Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
LamaCube #6061 üzenetére
Hát kb 5hónappal ezelőtt cseréltem le enermax liberty 500wattost egy 550wattos újra.
Igen kompletten vittem semmihez nem nyúltam.Valami kontakthibára gondolok én is.
Neki is eresztett a srác egy aida komplett tesztet de a 7-8 percben semmit nem csinált.Újraindítgatta de semmi hiba.
Majd holnap mindent egyesével letesztelget. -
válasz
LamaCube #5986 üzenetére
Nincs valami bizalomgerjesztő neve.
Nekem Abitom volt,és már 775-ös. Ez az első alaplap,amit megismertem,megtanultam róla az alapokat,majd jól el is adtam.Az Asrockkal nincs semmi bajom.Tetszik a cég hozzáállása,a kategóriákba sorolt alkatrészeik,és az áraikkal is ki vagyok békülve.
-
hadde
tag
válasz
LamaCube #5918 üzenetére
Annyit látok h mennyire emelje fel megahertzben a igpu frekvenciáját de az AUTO-n van, nem piszkáltam a BIOS-t és a tuningot sem mivel ismeretlen még nekem úgy ahogy ez az Z77 és a hármas széria a Sandy után.
Valahogy beletuszkolom egy hasonló lapba valakinél......
Ha esetleg van még valami más ötlet szívesen fogadom....
Köszönöm az eddigi segítséget! -
hadde
tag
válasz
LamaCube #5909 üzenetére
Köszönöm!
Utoljára P67-es alaplapom volt és nem tudom de én úgy gondolom h auto-n át kellene neki váltania oda vissza, ahol eddig tudtam állítani a BIOS-ban megjelent egyszerre mind a kettő és csak kattintani kellene valamelyikre h melyik is legyen az e helyett csak a PCI-E jelenik meg, na mindjárt lekapom és feltöltöm ide a képet! -
-
-
bandika0626
senior tag
-
Bishoop
tag
válasz
LamaCube #3608 üzenetére
Atya úristen ebbora gigantikus CPU hűtés ! Ennyire durván húzod a procidat és/vagy ennyire halk ez a cucc, vagy csak szimplán megalomániás vagy? Mennyiért lehet szerválni egy ilyen dögöt?
A rögzítő kar kapcsán eszembe jutott, hogy egy sima műanyagbilinccsel megoldható a probléma(a kicsivel), csak kicsit kényelmetlen lesz cserélni a kártyát
-
Bishoop
tag
válasz
LamaCube #3578 üzenetére
Úgy látszik a videokártya által termelt hő igen erősen befolyásolta a CPU hűtést, ugyanis most 65 fok fölé nemigen megy CPUSTABTEST alatt, tehát 10 fok a különbség, ha kiveszem a videokártyát !
Mondjuk nagyon béna voltam, mert amikor kivettem a videokártyát, akkor nem húztam el rendesen a műanyag pöcköt, és letört. Nem tudom, hogy ennek mekkora jelentősége van, és hogy lehet-e cserélni? -
válasz
LamaCube #3578 üzenetére
Én nem meglassulási küszöbről beszélek,hanem károsodásról. Ha az ember nap mint nap használja 80-100-120 fok körül a gpu-t,ne csodálkozzon,ha fél éven belül tönkremegy a VGA. Akit érdekel a további VGA-s téma,inkább az azonnali VGA-s topikban folytassuk,mert túl sok az off.
-
Pubszon
veterán
válasz
LamaCube #1807 üzenetére
-Az UEFI-ben tudod letiltani a hangkártyát, ez lényegében egy grafikus BIOS felület.
-Az integrált VGA a CPU-ban van, de ha nem akarod használni, akkor sem célszerű kikapcsolni, így a drivert is rakd fel hozzá. Semmilyen hátrányod nem lesz belőle ha aktív. Nekem is aktív és üzemel, GTX670 mellett és jó ha van.
-Igen, a DEL gombbal jutsz be az UEFI-be, de van Quick Boot is ha jól tudom az F8-al.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Futás, futópályák
- Formula-1
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest