
szerk.: visszaolvastam, senki nem írt még róla kereső szerint.
-
ZozzHUN
addikt
Sziasztok
Most frissitettem Gigabyte H55-UD3H alaplaprol es i5-760-rol Asrock Z75-Pro3 es i5-3470-re. Nem szokasom ujratelepiteni a wint, igy most is kerulnem. A windows bootnal kekhalalozik, reboot loop van. Eros sejtesem van hogy a sata vezerlo eltero a ketto lapnal, valakinek otlet hogy hogyan dobjam fel a sata vezerlo drivert win7 64 bit-re? Repair discet mar probaltam, elhalt, most install disces repair jon, aztan driver telepitesi proba lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Strix X570-E Gaming WiFi Alaplap
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- MSI Z390-A Pro / Beszámítás OK!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest