- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
atom87
aktív tag
válasz
ZozzHUN #1121 üzenetére
ZozzHUN,mcmike: Nem lehetett bootolni, mert kb POST körül rögtön újra is indult, sőt BIOS-ba sem lehetett belépni.
Jack@l: a RAM természetesen 1,5 voltos.A probléma elhárítva, valmi kontakt hiba lehetett. Leszedtem a hűtőt, proci ki-be, majd jó lett egyből...
Köszi mindenkinek a segítséget!
-
BullKoxa
őstag
És akkor havonta újra teszed majd?Ez lesz a megoldás. Jó ha csinálsz iso fájt (mikor minden progi fent van) róla mikor kész a rendszer akkor így meg lehet csinálni hamar.
zsigee : Ez tuti nem garis téma.De arra kíváncsi lennék hogy csak az Asrock lapok csinálják-e ezt a dolgot.Ha igen akkor elásta magát nálam ez a márka,örökre.Mint vga-ban a giga.
-
ZozzHUN
addikt
Feldobtam egy USB HDD-re egy Portable Win 7 x64et, azzal elindult VGA nélkül is, IGP-vel.
Azért nem annyira kényelmes megoldás az sem, hogy ha újra rakom a windowst IGP-vel, aztán ha megint lesz VGA-m akkor megy azzal is, de ha megint kiveszem akkor megint nem fog menni.
-
-
Mans20
addikt
Nálam a 65 fok is sok,de jó lenne rájönni hogy mi van a Z75 lapommal mert még mindíg széthal a rendszer és már unom,csetelek,aztán rámegyek youtubera és ott marad a csetnek egy része,ha mozgatom az oldalt akkor tűnik el,a másik öröm meg a rendszer széthalás,semmi kékhalál csak lefagy a rendszer,pedig csak a procin van húzva 500MHz,ahogy lesz lóvém veszek asust.
-
ZozzHUN
addikt
Visszakapcsolva AHCI módot még mindig BSOD volt, hiába voltak fent a driverek hozzá, ezért fel kellett dobni még ezt a windows fix-et, most elindult, fel telepítette a drivereket, újabb reboot, megy mint a karikacsapás, teszteltem 3dmark11-ben, dekára ugyan annyi graphic score-t kapott a gép, szóval minden rendben van, megúsztam a win reinstall-t úgy néz ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest