- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolisx4
őstag
válasz
szeva000 #3817 üzenetére
Nem az axtu-val állítgatom.Ellenőrzés miatt van fenn csak a legújabb bios van fenn.
Lejjebb tudom venni,rájöttem .csak ugye minden autón van kivéve az XMP profil van aktiválva hogy 1600 on mennyen ,mert amúgy nem 1600 hanem 1333 de az 1333 nak is 1,65 voltot ad autón.
Tehát aktiválom az xmp profilt ,1600 on menjen és lejjebb veszem 1,5 v ra ?
Vagy milyen értéket szeret a proci ?Nincs is ráírva sehol a memóriára hány volton kell működniük.
-
R3laX
addikt
-
milszab
senior tag
válasz
szeva000 #3122 üzenetére
Persze ha képeket szerkesztesz akkor lehet kevés. Én általában 1 böngészőt használok, amiben úgy 20 oldal van megnyitva, megy a zene, meg néha kódolgatok. de úgyis max ilyen 50ig megy fel! Most csak így a böngészővel+zene, 31%-on áll.
(#3140) Dodi72
A tx3-as tuti nem fog rálógni, meg a 212-es sem. Max annyi lehet hogy szinte majdnem hozzáér a ram. Nem tudom milyen procid lesz, de tuninghoz egy tx3 biztos nem elég. Nekem max órajelem 3,9, de oda alég még a tx2-es is! Max 60ig engedi, jah és 900-as fordulaton.
-
Raidon
őstag
válasz
szeva000 #2922 üzenetére
Szerencsere muszeresznek tanultam (Az mas kerdes hogy sajnos nem tudtam a technikusit befejezni) nagyjabol vagom mit lehet cserelni javittatni etc de ha nem is megkerdezem es utanna cselekszem bar azt en is tapasztaltam sajnos hogy a tudatlan embert nem sertesnek szanom de van aki tenyleg nem foglalkozik ezzel a dologgal mert nem erdekli csak van es mukodjon atverik pont az ilyen hianyossagok miatt... Ez volt mar csaladon belul meg ismerosi korben is...
-
pcsabat
őstag
válasz
szeva000 #2880 üzenetére
kerül valamibe átrakni? És ha még gyorsabb is akkor miért ne lenne értelme? Minek van az emberek gépébe 8 meg 16 giga ram? RAMdisk-el legalább ki tudják használni valamelyest. Az, hogy Te úgy használod ahogy leírtad még garancia arra, hogy nem árt az SSD-nek? Nem kell megválaszolni ezeket a kérdéseket, megválaszolja számtalan írás az interneten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- CNC topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Villanyszerelés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest