- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4CI2
aktív tag
válasz
haxiboy #3350 üzenetére
Intel USB3 driver kell
andrasko
azt nem neked címeztem hogy SB vanhanem zserbox-nak
csak kis butus vagyok és ömlesztve írok egybe aztán találd ki mi van -
gryphus
csendes tag
válasz
haxiboy #1346 üzenetére
Maximálisan osztom az előttem hozzászóló véleményét a lapról.
A ventilátorvezérlés elég körülményes, nekem a SYSFAN1 csatlakozón nem akarja változtatni a fordulatszámot, lehet BIOS frissítés megoldaná, még nem próbáltam. Egy jó ár/érték arányú lap és ha jó helyen vásárolsz 3 év a garancia. -
Dönc
tag
válasz
haxiboy #1346 üzenetére
Nálam ilyen kombó megy kb. 2 hónapja, akkor összeraktam és pöccre indult is. Azóta 4,3Ghz-re belőttem a procit és stabilan üzemel a rendszer alapfeszen. Talán egy kicsit hülye helyen van az alaplapi tápcsatlakozó (legalábbis ebben a házikóban pont ott nincs kábelmenedzsment lik), viszont szerintem nagyobb procihűtőtől is kényelmesen elférnek a ramok. Kevésbé lényeges szempont, de szerintem szép is az alaplap
Ami viszont kicsit szokatlan volt az a ventiszabályzás, de már ezt is sikerült belőni elviselhető hangerőre (ez nálam azt jelenti, h szinte hangtalan a cucc). Nem tudom, h nálad lényeges e ez, de azért megosztom ez irányú tapasztalataim, mivel emlékeim szerint volt már téma ebben a topicban:
- pwmes csatlakozóra pwmes ventit érdemes kötni, a 3pines teljes sebességgel pörög, akármit adsz meg neki biosban. Itt 3 beállítási lehetőség adott, full on, automatic és manual. Az automatic hőmérékletfüggően változtatja a fordulatszámot, a manual nem.
- érdemes frissíteni a biost is a legfrissebbre, mert akkor lehetőséged van manuálisan megadni sebességet a procihűtő ventinek (0-255ig). Ez viszont furán működik, gondolom elég venti függő, h milyen érték a megfelelő. Nálam 0-30ig meg se nyikkan, 42-re van belőve (mert szép szám) és így terhelés nélkül pörög 900 körül.
- a hagyományos 3pines csatikon tökéletesen állíthatóak a fordulatszámok 10es skálán, ezeken viszont hőmérséklettől függően nem változnak.
- a cpufan2 egy sima 3pines csatlakozó amire gondolom ha ugyanolyan ventit kötsz mint az 1esre, akkor azonos fordulaton fognak menni.ez az első fórumhozzászólásom, ha fasságokat írtam nyugodtan kövezzetek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Kerékpársportok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Opel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- ASUS ROG Strix X570-E Gaming WiFi Alaplap
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest