- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
válasz
juve600 #6277 üzenetére
Mivel a VGA gond nélkül megy másik (erősebb PSU-val) konfigban, így az tuti jó. Az alaplapban ~2 évig egy GTX 460 ment hibátlanul, és nem hiszem, hogy most történt volna vele valami, hogy hirtelen lehalt mind a két PCI-e slot, főleg úgy, hogy a sima PCI meg megy. Ezért csak a táp maradt, holnap érkezik az új a Hexa helyére.
-
-
PlayMax
nagyúr
válasz
juve600 #5575 üzenetére
Mushkin CL7 1600 Mhz kit van benne....
Lehetséges,hogy átvertek a boltban,mert nekem fontos lenne,hogy legalább 1600Mhz-t tudjon. Láttam már vlmelyik fórumban,hogy neki is 1333Mhz-ig engedte a bios ezzel a lappal,miközben 1600Mhz-s ramjai voltak és i3-a.
-
zoltan6
addikt
válasz
juve600 #5519 üzenetére
szoktam én is lec-nél vásárolni,most is nála vettem procit,de az asrock lapok a pcx-nél most nagyon jó áron vannak,z77 extreme 4-est vettem most pcx-nél 31600ft-ért+760ft pickpack pont (lec-nél ugyanez 31990ft+1500posta)
béke,ha elég a matx-es akkor azt tudsz venni extreme 4-est most 27462ft-ért a pcx-ben -
zserbox
őstag
válasz
juve600 #5397 üzenetére
számomra az is meglepő tekintve hogy a 3.5GHz-es turbó órajelet lehet kiterjeszteni 4 magra +100Mhz
azaz 4 mag együttes terhelésével 3.6Ghz a max. a non-K tuning progi is ezt csinálja nem varázslat.(#5398) Gyíkac
ja hogy 108 fsb hát gratulálok én azzal biztos nem kínoznám a gépem, de még mindig nem értem hogy hogy tudod mind a 4 magra a 3.9-et?
mert ha egyre lehet akkor oké de 4re kétlem -
törölt tag
válasz
juve600 #5233 üzenetére
Tegnap megtörtént.Szétszedtük egyenként másik szgépen teszteltük majd újra összeraktuk.
ram,ssd,videokari,aida tesztek lemetek rendben.Tegnap még kb 3* 3d markot is lefutattam.
Egész este tőltőttem le vele hibátlanul.
Reggel beindítottam és a win7 betőltésénél újraindult 7* majd egy win 7 javítás után helyre állt.
Vagy ütközik a win7 valami progival vagy a win 7 egy ratyi.... -
Coolmat
őstag
válasz
juve600 #5216 üzenetére
Szerintem nyugodtan indíthatod egyből VGA-val is, ha valamiért nem indulna, akkor 1 perces művelet kiszedni a VGA-t és átdugni az alaplapra a monitort.
Beállításokat csak BIOS frissítés után végezd el, mert resetel mindent frissítéskor, akkor minek dolgozzál vele kétszer
Kingston RAM-ok 1,65V-ra lövik be magukat, ami nem egészséges a proci memóriavezérlőjének, javasolt 1,5V-ra beállítani manuálisan.
CPU Fan-nál javasolt custom speed értéknél beírni egy alacsony számot (pl. 20), így jó eséllyel lasabban fog pörögni alapjáraton mintha automatic mode level1-re tennéd.
Egyéb nem használt dolgokat érdemes kikapcsolni (pl. COM port, Intel Smart meg Rapid nyavaják stb.), így legalább nem jelennek majd meg a Windows eszközkezelőben és driver sem kell majd nekik.
Esetleg még 1-2 hasznos tippet találhatsz a múltkori szösszenetemből, okos ember más hibájából tanul
-
Flashget
félisten
válasz
juve600 #5211 üzenetére
milyen ram megy bele? ha 1600-as ne pánikolj ha 1333-nak látja..BIOS-ban állísd be.
van e külön VGA-d? ha van tílsd le az IGPU-t is a bios-ban.
esetleg szükség lehet bios frissítésre akkor már most szed le a megfelelő biost hozzá és egy penre csomagold ki.
szerintem másra nem kell első blikkre. -
O_L_I
őstag
válasz
juve600 #5207 üzenetére
Én pont a hetekben próbálgattam, hogy ér-e valamit és bizton állíthatom, hogy semmire se jó...
Ez a Hyperformance meg a VirtualVsync ötletnek jó de nagyon kiforratlan.
Az I-mode lehetne jó dolog ha tényleg lekapcsolná a dedikált GPU-t ha nincs haszálatban de ilyet nem csinál, sőt az AMD ZeroCore-t ki is lövi tehát teljesen értelmetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Anime filmek és sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- PlayStation 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest