Új hozzászólás Aktív témák
-
Mans20
addikt
Nálam meg ha alvóba teszem vagy hibernálasra akkor csak monitor kapcsol ki,egyszer jó egyszer nem.
-
Mans20
addikt
Tudja valaki miért van az,hogy gép bekapcsoláskor a monitor kikapcsol hogy nincs jel,vga venti maxon forog,első házventi meg nem megy?ki se lehet kapcsolni a gépet csak a tápnál,múltkor a cmos segített,de ez agyrém már.
-
Mans20
addikt
válasz
ricsi8800gt #6998 üzenetére
Nálam is volt hasonló,cmos segített.
-
Mans20
addikt
válasz
bluobluo75 #6766 üzenetére
Én kerestem a 898-hoz de csak régit találtam,szerintem tedd fel azt ami az asrock oldalán van,lényeg hogy hogy legyen hang.
-
Mans20
addikt
válasz
balazsur1987 #6755 üzenetére
Egy Asus lap vételével fogom kizárni,de elöbb vga-t veszek.
-
Mans20
addikt
válasz
balazsur1987 #6753 üzenetére
Én már két éve nem tudom mért fagy meg a logo-nál,most a legújabb a kékhalál,IRQL NOT LESS OR EQUAL,boldogság.
-
Mans20
addikt
válasz
szacsee #6705 üzenetére
A hhd sentinelbe hibátlan,a hd tune-ba number of interface communication errors:2 ez tudom hogy a kábelre értendő,de hiába cseréltem.2 éve van ez a z75 pro3 lap,más nem változott,azóta van ez a rejtély.a foglalat renden,ram meg a cpu-hoz közelebbibe van,a másik a harmadik slotba.win 8.1 van,majd megnézem a ramtesztet is.A command rate meg nálam 1N ezt is akkor átírom.
-
Mans20
addikt
válasz
szacsee #6703 üzenetére
Köszi hogy megnézted)Már nem tudom.de itt írta valaki pár hónapja hogy rakjam 1.575-re,azóta úgy volt,elötte is volt ez a boot fagyás meg netezés közbe fagyás kékhalál nélkül,valami a lappal van.régebbi biosoknál sokkal többször fagyott.
Én kikapcsoltam a C1E meg ilyeneket,kivéve a speedstep.
-
-
-
Mans20
addikt
Netezek vagy pl yutub megy vagy amikor kedve van akkor lefagy az egész rendszer,resettel indítom újra,kékhalál nincs,mióta megvan a lap azóta van ez,az új biosokkal már nem fagy annyit mint az elején, de akkor se öröm,valamikor meg a bootképernyő áll meg,csak ram meg vga volt azóta ami új,a vga ment gariba mert kihalt,tartok tőle hogy a lap miatt.
-
-
Mans20
addikt
válasz
The Lord #6029 üzenetére
Én már rég,nincs vele több gondom mint a megszokott fagyásaim,olvastam angol fórrumon hogy kékhalál nélküli rendszer fagyásra valaki a PCH meg PLL-t csökkentette a biosba valaki és elmúlt,most azt tesztelem,de nem tudom mit állítsak még hogy fix legyen,mert minden auto-n van,meg alap 3.1 Ghz-en.
-
Mans20
addikt
válasz
dragon1993 #5511 üzenetére
Nincs másik lap,az alapnál rossz valami mert csak az lett cserélve,a sokadik bios után már nem fagy annyit,régebben naponta.Oc nélkül is volt.
-
Mans20
addikt
válasz
dragon1993 #5508 üzenetére
Engem már kiakasztott a lapom,kékhalál nélkül lefagy,remélhetőleg igaz amit mondanak,hogy csak az olcsóbb asrock lapoknál vannak ilyenek.
-
Mans20
addikt
Kijött a Z75 laphoz a 1.90 bios,de a sokadik után már nem reménykedem hogy végleg jó lesz a lap.
-
Mans20
addikt
válasz
TechArtist #5347 üzenetére
Nálam is megáll a boot,vagy netezés közbe fagyott szét az egész,ez az asrock.Én felraktam a rapid storage drivert,ami a merevlemezt gyorsítja elvileg,meg a management engine-t,ami az intelnek a driver letöltő programja,és még jobban fagyott a rendszert,leszedve már nem olyan sűrű a fagyás,de 1 év alatt még nem jöttem rá mitől van.
-
Mans20
addikt
válasz
Süni 1985 F #5296 üzenetére
vga biost nem kell,némelyikhez van de ha nincs gond a kártyával akkor nem kell,a lapnál 2.10 az utolsó,így azt se kell.
-
Mans20
addikt
-
Mans20
addikt
válasz
Süni 1985 F #4900 üzenetére
Nem hinném hogy jót tesz a lapnak még ha stabil is,ez a lap 4+1 fázisú,így nagy tuningot nem bír,lehet kifogott egy jobb lapot,meg a procitól is függ.
-
Mans20
addikt
válasz
animatrix11 #4851 üzenetére
Én is ezért vettem mert mindenki oda van tőle,de ez volt az utolsó,sokszor olvasni hogy van valami gond,Nálam is előjött,ezután csak msi vagy asus-t veszek.
-
Mans20
addikt
válasz
animatrix11 #4847 üzenetére
Ha nagyon muszáj az asrock akkor már az extreme,fatality féle drága lapoknak nem látom értelmét.
-
Mans20
addikt
válasz
rayoliviero #4676 üzenetére
Arról nem olvastam még PH-n,csak a 6850 meg gtx260-ról,remélhetőleg ezek se olyan gyakoriak.
-
Mans20
addikt
válasz
rayoliviero #4673 üzenetére
Vagy jó lesz vagy nem,több embernél volt már 6850-nél gond,ezért is agyrém az asrock.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest