- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigaviper
csendes tag
válasz
ADAM1337 #7033 üzenetére
így igaz, jumperrel
Az a furcsa, hogy mikor a PCI Express helyett az üres opciót választom
ahol Onboard opciónak kéne lennie, akkor onnantól a kép megfagy
és a rendszer nem válaszol tovább. próbáltam az alaplapi DVI és D-Sub csatlakozókat is több monitorral is
de semmi nem oldotta meg a problémát. Viszont arra nem tudok rájönni, hogy alalplapi vagy Cpu gondom van e. sajnos nincs se másik procim, se másik alaplapom. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
ADAM1337 #6953 üzenetére
Nah közbe leteszteltem se xmp profilból se manual és úgy 1600mhz-et nem fogadja el egyik ram se, bármilyen időzítést is állítok a 2 ramnak (külön mind 2-vel megpróbáltam nem csak egyben.):ezekről van szó.
Valakinek tippje esetleg ? Pont ram bövítés elött állok és ha felesleges nem veszek 2400mhz-s kit-et pedig azt néztem ki. -
os!
tag
-
Steve198310
őstag
válasz
ADAM1337 #6300 üzenetére
Volt egy kisebb fogyasztású karim Sapphire HD7850OC azzal nem volt gond. A tápom a kinti oldalakon olvasva igen megbízható. Próbáltam más táppal is a rendszert. Egyszerüen nem tudom húzni a kártyát. Jelenleg ha 25-50 Mhz nem megy mert kidob fagy. Nem akarom megölni ezt a karit is.
Proci nem húzom mert ezzel a lappal nem lehet. Szóval emelkedik a PCIE vezérlő sebessége a VGA tuningal? Mert akkor gyanúm át terelődik a procira. Esetleg azon is tidok buzerálni hogy ne emelkedjen? Ezt annyira nem vágom még -
tabrev
aktív tag
-
csababarca
őstag
válasz
ADAM1337 #6292 üzenetére
egyébként hol tudom megnézni hogy le van e tiltva? asrocknak saját biosa van, nem az a hagyományos kék.
Találtam egy netes cuccot,ott annyit lehetett kiválasztani,hogy DHCP vagy PPPoE legyen a kapcsolat.system browserben érzékeli a foglalat,hogy belevan dugva egy kábel,mert kiírja.
-
válasz
ADAM1337 #6237 üzenetére
Akkor vedd ki az egyik féle ramot és nézd meg úgy beállítja-e a kívánt sebességre. A másikkal is próbáld ki, az Asrock elég háklis érthetetlen módon a ramokra (is). Lehet, hogy az egyikkel megy, másikkal nem stb.
Amúgy ha szűkítesz az időzítéseken, akkor ugyanott vagy (esetleg feljebb is), mint 1600-on. Ezen ne problémázz...(#6235) Mans20@ ez egy igazán konstruktív hozzászólás volt, köszönjük...
-
-
Gabás
addikt
válasz
ADAM1337 #6025 üzenetére
Mindegyik valós (már amennyire ezt az érzékelők engedik), legfeljebb más érzékelőtől származnak. A CPU a kupak hőmérséklete, ez általában jóval kisebb, mint a maghő (főleg a nem forrasztott kupaknál)
különféle programokkal nem érdemes kísérletezni, mindegyik ugyanazokat a jeleket olvassa
-
-
válasz
ADAM1337 #6016 üzenetére
Hat a Thor kapalacsa hütöre. Hol el Thor? Asgardban. Nem jarsz moziba
Tehat, hogy olcso hütö jo teljesitmennyel.Nemreg linkeltem itt Axtu screenshotokat (esteleg a Sandy topciban
) keress ra. Nalam -0,150V, vagy meg kevesebbel beeri a 4 giga. Szerintem ez altalanos...
-
válasz
ADAM1337 #6014 üzenetére
zsír
en enm cserelnem le a hütöt, csak ha nagyon hangos lenne. De ket ventivel nem lesz hangos; szabalyozd le 8-900 rpm környekere, az elö alkalmazasban eleg 4,5Ghz-ig kb. Tesztre persze nem, de ott mindegy is a zaj...
Ja, Backplate ugyis van mindegyiken, azt nem uszod meg. Az Asgardiak meg legalabb olcson adjak az eleg jo teljesitmenyüket.Ismeretlen eszközröl deritsd ki mi az
-
embe
nagyúr
válasz
ADAM1337 #5874 üzenetére
Még nézd át a gari levelet!
Mert pl. az IPON gari papíron ott van fehéren - feketén, hogy semmis a gari, bármely tartozék hiányában.
Ha nem válaszolnak az emailre, vagy szarakodnak, akkor küld azonnal vissza! Gondolj bele, ha ezzel ezt művelik, akkor ha egy esetleges garis ügyintézésre kerülne sor, akkor mit művelnének. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest